Klub...vízie...budúcnosť...

Diskusia k vedeniu Trenčianskeho AS.

Moderátor: Moderátori

Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
Balrog
Príspevky: 928
Dátum registrácie: 07.08.2007 13:08:46
Bydlisko: jedine TRENČÍN:)

Príspevok od užívateľa Balrog » 11.08.2016 13:28:52

Luboš napísal:No, snazim sa jak sa dá... Na stránke bude rozhovor s majiteľom.
kedy sa plus mínus dá očakávať?
Fandiť AS! That´s the spirit we need!

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
Administrátor
Príspevky: 2666
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:09

Príspevok od užívateľa Luboš » 13.08.2016 17:00:17

Tak to neviem..... [smilie=blink.gif]
Dufam ze + - coskoro, bo uz ma z toho brucho bolí.... [smilie=baby.gif]
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?

Užívateľov profilový obrázok
Verný fanúšik
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 09.08.2016 20:36:31

Príspevok od užívateľa Verný fanúšik » 19.08.2016 10:31:41

Reakcie mnohých „fanúšikov“ v nedávnom období, či už v diskusných príspevkoch alebo aj neúčasťou na včerajšom zápase proti Rapidu, ma prinútili prispieť do diskusie svojim názorom.
V prvom rade sa chcem poďakovať pánovi La Lingovi za všetko, čo urobil pre trenčiansky futbal. Za nádherné a nezabudnuteľné momenty na futbalových zápasoch umocnené ziskom titulu a pohára. Za to, že ma spolu s mojimi blízkymi naučil chodiť na futbal nie kvôli výsledku, ale kvôli peknému futbalu. Vybudoval unikátny model, ktorý umožňuje popri predvádzaní pekného ofenzívneho futbalu aj efektívne ekonomicky prevádzkovať futbalový klub. Priniesol novú kultúru do slovenského futbalového hnutia, dá sa povedať, že ovplyvnil dianie v mnohých slovenských futbalových kluboch. A to spôsobom dovtedy na Slovensku nepredstaviteľným. Dlhodobou koncepčnou prácou založenou na férovom prístupe bez korupčných vplyvov. K tomu si našiel partnera v osobe Róberta Rybníčka a tím ľudí, ktorý budujú KLUB AS TRENČÍN.
Aby sme mohli byť štandardný európsky klub potrebujeme mať vlastný štadión. Keďže nie sme klub, ktorý si môže postaviť štadión z príspevkov daňových poplatníkov, považujem spôsob získavania prostriedkov na jeho výstavbu predajom hráčov za správny. Každému fanúšikovi, ktorý kritizuje (často nie vyberaným, priam až vulgárnym spôsobom) odporúčam, aby prispel na výstavbu štadióna čiastkou povedzme aspoň 100 000 EUR a potom nech sa zapojí do diskusie. Druhá alternatíva je, že nech privedie hráča kvalít povedzme Gino, Rabiu, Kalu a nech ho platí.
O tom, že v najbližších 2-3 rokoch bude postavený nový štadión a vybudovaná infraštruktúra futbalového klubu umožňujúca hrať európske súťaže, nepochybujem. O čom mám pochybnosti, avšak čo si veľmi prajem, je, aby sa úrovni futbalového klubu aspoň priblížila fanúšikovská základňa. Pre mňa je fanúšik človek, ktorý fandí klubu v dobrých aj zlých časoch, nielen keď sa mužstvu darí. Snívam o tom, že raz zažijem to, čo som včera videl v Žiline – len miesto fanúšikov v zeleno bielom tam budem vidieť a počuť fanúšikov v bielo červenom. Veľmi ťažko sa mi čítajú a počúvajú príspevky o tom ako sa majiteľ nabalil predajom hráčov, zaručené správy ako odchádza z Trenčína, kupuje klub na Morave alebo v Prahe. Je potrebné si uvedomiť, že on buduje KLUB AS TRENĆÍN, klub kde by sa cítil dobre každý jeho člen a fanúšik. Klub, ktorý nebude závislý na jednotlivých členoch, ale na jeho filozofii, systéme a organizácii. Podľa vyjadrenia fanúšika, ktorý sa rozprával s La Lingom po zápase s Podbrezovou, ten po otázke, či bude La Ling ďalej pokračovať v Trenčíne na pol minúty onemel a pozeral naňho ako puk. Až po informácii o čom sa hovorí medzi fanúšikmi jednoznačne potvrdil jeho pokračovanie v nastúpenej ceste.
V médiách často píšu o tom, že tréner Guľa vybudoval moderný ofenzívny štýl hry Trenčína. Nemyslím si to, práveže vytvorený systém v našom klube vytvoril trénerov Guľu a Ševelu. Považujem pána Ševelu za kvalitnejšieho trénera ako je pán Guľa – odborne, osobnostne aj ľudsky. Jeho nie najšťastnejšiu komunikáciu v médiách, týkajúcu sa licitácie jeho ceny v prípade možného prestupu do Slovana, pripisujem tomu, že pravdepodobne pri kontakte s funkcionármi Slovana chytil slovanistický vírus, ktorý mu oslabil imunitu, čo sa prejavilo v nedostatku pokory. Ale myslím si, že je to iba krátkodobé a pán Ševela odvedie pre AS Trenčín ešte kus poctivej profesionálnej práce. Predpokladám, že jeho misia v AS sa napĺňa. Prajem mu aby sa mu v budúcnosti podarilo nájsť klub, kde bude mať možnosť v zdravom prostredí rozvíjať svoju trénerskú kariéru. Slovan takým klubom určite nie je.
Krátka poznámka k hráčom a ich ďalšiemu pôsobeniu napriek neprispôsobeniu sa systému resp. porušeniu pravidiel. Silná organizácia, v našom prípade klub, sa vybuduje tým, že pravidlá platia pre všetkých a pôsobenie hráča sa im prispôsobí. Ak ich hráč poruší (Schett) alebo neakceptuje podmienky (Čogley) tak nemôže v systéme fungovať.
Na záver, ešte raz, vďaka, páni La Ling a Róbert Rybníček, celý realizačný tím a hráči, za krásne prežité chvíle pri futbale a teším sa na ďalší rozvoj nášho klubu AS Trenčín.
Verný fanúšik AS Trenčín

