EL - Feynoord Rotterdam - AS Trenčín 1:1
Moderator: Moderátori
EL - Feynoord Rotterdam - AS Trenčín 1:1
16.8. o 20,30 hod.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
Re: EL - Feynoord Rotterdam - AS Trenčín
streliť 1. gól!
Re: EL - Feynoord Rotterdam - AS Trenčín
Vyhrat nemusime. Staci ked postupime ![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)
Re: EL - Feynoord Rotterdam - AS Trenčín 1:1
![clap [smilie=clap.gif]](./images/smilies/clap.gif)
![clap2 [smilie=clap2.gif]](./images/smilies/clap2.gif)
![bananadance [smilie=bananadance.gif]](./images/smilies/bananadance.gif)
![band [smilie=band.gif]](./images/smilies/band.gif)
![bounce [smilie=bounce.gif]](./images/smilies/bounce.gif)
![beer [smilie=beer.gif]](./images/smilies/beer.gif)
Paráda,veľká gratulácia k postupu aj k remíze u súpera, aj keď s veľkým šťastím!!!
![clover [smilie=clover.gif]](./images/smilies/clover.gif)
Šemrinec a Lawrence životné výkony!!!
![bow [smilie=bow.gif]](./images/smilies/bow.gif)
Škoda,že sme hrali tak pasívne a bez presingu,pri váčšej aktivite smerom dopredu sme mohli aj vyhrať,ale vďaka Bohu za remízu a postup!!!
IBA VŠETCI SPOLU TO DOKÁŽEME !!!
obrovska gratulacia chalanom!!!
aj ked sme dneska neboli lepsim timom, mali sme obrovske stastie a dvoch brankarov - Igora a Jamesa, za dvojzapas sme si postup jednoznacne zasluzili a som velmi rad ze futbalova spravodlivost je nasa
este raz gratulujem!
p.s. skoda o golik mi usiel tiket![dots [smilie=dots.gif]](./images/smilies/dots.gif)
aj ked sme dneska neboli lepsim timom, mali sme obrovske stastie a dvoch brankarov - Igora a Jamesa, za dvojzapas sme si postup jednoznacne zasluzili a som velmi rad ze futbalova spravodlivost je nasa
este raz gratulujem!
p.s. skoda o golik mi usiel tiket
![dots [smilie=dots.gif]](./images/smilies/dots.gif)
Fandiť AS! That´s the spirit we need!
Neuveritelne. Ubojovane. Vydrete. ![clap2 [smilie=clap2.gif]](./images/smilies/clap2.gif)
Velká gratulácia chalanom, Śemro, Śulo, Lawrence, Yem skvelé výkony ,vdaka Tonovi za gol , vdaka za objektívny výkon dánskeho rozhodcu ![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)
Nádhera! Historický úspech trenčianskeho futbalu vyradiť tak slávny klub celkovo bez prehry a dokonca aj s jedným riadnym výpraskom, to už hádam významom prekonáva aj finále Stredoeurópskeho pohára či víťazstvo nad Flamengom!
Ako Odin poznamenáva, dôležitým bol aj severský rozhodca, ktorý pískal férovo, presne tak ako sme mali šťastie na severanov v oboch zápasoch so Zabrze. Keby vo Fortuna-hnoji rozhodovali severania, nikdy by sa poorova ani kmotríkova mafia titulov nedočkali.
Ako Odin poznamenáva, dôležitým bol aj severský rozhodca, ktorý pískal férovo, presne tak ako sme mali šťastie na severanov v oboch zápasoch so Zabrze. Keby vo Fortuna-hnoji rozhodovali severania, nikdy by sa poorova ani kmotríkova mafia titulov nedočkali.
Pani klobuk dole
S takmer rovnakym kadrom ako sme hrali jar dosiahnut takyto uspech, je to parada.
Konecne sme prisposobili taktiku prvemu vysledku a aj superovi. Moniz je pan. Nasi hraci nechali vsetko na ihrisku a dali do toho srdce.
S takmer rovnakym kadrom ako sme hrali jar dosiahnut takyto uspech, je to parada.
Konecne sme prisposobili taktiku prvemu vysledku a aj superovi. Moniz je pan. Nasi hraci nechali vsetko na ihrisku a dali do toho srdce.
