14.kolo. AS - Trnava 1:2

Slúži na odstránenie starých a nepotrebných tém.

Moderátor: Moderátori

Andy182
Príspevky: 400
Dátum registrácie: 27.06.2016 12:43:45

Príspevok od užívateľa Andy182 » 30.10.2017 06:28:26

kestl:

Beridze odkríval ... navyše mal žltú a mal viac faulov už... do 15 minút by sa vykartoval - správne striedanie

Hamer
Príspevky: 1263
Dátum registrácie: 24.07.2011 07:59:36

Príspevok od užívateľa Hamer » 30.10.2017 11:38:50

Zapas mi zo zaciatku trochu pripominal nasu domacu vyhru proti ZM, ked sme ich zlomili az v druhom polcase. Ale nasu hru tentoraz jednoznacne ovplyvnila ČK, tradicne dalsia proti TT, teraz pre Klescika. ČK sa dava po jasnom faule napr. podkopnuti vo vylozenej sanci. Nie som si isty ci toto bola vylozena sanca lebo beziaci Egho stocil smer do lava od brany presne smerom do behu Klescika, bola to taka nejasna situacia, mozno tam bolo aj pridrzanie od Klescika (takychto pridrzani pouzili TT hraci proti Jangovi v sestnastke aj neskor neurekom, Janga ale samozrejme zahral cestne a neprifarbil to padom). Iste je to vec nazoru ale podla mna to nebolo na ČK, mozno na priamy kop ak tam ten kontakt Klescikovou rukou bol (snad to daju do zostrihu). Co bolo ale neuveritelne, ze hraci TT sa rozhorcene zbehli k rozhodcovi a hucali tam do neho aby dal Klescovi ČK. Rozhodca tychto dobiedzajucich hracov nepochopitelne nepotrestal niekolkymi ŽK (obratit sa na neho moze za urcitych okolnosti nanajvys kapitan muzstva) ale naopak vypocul si len tuto jednu stranu spornej situacie a vytiahol napokon ČK.
My sme zial nepremenili sance van Haarena neskor i Jangu a Manceho, naopak pred prvym golom TT nas stoper len bezal popri Eghovi a nepochopitelne ho vobec neatakoval, zeby sa zlakol ze znova to bude ČK ? Druhu nejasnu ČK by si ale asi uz ani takyto rozhodca nedovolil. Zial Klesik tam potom v obrane velmi chybal, ved napr. v DS tam popri 2 holandskych strednopoliaroch bol aj on jeden z hlavnych strojcov uspechu.

handel
Príspevky: 905
Dátum registrácie: 21.08.2011 18:53:54

Príspevok od užívateľa handel » 30.10.2017 12:54:29

Ja som počkal ešte na zostrih ASTV, lebo som bol tiež zvedavý na to vylúčenie, či po Eghovom skrížení cesty Kleščovi tam bolo aj nejaké držanie, ale kdeže, vidno to bolo ešte horšie ako v iných TV. Ale čo vidieť bolo, že Marhefka bol od kolízie určite ďalej ako 20 metrov a podľa jeho dlhého váhania akú kartu vytiahnuť bolo jasné, že jemu ten zákrok jasný určite nebol. Nakoniec si asi povedal, že no čo, aspoň budem mať zarobené už v 36 minúte. Vzápätí sa snažil asi o nejaké "kompenzácie" (na ktoré sa ti po červenej už každý môže vysrať), keď o dve minúty dal žltú Pehlivanovi a hneď o ďalšie dve aj Jirkovi za úplnú blbosť čo vôbec na kartu nebolo. Dovtedy si pravdaže vôbec nevšímal oveľa zákernejšie trtkavské fauly. Skrátka rozhodcovská atrapa, aj keby tam to Kleščove držanie bolo.

