Gino van Kessel
Moderátor: Moderátori
Rybnicek v kine spominal nieco o Ginovi, ze bude asi volny na hostovanie ,
Spominal nieco v zmysle ze je to lakave, ale na druhej strane z dlhodobeho hladiska pre nas nie moc vyhodne, lebo ak by prisiel zase by to bolo na ukor niekoho z chalanov ktory tu maju zmluvu na dlhsie obdobie. co sa mi zda ako rozumny argument.
Ak by sa aj rozohral opat k dobrym vykonom rozohral by sa pre Slaviu a nie pre nas
Teraz by sa malo budovat muzstvo na nasledujucu sezonu
Spominal nieco v zmysle ze je to lakave, ale na druhej strane z dlhodobeho hladiska pre nas nie moc vyhodne, lebo ak by prisiel zase by to bolo na ukor niekoho z chalanov ktory tu maju zmluvu na dlhsie obdobie. co sa mi zda ako rozumny argument.
Ak by sa aj rozohral opat k dobrym vykonom rozohral by sa pre Slaviu a nie pre nas
Teraz by sa malo budovat muzstvo na nasledujucu sezonu
-
- Dátum registrácie: 15.03.2015 11:02:25
Kalu prisiel pred rokom, dnes je prec, vela hracov prichadza na sezonu, rozohraju sa a idu prec, ci to je dlhodobe hladisko, neviem.branofly napísal:Spominal nieco v zmysle ze je to lakave, ale na druhej strane z dlhodobeho hladiska pre nas nie moc vyhodne,
V nasej situacii potrebujeme aj skusenych hracov, ktori by nas potiahli aspon do EL predkol cez pohar ak je vlastne taky zamer.branofly napísal: lebo ak by prisiel zase by to bolo na ukor niekoho z chalanov ktory tu maju zmluvu na dlhsie obdobie. co sa mi zda ako rozumny argument.
Na nsledujucu sezonu ano, ale nezabudajme, ze este je polsezona pred nami. EL ligu sme uz odpisali?branofly napísal:Teraz by sa malo budovat muzstvo na nasledujucu sezonu
Ano pravda je ta ze akby prisiel Gino a boli by sme v EL, aj tak by tam nehral
"Boh je laska" 1Jn 4:8
Uplne suhlasim so Snapshotom, Gino by nam iste pomohol, tak ako vzdy doteraz.snapshot napísal:Kalu prisiel pred rokom, dnes je prec, vela hracov prichadza na sezonu, rozohraju sa a idu prec, ci to je dlhodobe hladisko, neviem.branofly napísal:Spominal nieco v zmysle ze je to lakave, ale na druhej strane z dlhodobeho hladiska pre nas nie moc vyhodne,
V nasej situacii potrebujeme aj skusenych hracov, ktori by nas potiahli aspon do EL predkol cez pohar ak je vlastne taky zamer.branofly napísal: lebo ak by prisiel zase by to bolo na ukor niekoho z chalanov ktory tu maju zmluvu na dlhsie obdobie. co sa mi zda ako rozumny argument.
Na nsledujucu sezonu ano, ale nezabudajme, ze este je polsezona pred nami. EL ligu sme uz odpisali? ...branofly napísal:Teraz by sa malo budovat muzstvo na nasledujucu sezonu
A k tomu dlhodobemu hladisku je este viac prikladov, napr. jamaisky talent Bailey predany bez toho ze by si u nas v lige vobec zahral pred dolezitym vrcholom sezony so Steauou (alebo pre nas to nebol vrchol ? - a podobne aj tento rok).
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Zo slávistickej kuchyne :
"Hodně se hovoří o příchodech, s jakými počítáte odchody? Jaroslav Mihalík jako slovenský reprezentant chce mít před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let jistotu nastupovat v základní jedenáctce a požádal o uvolnění na hostování. Klub mu vyjde vstříc a pravděpodobně bude hrát v některém z polských nebo slovenských klubů. Na hostování pravděpodobně odejde i Gino van Kessel, na kterého máme nabídky z jiných klubů. Chceme, aby pravidelně hrál, ale do základní jedenáctky Slavie se zatím neprobojoval".
"Hodně se hovoří o příchodech, s jakými počítáte odchody? Jaroslav Mihalík jako slovenský reprezentant chce mít před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let jistotu nastupovat v základní jedenáctce a požádal o uvolnění na hostování. Klub mu vyjde vstříc a pravděpodobně bude hrát v některém z polských nebo slovenských klubů. Na hostování pravděpodobně odejde i Gino van Kessel, na kterého máme nabídky z jiných klubů. Chceme, aby pravidelně hrál, ale do základní jedenáctky Slavie se zatím neprobojoval".
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu