19.kolo : Dubnica-AS Trenčín 2:1

Slúži na odstránenie starých a nepotrebných tém.

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
Administrátor
Príspevky: 2675
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:09

Príspevok od užívateľa Luboš » 04.03.2008 13:52:06

D.R.House napísal:Pravda je ta ze vedenie ma plnu zodpovednost za to ak sa zostupi.
prizerali sa prilis dlho na to ako Mc Donald prehraval zapas za zapasom svojou tvz. " utocnou taktikou ". Vtedy ak by zareagovali skor nemuselo to by az take ake je to dnes.. Totalne rozbil aj to malo co tam dovtedy bolo. Vznikla totalna herna dezorientacia .. ved oni ani nevedeli co je zaloha a co obrana. A teraz ... myslim ze tam bolo viac sebavedomia ako respektu ..i ked pred takym superom ako je Dubnica.
Podla mna vedenie zvolilo totalne zle kroky...a to zacalo zimnou pripravou pokracujuc galavecerom ... ktory mal byt oslavou novej doby v trencianskom futbale... Stale si myslim ze nebol namieste nakolko to ze prisli nove posili este nic neriesi ..co sme mohli vidiet aj v Dubnici..no a to ze klub ma holanskeho majitela ..tak to zdaleka neriesi nic ..nakolko je to vidiet na postaveni klubu v tabulke
Treba vsak priznat aj to ze jar zacina a stat sa moze cokolvek...
V kazdom pripade manazovat klub nie je lahke no takto sa to asi nerobi ...
No nič iné ti nezostáva, len kúpiť nejaký futbalový klub, aby si konečne prejavil svoje schopnosti. Podľa tvojich myšlienok bude tvoj klub určite na poprednom mieste v najvyššej súťaži. :idea:
Futbalu sa predsa na Slovensku rozumie každý a kritizovať vie tiež každý jeden Slovák a s veľkou radosťou...Ale vytvoriť niečo životaschopné, tak to už je problém. :idea:
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?

Užívateľov profilový obrázok
mi_ke
Príspevky: 228
Dátum registrácie: 03.08.2007 13:49:24
Bydlisko: Trencin

Príspevok od užívateľa mi_ke » 04.03.2008 14:10:06

Lubos, ty bud patris k ludom co tancuju na palube a kotolnu maju pod vodou alebo si neskutocna vtierka...Tu neni o com, SME na tom zle a vie to kazdy co sa triezvo pozrie na vec! Senec dnes zobral Babnica, cize so Sencom v boji o zachranu prestavam pocitat, Dubnica nas porazi...ostavaju este Moravce, inak koncime, dovi dopo!

Furo
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 07.11.2007 17:36:44

Príspevok od užívateľa Furo » 04.03.2008 14:31:52

mi_ke napísal:Lubos, ty bud patris k ludom co tancuju na palube a kotolnu maju pod vodou alebo si neskutocna vtierka...Tu neni o com, SME na tom zle a vie to kazdy co sa triezvo pozrie na vec! Senec dnes zobral Babnica, cize so Sencom v boji o zachranu prestavam pocitat, Dubnica nas porazi...ostavaju este Moravce, inak koncime, dovi dopo!
Pesne tak,Luboš buď chlap a povedz svoj vlastný názor na vec.Pozri si archív a pri skoro každom príspevku si budeš myslieť,že má dnešný dátum.To isté stále dokola ba možno aj horšie.Nie len tu komentuješ ostatných a obhajuješ vedúcu úlohu vedenia.Skutočnosť je taká že záchrana je v rukách božích a nie naších šarcancov.Človek nemusí byť odborník na futbal a aj tak vidí tú amatérčinu /dúfam,že nie sabotáž/Svoju pernamenku si si už za ten čas zaslúžil,tak nechaj aj priestor iným prispievateľom.My tiež držíme AS palce a mrzí nás naše postavenie!

D.R.House
Príspevky: 468
Dátum registrácie: 24.01.2008 08:46:23

Príspevok od užívateľa D.R.House » 04.03.2008 14:52:16

LUBOS...

Ver mi ak by som niekedy nieco podobne mohol robit urcite by som to robil inak ako sa to robi v AS..
Inak ak ti ide o dobro klubu tak je zaujimave ze si spokojny...
Pre teba je AS srdcovka ... a AS je momentalne na samom dne ... a ty ...???
si spokojny...
tomu nerozumiem..
Lubos ja zatial nevidim co by sa dalo chvalit... Ty ano...???
Snad nie len ten galavecer a majitelov s vedenim...
Ozaj vidim co sa da chvalit a to mladez v AS ta mu este stale drzi ake take meno ...inak co sa tyka A muzstva zatial nic nevidim...
Vies a nasvedcuje tomu hra a samozrejme aj divacky zaujem a nakoniec aj to zapalenie hracov v tej hre...
Dufam ze tato odpoved staci...

leonardo1
Príspevky: 126
Dátum registrácie: 25.02.2008 16:03:33

Dobre si to napísal...

Príspevok od užívateľa leonardo1 » 04.03.2008 15:12:59

Dobre si to napísal,
akurát musím pripomenúť,že mládež v AS je vizitka rodičov,a nie vedenia,na čele s pánom R.,pretože tí ani nevedia,že nejakú mládež majú.Začínajú tušiť,až keď sa hráč dá predať.Myslím,že by sa mal pán Ling veľmi rýchlo spamätať,kto mu vedie klub.
Inak,nič proti Stanovi,ale na záchranú treba niekoho,kto ich bude "bičovať" a nie zbierať skúsenosti.

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
Administrátor
Príspevky: 2675
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:09

Príspevok od užívateľa Luboš » 04.03.2008 16:15:41

mi_ke,
je fakt, že si spoločenské tance občas tancujem /s manželkou/ a vtierka ? Nemám dôvod...

Furo,
permanentku a ani VIP-ku nemám, kupujem si lístok na státie za 50,-Sk

D.R.House,
niekde si tu vyčítal, že som spokojný ? Hmm, čítaš zle...

leonardo1,
áno, súhlasím, mládež je pekná vizitka...
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?

Užívateľov profilový obrázok
Balrog
Príspevky: 928
Dátum registrácie: 07.08.2007 13:08:46
Bydlisko: jedine TRENČÍN:)

Príspevok od užívateľa Balrog » 04.03.2008 20:04:43

je to stale o tom istom, vedenie, hraci a samozrejme vysledky. stale to vyzera rovnako: vedenie hovori o novom zaciatku a novej lepsej buducnosti, hraci veria ze budeme vyhravat a slubuju ze pre to urobia vsetko a vysledky su ziadne...zatial a zial. ja si myslim ze vsetky tieto prispevky ci uz kladne alebo zaporne maju v niecom pravdu, pretoze je to fakt ze situacia vobec nie je idealna resp. ma od toho velmi daleko. na druhej strane stale hovorit len o tom ze bude dobre a bude dobre, to sa velmi rychlo opocuva najma po tom co clovek vidi na ihrisku. mrzi ma to cele a o to viac ze je tu stale vela ludi najma na tomto fore ktori ASku fandia a je im klub blizky a najma nie je im to jedno :!: lenze fanusikovia mozu iba tolko ze o tom budu pisat alebo skusia vyvinut tlak na vedenie aby sa s tym nieco zacalo robit. ti co boli v DCA na to isli paradne - z nich by si hraci mali brat priklad.
Senec nabera posily - niektori si robia srandu zo "starcov" ale je tam skusenost a to je tiez nieco. nas klub sa ale vybral inou cestou - podla vyhlaseni vedenia - chceme davat priestor a stavat na mladych talentovanych hracoch. ale podla mna nie je fer ze sa mladym chalanom nalozila na plecia taka velka zodpovednost, ale vrcholovy futbal je taky, aj ked neviem ci slovo vrcholovy sa da spajat s nasou CL. lenze pytam sa sam seba budu tito chalani na udrzanie corgon ligy stacit? verim ze ano, alebo skor vsemozne dufam ze ano, lenze ked potom vidim aj ten zapas v DCA... ano ja viem je to prvy jarny zapas a vsetko moze byt inak... dufam ze to tak bude... ale zijeme v pritomnosti a vysledky to je to co teraz potrebujeme. VYSLEDKY jedine nam mozu zarucit existenciu v CL. verim ze to v DCA bola mozno nervozita alebo to bolo skratka tym ze pocasie bolo ake bolo a nase talenty potrebuju na kombinaciu nieco ine ako narazovy vietor, sneh s dazdom a taky travnik. jedine co nam zostava je verit ze sa chalani poucia zo zapasu s DCA a daju do toho vsetko ale VSETKO co maju a co mozu dat aby sme to uz konecne prelomili... hovori sa ze kazda seria raz konci tak vsetci verme ze ta nasa nestastna sa skonci prave v sobotu proti Kosiciam a to co nam nevyslo poslednych 6 zapasov im tam nasukame aj s pridavkom.