K našim. Keď začneme makať a Janga sa nejako hýbať a uvoľnovať od obrancov až od stavu 0:2, tak to je o hovne. Van Haaren zase keby tesne pred vylúčením premenil svoju obrovskú šancu čo už je umenie netrafiť, bol by to úplne iný zápas. Jeho pekný gól v 2 polčase nám napokon už nepomohol, ukázal iba že Haaren by sa mal aj ďalej a častejšie pokúšať o streľbu zo stredných vzdialeností.
Obrana: ako aj Hamer napísal, pri prvom góle Lawrence nespravil nič a len sa díval ako Egho dáva gól. Aj predtým pred červenou kartou po pase na Egha štartoval na polovici spolu s ním, no ukázalo sa aký je pomalý keď mu vôbec nestíhal a nechal to tesne pred pokutovým na Klešča. Pri druhom góle si Paur nedržal nikoho a potom zostal trtkavec sám. Jediného stopéra Lawrenca asi vtedy uniesli mimozemšťania, keďže sa v tej kritickej situácii nenachádzal vôbec nikde. Po Kleščovom treste bude mať zase flek v základe zaručený, ale ukazuje sa ako momentálne najväčšia slabina obrany.

Užívateľov profilový obrázok
Axel Wers
Príspevky: 620
Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
Bydlisko: Trenčín - Juch
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axel Wers » 30.10.2017 15:21:47

Po tejto prehre definitívne zhasla šanca na titul. Maximum bude druhé miesto, ak budú hrať a vyhrávať. Ale na prvé už nemajú.
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)

handel
Príspevky: 905
Dátum registrácie: 21.08.2011 18:53:54

Príspevok od užívateľa handel » 30.10.2017 15:23:54

Ešte niečo. Pri pozeraní zostrihu ma zarazilo, prečo protestoval Šemrinec pri druhom góle, veď ofsajd ani faul to byť nemohol. Tak som pozrel ešte zostrih na huste a tam bolo vidieť, že ten trtkavský ..švili po odraze od tyče nasmeroval loptu do bránu rukou!! https://i.imgur.com/9mcJucN.jpg
Bránkový to musel vidieť úplne jasne. Aj ASTV by mala jasný dôkaz, keby mala kameru aj za vlastnou bránou, čo som tu už nedávno pripomínal. Že by sa niekto z Trtkavy ku gólu rukou priznal, to sa nestane ani za 200 rokov. Odteraz fandím všetkým ich súperom aby nezískali titul tie špiny, dokonca aj Slovanu. To by som si pred pár rokmi nevedel ani predstaviť.

GULIVER
Príspevky: 1483
Dátum registrácie: 11.12.2014 20:05:45

Príspevok od užívateľa GULIVER » 30.10.2017 20:30:41

Handel, nasa debata o rozhodcoch moze zacat.
Za mna Beridze mal dostat druhu zltu a zaroven cervenu za jeho faul, uz prvy bol ciastocne na CK, nastastie to dobre dopadlo.
Pehlivan mal ist von za jeho neustale protesty.
Jirka nemal dostat ZK.
Gol Trnavy bol rukou a nemal platit.
Klescikova CK bola zasluzena, Egho zmenil necakane smer a Klescik na to doplatil.
A teraz sa do mna pusti.

Este 1 vec, Udeh ma otraz mozgu a poskodene pluca zo zrazky s protihracom.

handel
Príspevky: 905
Dátum registrácie: 21.08.2011 18:53:54

Príspevok od užívateľa handel » 30.10.2017 22:08:11

Neviem prečo sa mám do teba púšťať Guliver. Veď okrem prvej veci kedy si ja myslím že Beridzemu za prvý zákrok nemusela byť žltá a za druhý (šlapák) mala byť žltá prvá, tak v ostatnom si predsa približne napísal to isté čo ja, iba som si nebol istý či Kleščo sa Egha dotkol, ale keďže teraz Kleščo na našom webe kontakt priznal tak OK. Tiež však povedal: "Vedel som, že príde žltá karta... Dôležitý bol pohľad rozhodcu spoza brány, keďže hlavný bol nerozhodný..."

Ako som ja videl prvý Beridzeho faul: mal loptu, trochu mu ušla, tak išiel po nej, po lopte - žiadny úmysel faulovať!