Užívateľov profilový obrázok
baki
Príspevky: 2439
Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
Bydlisko: Trenčín bol, je, bude alebo MY SME TU DOMA!

Príspevok od užívateľa baki » 20.08.2016 20:22:35


uf
Príspevky: 91
Dátum registrácie: 19.08.2016 10:47:00

Príspevok od užívateľa uf » 21.08.2016 09:13:40

a teraz hybaj domov,lebo nám to po tej čiare nejde [smilie=bounce.gif]

Užívateľov profilový obrázok
baki
Príspevky: 2439
Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
Bydlisko: Trenčín bol, je, bude alebo MY SME TU DOMA!

Príspevok od užívateľa baki » 25.08.2016 15:23:21

rozhovor z nasej stranky prebrali HN

http://hnonline.sk/sport/815332-holands ... u-slovakov

Užívateľov profilový obrázok
Axel Wers
Príspevky: 620
Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
Bydlisko: Trenčín - Juch
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axel Wers » 31.08.2016 08:28:50

Myslím, že AS čaká pár rokov stagnácie niekde v strede tabuľky. Je to daň za vybudovanie infraštruktúry, štadióna, tréningových ihrísk a pod. A potom sa začne opäť odznovu. Ďalší titul predpokladám nie skôr ako za nejakých 5 rokov, pri mojom optimistickom odhade. Ale ak to nakoniec celé dopadne tak, že štadión sa nevybuduje, tak to bude koniec futbalu v Trenčíne. Nabudúce nech sa Trenčania zamyslia nad tým, či budú znovu voliť smeráckych psov, ktorí pre mesto nespravili absolútne nič, hoci dotácie posielajú už pomaly do každej osady (ak tam sedí správny starosta či vajda).
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)

Užívateľov profilový obrázok
Zoso
Príspevky: 341
Dátum registrácie: 12.03.2009 00:15:00
Bydlisko: Trenčín,Istanbul

