LM : Olimpija Ľubľana - AS Trenčín 3:4
Moderátor: Moderátori
LM : Olimpija Ľubľana - AS Trenčín 3:4
v stredu
Naposledy upravil/-a Luboš v 13.07.2016 21:37:37, upravené celkom 2 krát.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
na uz nas odpojili :D
Inak ak bude hrat Udeh na miesto koho Klesca? Pravda je, ze ten moc v pripave nenahral.
Ket je zahadou aj u mna.
Martin chcem pochvalit klub a podakovat sa, za zorganizovanie priamoeho prenosu z Ljubljany. Zo Ziliny mi to jedno, lebo idem osobne, ale Ljuybljana DAKUJEM
Inak ak bude hrat Udeh na miesto koho Klesca? Pravda je, ze ten moc v pripave nenahral.
Ket je zahadou aj u mna.
Martin chcem pochvalit klub a podakovat sa, za zorganizovanie priamoeho prenosu z Ljubljany. Zo Ziliny mi to jedno, lebo idem osobne, ale Ljuybljana DAKUJEM
"Boh je laska" 1Jn 4:8
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Pani vtipnejsiu fotky som u nas este nevidel:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1964_o.jpg
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1964_o.jpg
"Boh je laska" 1Jn 4:8
- Axel Wers
- Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
- Kontaktovať užívateľa:
Ale dal gól! :Dhandel napísal:s Lawrencom ako štítom zálohy (s jeho biednou rozohrávkou) to vidím veľmi, veľmi pesimisticky.
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)
- Axel Wers
- Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
- Kontaktovať užívateľa:
Prvých 35 minút ukážkových, ale ten záver, jak v dedinskej lige. Ja sa divím, že po tých skúsenostiach vedia vyrábať také kixy, 2 zbytočné góly, škoda. Ale lepšie vyhrávať 4:2 ako 2:0. Postačí keď to udržia, prípadne dajú ešte nejaký ten gól, ale hlavne nech v obrane sa držia.
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)
- imko6
- Dátum registrácie: 03.08.2007 09:43:48
- Kontaktovať užívateľa:
Treba verit, dufat ze to chalani zvladnu. Mna by skor zaujimalo nieco ine..Luboš napísal:Pomooooooc, takto to dosrať, kuaaaaaa.....
Zbieram info z busu, zajtra napisem. Len drobnosť: v buse boli aj ženy, k napadnutiu došlo po 15 minutach v meste tlupou 30 slovincov.
To co za kretena rozhodol o tom ze ich vratia na hranice? To ako trest za to ze ich par debilov napadlo v centre? Alebo co, to my sme sa tam zacali bit ?