Iba ma zaráža prečo sa nevyjadrí nikto, ani tréner, a hlavne Šemrinec k podvodníckemu druhému gólu. Ako vždy odovzdané mierumilovné ovce čo si nechajú srať na hlavu a neodvážia sa povedať čo sa stalo a čo sú trtkoši zač.
Naposledy upravil/-a handel v 30.10.2017 22:14:09, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Juraj
Príspevky: 692
Dátum registrácie: 03.09.2014 20:48:39
Bydlisko: Trenčín

Príspevok od užívateľa Juraj » 30.10.2017 22:08:37

Zápas som bohužiaľ nemohol sledovať,škoda ďalšej prehry s nevýraznou Trnavou...
Najviac ma serie,že si tu chodia už skoro pravidelne pre body a smejú sa svojim špinavým futbalom spolu s rozhodcami nášmu "futbalovému romantizmu"priamo do tváre...
A ten Ševela v Slovane...
Som sklamaný,znechutený a veľmi smutný... [smilie=sad.gif]
IBA VŠETCI SPOLU TO DOKÁŽEME !!!

Hamer
Príspevky: 1263
Dátum registrácie: 24.07.2011 07:59:36

Príspevok od užívateľa Hamer » 31.10.2017 12:11:33

Handel, videl si ze Semrinec sa vtedy rozhodcovi ozval a iste to povedal aj v nasom klube, ktory by to mohol riesit staznostou ale zial mas pravdu ze my to nerobievame casto. Suhlasim ze este lepsia by bola kamera aj spredu a nielen ta hlavna zozadu i ked aj tam je vidiet ze loptu od tyce sklepol hrac TT prave rukou smerom dolu k brankovej ciare a teda ze ten gol ktory vlastne znamenal 3 body pre TT je neregularny.
Je smutne ak by tieto neregularne plus dva body mohli ovplyvnit tabulku v konecnom zuctovani ci uz o majstra alebo EL a tym poskodit nejaky iny klub, nemyslim len nas.
Takze ako si spominal treba fakt pouzivat aj druhu kameru i na tej strane kde neutocime. Myslim ze kvalitne (zatial by stacili aspon stacionarne) kamery v oblasti branky a pokutoveho uzemia sa daju dnes kupit za rozumnu cenu. A to uz nehovorim o tom ze videorozhodca sa uz zacina pouzivat v zapadnej Europe a myslim ze prave nasa sutaz by to z hladiska transparentnosti potrebovala najviac. A stalo by to urcite menej ako povinne nariadene vyhrievanie aj umeleho travnika (i ked ten bol povodne od tejto povinnosti oslobodeny).

handel
Príspevky: 905
Dátum registrácie: 21.08.2011 18:53:54

Príspevok od užívateľa handel » 31.10.2017 13:52:30

Hamer napísal:Handel, videl si ze Semrinec sa vtedy rozhodcovi ozval a iste to povedal aj v nasom klube, ktory by to mohol riesit staznostou ale zial mas pravdu ze my to nerobievame casto....
TA3-Bago o našom zápase od 7:50 min: https://www.ta3.com/clanok/1115444/bago ... tobra.html
Ešte aj na TA3 si dovolí Tomáš Medveď povedať že "trošku si pomohol aj rukou", ale od nás pokakaných slušniačikov nič, ani najmenšie zaprotestovanie či vyjadrenie znechutenia... ja som teda znechutený riadne, z tejto situácie, zo zápasu, z pravidelných výčinov rozhodcov skoro vždy v prospech klubov zazobaných mečiarovských zlodejov, aj celej posranej ligy kde takéto kluby nečestne vyhrávajú. A ešte sa niekto spýta prečo ľudia nechodia na slovenský futbal???

snapshot
Príspevky: 2728
Dátum registrácie: 03.01.2008 21:56:07

Príspevok od užívateľa snapshot » 31.10.2017 15:15:55

Najhorsie na tom je, ze brankovy rozhodca poradil CK pre Klesca ale na druhej strane brankovy nevidel ruku, po ktorej bol gol. Po vsieteni gholu rukou, musi nasledovat CK pre hraca. Podla pravidiel.