"Boh je laska" 1Jn 4:8
každému hráčovi, čo končí zmluva v lete 2019, ju predĺžiť!...
neskutočný tímový výkon, bojovnosť, ochota pobiť sa o výsledok..
hoci nás feyenoord miestami zatlačil, ustáli to chalani parádne...
absolutórium nie len hráčom, trénerskému štábu ale aj Vám dámi a páni! Bolo vás v tom kotli počuť...
Hoci je o našich hráčov momentálne veľký záujem, dúfam, že hráčov podržíme minimálne do play off. Tam už sa bude asi rozhodovať podľa výsledku a ponuky.
Včerajším postupom sa ujasnilo, že už teraz dostane klub minimálne 1 milión € z UEFY (samozrejme treba rátať s nákladmi na cestovanie, hotely, prenájom štadióna...). Šanca je na ďalšie 3 milióny.
Ja už letenku do Larnaky mám! dúfam že nás tam bude ďaleko viac. V larnake na Sturm nevypredali. Hoci dali Sturmu 5:0, treba povedať, že to bol futbal podobný nášmu so Žilinou, Sturm mal šance takisto a do vylúčenia hráča bol pomer striel približne rovnaký, držanie lopty na strane hostí. Z highlightov som videl, že AEK hrá lopty nakopávané a využíva kolmice. Ale Moniz na to hráčov určite upozorní.
Veľká radosť z postupu a aj hry, hoci Feyenoord bol lepší v druhom zápase, postup je zaslúžený.![drunk [smilie=drunk.gif]](./images/smilies/drunk.gif)
neskutočný tímový výkon, bojovnosť, ochota pobiť sa o výsledok..
hoci nás feyenoord miestami zatlačil, ustáli to chalani parádne...
absolutórium nie len hráčom, trénerskému štábu ale aj Vám dámi a páni! Bolo vás v tom kotli počuť...
Hoci je o našich hráčov momentálne veľký záujem, dúfam, že hráčov podržíme minimálne do play off. Tam už sa bude asi rozhodovať podľa výsledku a ponuky.
Včerajším postupom sa ujasnilo, že už teraz dostane klub minimálne 1 milión € z UEFY (samozrejme treba rátať s nákladmi na cestovanie, hotely, prenájom štadióna...). Šanca je na ďalšie 3 milióny.
Ja už letenku do Larnaky mám! dúfam že nás tam bude ďaleko viac. V larnake na Sturm nevypredali. Hoci dali Sturmu 5:0, treba povedať, že to bol futbal podobný nášmu so Žilinou, Sturm mal šance takisto a do vylúčenia hráča bol pomer striel približne rovnaký, držanie lopty na strane hostí. Z highlightov som videl, že AEK hrá lopty nakopávané a využíva kolmice. Ale Moniz na to hráčov určite upozorní.
Veľká radosť z postupu a aj hry, hoci Feyenoord bol lepší v druhom zápase, postup je zaslúžený.
![drunk [smilie=drunk.gif]](./images/smilies/drunk.gif)
Very
za oba zápasy, bojovnosť atď. ..... Matchball býva najťažší a 7:0 budí rešpekt ....... nebezpečný najmä Tričkovski !! https://www.flashscore.sk/zapas/fqDCCr6o/#zostavy;1 A tiež to má s Cyprom málo spoločné .......... https://www.transfermarkt.com/jumplist/ ... erein/2156 Ale dáme ich !!!!
![thankyou [smilie=thankyou.gif]](./images/smilies/thankyou.gif)
Ked som bol maly, som bol namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
Gratulujem k postupu. V tomto zápase sme mali aj šťastie ale to k futbalu patrí.
Najviac ma potešil prístup hráčov kde je cítiť že chcú hrať pre tím a úspech.
Velká vďaka patrí aj trénerovi a realizačnému tímu. Myslím že aj Al Mahdoui ako
kapitán sa osvedčil.
Najviac ma potešil prístup hráčov kde je cítiť že chcú hrať pre tím a úspech.
Velká vďaka patrí aj trénerovi a realizačnému tímu. Myslím že aj Al Mahdoui ako
kapitán sa osvedčil.