Furo
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 07.11.2007 17:36:44

Príspevok od užívateľa Furo » 04.03.2008 23:28:14

Balrok veľmi pekná výpoveď,ozaj prítromnosť nieje ružová a tak ako teba to trápi viac ľudí.Naša smola je v tom že p.Rybníček a spol. na to sprepáčením serú a my s tým veľa nespravíme.Môžeme si tak akurát vyliať srdce.Ak ste si všimli ani raz tu p.RYBNíčEK neprispel a nevereím,že si to niekedy neprečíta.Proste on si hľadí svoje a je pod jeho úroveň reagovať na dákych ľudí ktorí majú AS radi.Pán Rybníček skúste aspoň raz prispieť na toto fórum a vysvetliť v hrubích rysoch ako vy vidíte situáciu a stratégiu v klube.Skúste nevolať do Holanska a podať svoje videnie.Ďakujem!! Luboš s tou pernamentkou som špásoval,ale zase si nevyjadril svoj názor na dianie a iba reaguješ na názory iných!!!!!!!Uvedom si že súťaž pomaly končí a keď nechceme hrať 1.ligu musíme zabrať,ale základ máme dosť slabí!! Pozri si vylosovanie a tabuľku a potom buď optimista!! :cry:

Musu
Príspevky: 1683
Dátum registrácie: 03.08.2007 15:19:05

Príspevok od užívateľa Musu » 04.03.2008 23:50:00

No vylosovanie mame velmi dobre uz len to vyuzit :!:
Sú aj dôležitejšie veci ako futbal...

D.R.House
Príspevky: 468
Dátum registrácie: 24.01.2008 08:46:23

Príspevok od užívateľa D.R.House » 05.03.2008 07:40:52

Futbalova kvalita absentuje a teda musi ju nahradit bojovnost...
Je to jedina vec ktora pomoze. Vyuzivaju to ine muzstva v inych sutaziach..
Ak absentuje oboje tak to vyzera tak ako momentalne v AS.
Teraz je uz neskoro nieco zlepsovat ... boli hodeni do mlyna a musia CHCIET nieco robit ....inak to bude blamaz ako v jeseni
pravda sa zle počúva

Užívateľov profilový obrázok
klobuk
Príspevky: 275
Dátum registrácie: 24.11.2007 13:17:03
Bydlisko: Trenčin

Príspevok od užívateľa klobuk » 05.03.2008 08:02:09

uz to tak trochu spomenul aj balrog,myslim ze ked budu idealne podmienky pre futbal(cize pekné slnecne pocasie)tak to bude nasim mladym a technicky slusne vybavenym hracom vyhovovat...nie ako v dubnici,ano,ano viem podmienky boli pre oba tymi rovnake,az nato ze dca si na tom travniku den pred zapasom zatrenovala(aspon myslim) a my sme trenovali na umelej trave,som to pisal aj den pred zapasom ked uz tiez zacinalo prsat a bolo jasne ze ten travnik v den zapasu nebude okej,aby sa operativne vyriesil trening na nejakej rozmocenej trave napr. v mnichovej lehote alebo v nemsovej alebo aj barzde(ak to tak bolo, o com pochybujem,tak ma opravte)...tod vse,zatial

Užívateľov profilový obrázok
Horrorshow2
Príspevky: 202
Dátum registrácie: 24.09.2007 15:20:22
Bydlisko: TrenčianSKA Teplá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Horrorshow2 » 05.03.2008 18:42:42

K tomu Babnicovi v Senci len jedno oni maju Babnica my mame Depetrisa :wink:

aesaci
Príspevky: 73
Dátum registrácie: 05.08.2007 18:56:52

Príspevok od užívateľa aesaci » 05.03.2008 20:48:58

preboha, len nezačnime tu hovoriť o teréne a o tom, že sme netrénovali na mokrom trávniku keď vi hrať niekto futbal, tak ho vie hrať všade. osobne považujem za hovadinu i napríklad trénovanie deň pred zápasom v čase zápasu. A už som raz písal, navrhujem na Dubnicu už zabudime, to je minulosť.

pukanec
Príspevky: 37
Dátum registrácie: 12.01.2008 12:29:36
Bydlisko: Topolčany

Príspevok od užívateľa pukanec » 05.03.2008 21:47:45

Naši sa pred Dubnicou pripravovali cely tyzden na normalnej trave na Ozete.takze ziadne vyhovorky

ikotn
Príspevky: 1200
Dátum registrácie: 15.01.2008 11:01:13

Príspevok od užívateľa ikotn » 06.03.2008 08:20:24

Lubos

pisal si, ze vipku nemas, permanentku tiez. nechcem byt indiskretny, ale zaujimalo by ma, co dostava moderator za svoju pracu. robis to z lasky vo svojom volnom case?

sorry za odklon od temy

Napísať odpoveď