Príspevok od užívateľa Zoso » 31.08.2016 08:38:50

Axel Wers napísal:Myslím, že AS čaká pár rokov stagnácie niekde v strede tabuľky. Je to daň za vybudovanie infraštruktúry, štadióna, tréningových ihrísk a pod. A potom sa začne opäť odznovu. Ďalší titul predpokladám nie skôr ako za nejakých 5 rokov, pri mojom optimistickom odhade. Ale ak to nakoniec celé dopadne tak, že štadión sa nevybuduje, tak to bude koniec futbalu v Trenčíne. Nabudúce nech sa Trenčania zamyslia nad tým, či budú znovu voliť smeráckych psov, ktorí pre mesto nespravili absolútne nič, hoci dotácie posielajú už pomaly do každej osady (ak tam sedí správny starosta či vajda).
Ja by som to zas tak pesimisticky nevidel. Myslim, ze ak sa postavi stadion v termine pozadovanom zvazom, tak budeme bez boja o titul maximalne dve sezony. My nebudeme potrebovat budovat system a dobry zaklad bude aj cez tie prechodne sezony.

GULIVER
Príspevky: 1483
Dátum registrácie: 11.12.2014 20:05:45

Príspevok od užívateľa GULIVER » 31.08.2016 14:59:38

Kolko sa zarobilo na predaji hracov ? Staci suma dokopy.

Martin ? Daj tu cifru alebo nech RR spravi nejake vyhlasenie k tomu...

Musu
Príspevky: 1683
Dátum registrácie: 03.08.2007 15:19:05

Príspevok od užívateľa Musu » 31.08.2016 19:45:19

GULIVER napísal:Kolko sa zarobilo na predaji hracov ? Staci suma dokopy.

Martin ? Daj tu cifru alebo nech RR spravi nejake vyhlasenie k tomu...

Madu a Rabiu ak nesli za 10mil tak neviem...
Sú aj dôležitejšie veci ako futbal...

snapshot
Príspevky: 2728
Dátum registrácie: 03.01.2008 21:56:07

Príspevok od užívateľa snapshot » 01.09.2016 10:14:55

Nevidím to ani ja pesimisticky. Po zohratí chalanov tu môže byť výborný futbal s dobrými výsledkami.
"Boh je laska" 1Jn 4:8

Užívateľov profilový obrázok
Axel Wers
Príspevky: 620
Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
Bydlisko: Trenčín - Juch
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axel Wers » 04.09.2016 05:24:46

Zoso napísal:Ja by som to zas tak pesimisticky nevidel. Myslim, ze ak sa postavi stadion
Ja len nechápem filozofii tohto menežmentu. Argumentuje sa, že sa musia zohnať peniaze na štadión. Keď ryšavý potkan môže dotovať štadióny a ihriská v bársjakej materinej diere, koľko z dotácii získal Trenčín? Musela aj DS rozpredať celý káder, aby mohla začať stavať štadión? Koľko z vlastných prostriedkov investovali špiny zo Slovana? Keď sa stavia národný štadión, v akom rozsahu ho budú špiny môcť využívať? Budú si špiny platiť full servis za prenájom alebo ho získajú za symbolické 1 euro na 100 rokov? Prečo mám dojem, že na Slovensku len AS všetko rieši svojpomocne? Prečo sa rozpredal takmer celý zohratý káder, ktorý keby zostal pokope, tak by to do tej LM snáď aj dokopal do skupiny, kde by na zápasoch zarobil celkom slušnú čiastku, možno aj zrovnateľnú s peniazmi za predaj hráčov? Celé mi to pripadá akési divné, však keď už idem do LM, tak sa snažím posilniť čo najviac, robí to takmer každý klub, až na AS, ten pomaly rozpredal aj upratovací zbor, ktorý nastupuje v plnej zbroji po každom zápase.
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)

Užívateľov profilový obrázok
baki
Príspevky: 2439
Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
Bydlisko: Trenčín bol, je, bude alebo MY SME TU DOMA!