Otazne je, to z obrazku neurcime, ako prebiehal moment pred dotykom rukou, podla pravidiel:

Týka sa kontaktu ruky hráča alebo jeho ramena s loptou zakázaným spôsobom. Rozhodca
musí vziať pri posudzovaní do úvahy najmä nasledujúce okolnosti:

či ide o pohyb ruky k lopte (nie lopty k ruke)

aká je vzdialenosť medzi súperom a loptou (neočakávaná, prudká lopta v momente
kopu)

či pozícia ruky je alebo nie je súčasťou prirodzeného pohybu tela v danej chvíli

či ide o dotyk lopty s objektom, držaným v ruke (oblečenie, chránič holenných kostí
a pod.), čo sa tiež považuje za priestupok

aj udretie lopty hodeným predmetom (kopačka, chránič holenných kostí a podobne) sa
považuje za priestupok
"Boh je laska" 1Jn 4:8

handel
Príspevky: 905
Dátum registrácie: 21.08.2011 18:53:54

Príspevok od užívateľa handel » 31.10.2017 18:13:32

z hociktorého zostrihu vidno, že prudká ani neočakávaná lopta to nebola, hráč bol od tyče - odrazu lopty cca 2,5 m;
a ak niekto má pochybnosti či šlo o pohyb ruky k lopte, tu je 6 snímok z ASTV, ktoré keď si posúvate šípkou jednu za druhou, tak je pohyb ruky k lopte jasne vidno: https://uloz.to/!BvGaOmsLUm02/as-tt-zip
(neviem prečo to neoznačuje celé ako odkaz, treba link skopírovať)

snapshot
Príspevky: 2728
Dátum registrácie: 03.01.2008 21:56:07

Príspevok od užívateľa snapshot » 31.10.2017 22:28:54

handel napísal:z hociktorého zostrihu vidno, že prudká ani neočakávaná lopta to nebola, hráč bol od tyče - odrazu lopty cca 2,5 m;
a ak niekto má pochybnosti či šlo o pohyb ruky k lopte, tu je 6 snímok z ASTV, ktoré keď si posúvate šípkou jednu za druhou, tak je pohyb ruky k lopte jasne vidno: https://uloz.to/!BvGaOmsLUm02/as-tt-zip
(neviem prečo to neoznačuje celé ako odkaz, treba link skopírovať)
priznam sa,nemal som cas to pozerat ako to bolo, ale ak je to ako pises, tak je to na CK pre trtkavcana.
"Boh je laska" 1Jn 4:8

GULIVER
Príspevky: 1483
Dátum registrácie: 11.12.2014 20:05:45

Príspevok od užívateľa GULIVER » 31.10.2017 22:44:02

[smilie=axe.gif] šiši Vám ? Za toto cervenu ? Aj keby to bol volejbalovy uder ALA Maradona, tak je to maximalne zlta.

Hamer
Príspevky: 1263
Dátum registrácie: 24.07.2011 07:59:36

Príspevok od užívateľa Hamer » 31.10.2017 23:27:17

Je jedno ci ČK alebo ŽK, v kazdom pripade to bol neregularny gol ktory ovplyvnil cely vysledok zapasu. Nebol to ani tak volejbal ako skor basketbalovy ci hadzanarsky dribling (odrazenie na zem) ale do futbalovej branky, v kazdom pripade umyselny. Na ospevovanom 8.vitazstve TT za sebou sa ukazala byt poriadna machula, inak aj niektore predchadzajuce sa nezdali byt superovym muzstvam fair (neviem ci ich nebolo aj viacej ale ja som si vsimol SE a DS ale aj nas zapas v TT).
Handel diky za snimky (je to tam s tou rukou jasne), este by som doplnil ze si ich treba ulozit v nejakom priecinku, lebo iba v nom sa da posuvat sipkou z obrazku na obrazok. Inak kto si na monitore spomali (zoseka) zaznam zo zapasu (napr. od 3:23 min. od ASTV) tak uvidi aj situaciu predtym t.j. ze lopta sa odrazila od tyce najskor vodorovne a az po pohybe Čanturišviliho ruky zmenila smer k zemi.

Teraz zostava otazka naco su v lige brankovi rozhodcovia, lebo ak ten nie je schopny uvidiet dorazku rukou (napriek tomu ze mu to hned avizoval aj nas brankar) a nahlasit to hlavnemu tak je tam zbytocny (este horsi by bol fakt ze to nechcel vidiet).

Napísať odpoveď