14.kolo : Slovan - Trenčín 0:3
Moderator: Moderátori
14.kolo : Slovan - Trenčín 0:3
Piatok 18.10. 18,30 hod.
Last edited by Luboš on 18.10.2013 19:25:43, edited 1 time in total.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
Ja iba že o 2 dni hráme v našom krásnom hlavnom meste. Všetci veríme v pozitívny výsledok a oku lahodiacu hru nášho tímu.
Aby sme trochu oživili túto diskusiu dávam do pozornosti súťaž o pivo a vstupenku na nasledujúci domáci zápas so Senicou.
Podmienky: Získanie čo najviac bodov za súťažné otázky zo zápasu Bratislava - Trenčín. Za každú súťažnú otázku je jeden bod. Ten čo bude mať najviac bodov vyhráva, ak bude viac výhercov bude nasledovať los.
Otázky:
1. Kto nastúpi na poste defenzívneho záložníka v tíme AS Trenčín?
2. Akým presným výsledkom sa skončí polčas?
3. Akým presným výsledkom sa skončí zápas?
4. Koľko bude ludí v sektore hostí v 10min. zápasu?
5. Koľko bude ludí celkovo, oficiálne, na štadióne?
6. Kľko gólov dá Malec?
7. Presadí sa Róbert Vittek proti ASTN?
8. Koľko bude v zápase celkovo žltých kariet?
9. Bude v zápase červená karta?
10. Bude v zápase pokutový kop?
KTO BUDE NAJBLIŽŠIE K POČTU DIVÁKOV MÁ BOD !
Takže môžete získať max 10 bodov. :)
AK sa klub AS trenčín rozhodne nepodporiť túto súťaž, podporím ju sám a s víťazom sa stretneme v sobotu o 17-15 pred štadiónom ;)
Aby sme trochu oživili túto diskusiu dávam do pozornosti súťaž o pivo a vstupenku na nasledujúci domáci zápas so Senicou.
Podmienky: Získanie čo najviac bodov za súťažné otázky zo zápasu Bratislava - Trenčín. Za každú súťažnú otázku je jeden bod. Ten čo bude mať najviac bodov vyhráva, ak bude viac výhercov bude nasledovať los.
Otázky:
6. Kľko gólov dá Malec?
AK sa klub AS trenčín rozhodne nepodporiť túto súťaž, podporím ju sám a s víťazom sa stretneme v sobotu o 17-15 pred štadiónom ;)
Last edited by Musu on 16.10.2013 07:42:55, edited 1 time in total.
Sú aj dôležitejšie veci ako futbal...
1. BaézMusu wrote: Otázky:
6. Kľko gólov dá Malec?
2. 1-0
3. 2-1
4. 4
5. 2156
6. 1
7. áno
8. 6
9. áno
10. áno
poprosim ked tak KofoluMusu wrote:Ja iba že o 2 dni hráme v našom krásnom hlavnom meste. Všetci veríme v pozitívny výsledok a oku lahodiacu hru nášho tímu.
Otázky:
6. Kľko gólov dá Malec?
![baby [smilie=baby.gif]](./images/smilies/baby.gif)
takze : 1-Aldo Baez
2- 2:0
3- 3:1
4- 3
5- 1849
6- 0
7- ano
8- 6
9- nie
10-ano
pan soki, dakujem za uprimne slova, ako iste viete my stari komunisti sme tu stale v prospech ludi a ich socialnych potrieb.soki wrote:Neda mi nezapojit sa do takejto fenomenalnej sutaze o hodnotne ceny. Pan musu paci sa mi ako sa inspirujete blockovou loteriou Roberta F.
Tiez ma to napadlo, ale to by bolo len v pripade, zeby nasi hraci ovladli zapas od prvej minuty a este by sa im podarilo aj vyhravat do polcasu... ale pochybujem ze nas v nasom krasnom hlavnom meste caka nieco podobne. Men in black spolu s ndividualistom a ochotnickym herecom z Trinidadu to nedopustia... Nezabudaj ze Capo di Tutti slovenskeho futbalu bude tiez pritomny...Balrog wrote:Musu,
máš zle otázku č. 10 - správne by mala byť: Koľko pokutových kopov bude kopat Lovan? :D
musu,
mám taký pocit, že vonku hráme posledné zápasy akosi viac uvoľnenejšie... akoby sa od nás menej čakalo a tak skôr môžeme prekvapiť, čiže by som to nepodceňoval
nadpriemerne platení ochotničári na čele s fešim z Štyrinimamu si možno budú myslieť, že je to povinná jazda a ak sa nám podarí dať prvý gól, všetko je možné... aj tak si myslím, že kvarteto v čiernom si svoju robotu odviesť musí a tak pokutový bude, šak nedostanú keš či šek len tak za ništ
apropos, včúl neviem ktorého Capa di Tutti máš na mysli, bo mám pocit, že na takého sa v slovenskom futbale hrá každý, kto má v riti dieru
ak myslíš "krstného" tak ten sa radšej pôjde niekam mediálne odbaviť... možno na tehelnú ruinu poklopkať po základoch ![baby [smilie=baby.gif]](./images/smilies/baby.gif)
mám taký pocit, že vonku hráme posledné zápasy akosi viac uvoľnenejšie... akoby sa od nás menej čakalo a tak skôr môžeme prekvapiť, čiže by som to nepodceňoval
nadpriemerne platení ochotničári na čele s fešim z Štyrinimamu si možno budú myslieť, že je to povinná jazda a ak sa nám podarí dať prvý gól, všetko je možné... aj tak si myslím, že kvarteto v čiernom si svoju robotu odviesť musí a tak pokutový bude, šak nedostanú keš či šek len tak za ništ
![bananadance [smilie=bananadance.gif]](./images/smilies/bananadance.gif)
apropos, včúl neviem ktorého Capa di Tutti máš na mysli, bo mám pocit, že na takého sa v slovenskom futbale hrá každý, kto má v riti dieru
![axe [smilie=axe.gif]](./images/smilies/axe.gif)
Fandiť AS! That´s the spirit we need!