29. kolo. AS Trenčín - Žilina 2:1

Slúži na odstránenie starých a nepotrebných tém.

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
sammy
Príspevky: 220
Dátum registrácie: 03.08.2007 13:38:24

Príspevok od užívateľa sammy » 29.04.2017 07:12:05

zacali sme viac vyhravat, ale stale to nie je ono, co sa futbalu tyka. je tam par hracov, ktori na to nemaju. zubairu aj ubbink dnes slabota. 10-ka myslim sa prisposobila profesionalizmu na slovensky sposob a asi preto je aj tu na sk. hraca, co vie iba nacentrovat loptu sem nemusime importovat zo zapadu. cely zapas vyklusaval a to nielen dozadu ale aj pri utoceni! preto nema janga komu sklepavat lopty. cely cas tu placeme nad utokom alebo obranou a nam hlavne chyba kvalitna zaloha. preto aj obrancovia nakopavaju dlhe lopty, lebo nie je ponuka od zalohy. preto je janga taky osamoteny vpredu, lebo ho nestihaju doplnat. v mnohych zapasoch zaznel komentar, ze stredova formacia supera zatienila tu nasu. tam nas tlaci topanka a to tak ze uplne. uz som to tu raz pisal - ak chceme nieco uhrat v europe, tak nutne posilnit zalohu. vlastne co sa tyka legionarov, staci ked ostanu iba janga a beridze. zvysok su iba kusy, kludne nahradit za novych, od ktorych sa nebude lopta odrazat ako od steny. a este musim pochvalit skovajsu. fantasticky vykon smerom dopredu aj dozadu. v oboch polcasoch, nielen v druhom ako tu niekto pisal. na neho dnes bola radost pozerat, nech mu to vydrzi.

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
Administrátor
Príspevky: 2666
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:09

Príspevok od užívateľa Luboš » 29.04.2017 08:09:46

prekvapili ma chlapci a teda konečne šulo a skovo a to najmä svojou drzosťou, ťahom vpred a bojovnosťou...
negatívum zase pre kvoceru, aj keď odchádzam nasratý z ihriska pri striedaní, tak si vážim potlesku tribúny, odpoviem a netvárim sa jak kkt....
krásnym príkladom ako to má byť boli hloho, diaz....a dokonca pri nástupe tribúna tlieskala aj mazáňovi... a to už sú hráči súpera !!!
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?

Užívateľov profilový obrázok
baki
Príspevky: 2439
Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
Bydlisko: Trenčín bol, je, bude alebo MY SME TU DOMA!

Príspevok od užívateľa baki » 29.04.2017 08:46:32

juraj, tebe, ako sportovemu "pacifistovi" sa objatia rybnicka s antosikom a podobne veci asi pacili, ale spomenme si na minulu sezonu a kauzu "pivo". vtedy sa antosik spraval ako najposlednejsi pobuda a krcme, lebo vedel, ze na nas nema a vyhra 4 : 1 mu je na dve veci. teraz je vsetko podla jeho logiky spravne. "velka" zilina ma titul a "maly" trencin jej prevolava na slavu. preco by sa teda nespraval slusne a nerozdaval usmevy na vsetky strany? pokial ide o zostavajucich superov, nemyslim si, ze trnava a slovan budu betonovat. o presove je to jasne. ten ani nic ine nevie. ale slovan to odflakne s belasou graciou sebe vlastnou. trnava je z tych troch jedina, ktorej realne o nieco ide. na zaklade skusenosti s nou mozeme cakat, ze pojde cez mrtvoly hlavne za nepriazniveho stavu. ona je za nami a potrebuje vyhrat. toto bude tvrdy, obavam sa, ze aj spinavy zapas.

Užívateľov profilový obrázok
Axel Wers
Príspevky: 620
Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
Bydlisko: Trenčín - Juch
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axel Wers » 29.04.2017 11:33:07

Gratulujem k 3 bodom, aj keď som rátal, že Žilinčania by mali byť ešte ožratí. Ak sa nakoniec podarí skončiť do 3. miesta tak budem spokojný s touto sezónou, keďže titul obhajoval takmer úplne iný káder ako vlani.
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)

Hamer
Príspevky: 1263
Dátum registrácie: 24.07.2011 07:59:36

Príspevok od užívateľa Hamer » 01.05.2017 06:33:22

Luboš napísal:prekvapili ma chlapci a teda konečne šulo a skovo a to najmä svojou drzosťou, ťahom vpred a bojovnosťou...
negatívum zase pre kvoceru, aj keď odchádzam nasratý z ihriska pri striedaní, tak si vážim potlesku tribúny, odpoviem a netvárim sa jak kkt....
krásnym príkladom ako to má byť boli hloho, diaz....a dokonca pri nástupe tribúna tlieskala aj mazáňovi... a to už sú hráči súpera !!!
Suhlas a co sa tyka Kvoceru, myslim ze za tym je len jeho neskusenost, este nevie spravne reagovat na publikum ale ono aj toto casom pride. Ved na divakov ktori potleskom ocenili jeho vykon (pekne nacentroval aj Beridzemu na gol) sa urcite nema dovod hnevat.
Inak kto streli gol o tych sa samozrejme vie a Beridzemu i Jangovi patri za to vdaka ale menej sa uz hovori o tom kto gol vypracoval.
Pri prvom uz spominaneho centrujuceho Kvoceru pekne uvolnil Paur a pred druhym golom na Ubbinkov dlhy ale presny center si nabehol Paur a nezistne nabil Jangovi v lepsej pozicii.

Hamer
Príspevky: 1263
Dátum registrácie: 24.07.2011 07:59:36

Príspevok od užívateľa Hamer » 01.05.2017 06:57:13

baki napísal:... toto bude tvrdy, obavam sa, ze aj spinavy zapas.
Mozne to je, a ak myslis pod pojmom spinavy - to ze by sa nepiskalo fair tak takych sme uz zopar zazili (a nemyslim tym len na tohto supera).
Axel Wers napísal:Gratulujem k 3 bodom, aj keď som rátal, že Žilinčania by mali byť ešte ožratí. Ak sa nakoniec podarí skončiť do 3. miesta tak budem spokojný s touto sezónou, keďže titul obhajoval takmer úplne iný káder ako vlani.
Ano a toto sme si hovorili uz chvilu po nasom slabom starte do sezony. To tretie miesto my uz voci RK a Podbrezovej vobec nemame vo svojich rukach lebo maju o zapas viac a ak si niektory z nich svoje zapasy povyhrava tak nemame sancu. Pri rovnosti bodov s Podbrezovou mame horsie vzajomne zapasy ale s RK lepsie, takze s nim by nam rovnaky pocet bodov nevadil.

RK hra v Senici, doma so ZM, potom v Podbrezovej, potom doma s DS
Podbrezova hra v Presove, potom v DS, potom doma s RK a napokon v Ziline.
Takze oni tam maju medzi sebou vzajomny zapas, tam by bola pre nas asi idealna remiza.
Potom tam maju vacsinou slabsich resp. menej motivovanych superov.
Len DS tam ma sancu na 4.miesto a ta by s nimi mohla nejake bodiky uhrat.
Vyborne by aj bolo keby Zilina vyhrala doma posledny zapas sezony s Podbrezovou.

A my samozrejme uz musime vsetky tri svoje zapasy vyhrat lebo inak by to asi bolo nanajvys len na to 4.miesto, kde nie je EL uplne iste, ak by Kmotrikov Slovan proti jeho rodnej Skalici vo finale slov. pohara zavahal tak je to fuč.

Napísať odpoveď