Príspevok od užívateľa baki » 04.09.2016 09:49:34

axel, "rysavych potkanov" by som si nechal niekde na SzME, N alebo podobny diskusny odpad. politiku by som sem netahal. ale to je tvoja volba. skutocnost je aka? majitelia slovana bratislava a spartaka trnava su dlhe roky napojeni na urcitu vladnu politicku stranu, majitel DAC dunajska streda je napojeny na inu vladnu politicku stranu. bolo to tak za vsetkych vlad od roku 1993, nie len za tejto. majitel AS trencin nie je napojeny na ziadnu vladnu politicku stranu a nas primator je napojeny na eseteka trnku z kosic. toho nemaju radi v koalicii ani v opozicii. o to ale nejde. slovensko je male a kazdy zazobanec je napojeny na niekoho. bola spravena nejaka kategorizacia statnych prispevkov na stadiony. DS dostala rovnaku vysku ako my. rozdiel je v com? v DS nemaju ziadnych lifkov, parkyslafakov, co im do toho vrtaju a sabotuju to. miestny oligarcha zaveli a vsetci hned salutuju. argument LL, ze hracov predava kvoli vystavbe stadiona, je podla mna nie celkom pravdivy. jednoducho sa mu to hodi, preto to hovori.netreba sa pozerat na veci tak, ze "rysavy potkan tam, rysavy potkan sem". trencin dostal rovnaku dotaciu ako BB, NT, PO, DS. ze vystavba stagnuje, nie je problem vlady, ale ludi, ktori sa na nej podielaju. alebo by si chcel, aby na to tu postavil stat ako krstnemu otcovi? to asi nikto z nas.

whoiswho
Príspevky: 10
Dátum registrácie: 24.04.2016 18:25:51

Príspevok od užívateľa whoiswho » 05.09.2016 16:58:35

baki napísal:axel, "rysavych potkanov" by som si nechal niekde na SzME, N alebo podobny diskusny odpad. politiku by som sem netahal. ale to je tvoja volba. skutocnost je aka? majitelia slovana bratislava a spartaka trnava su dlhe roky napojeni na urcitu vladnu politicku stranu, majitel DAC dunajska streda je napojeny na inu vladnu politicku stranu. bolo to tak za vsetkych vlad od roku 1993, nie len za tejto. majitel AS trencin nie je napojeny na ziadnu vladnu politicku stranu a nas primator je napojeny na eseteka trnku z kosic. toho nemaju radi v koalicii ani v opozicii. o to ale nejde. slovensko je male a kazdy zazobanec je napojeny na niekoho. bola spravena nejaka kategorizacia statnych prispevkov na stadiony. DS dostala rovnaku vysku ako my. rozdiel je v com? v DS nemaju ziadnych lifkov, parkyslafakov, co im do toho vrtaju a sabotuju to. miestny oligarcha zaveli a vsetci hned salutuju. argument LL, ze hracov predava kvoli vystavbe stadiona, je podla mna nie celkom pravdivy. jednoducho sa mu to hodi, preto to hovori.netreba sa pozerat na veci tak, ze "rysavy potkan tam, rysavy potkan sem". trencin dostal rovnaku dotaciu ako BB, NT, PO, DS. ze vystavba stagnuje, nie je problem vlady, ale ludi, ktori sa na nej podielaju. alebo by si chcel, aby na to tu postavil stat ako krstnemu otcovi? to asi nikto z nas.
Uplny suhlas. Snad raz ten stadion postavime. Dnes ale videl ze sa ide pokladat vyhrievanie pod travnik. To sa potom necha na novy stadion? Alebo to teraz planujeme spravit a za rok to cele rozpokopat a vyhodit (ak teda za rok budeme stavat)? Nejak som to nepochopil.

falco
Príspevky: 298
Dátum registrácie: 05.04.2014 06:55:09

Príspevok od užívateľa falco » 05.09.2016 17:28:22

Stadion sa mal posunut viac k hradzi ale kedze trava musi byt vyhrievana uz na jar tak zostane tam kde je teraz [smilie=bananadance.gif]

Napísať odpoveď