TTS Trenčín
Moderátor: Moderátori
Peter... Supekova spravila vela pre TN futbal, aj dobreho aj zleho ale urcite nebola nenazrana... to by dnes nerobila v trafike.
Keby nebolo Hozlara a Bratka, ktorí posunuli futbal do prvej ligy pod znackou Ozeta, asi by TTS neskoncil tak ako skoncil. Bohuzial na ukor fabriky, ktorej tie koruny chybali a bol to zaciatok konca znacky kde kedysi pracovalo cca 4000 ludi. Otazka je ci by fungovala v dnesnej Cinskej konkurencii.
Takze, po vojne kazdy general, ale TN kraj je mrtvy na busniess a tym padom aj na relativny uspech v sporte... A je jedno ci je to futbal alebo hokej.
A TTS nema nic spolocne so sucasnym klubom AS Trencin.
Keby nebolo Hozlara a Bratka, ktorí posunuli futbal do prvej ligy pod znackou Ozeta, asi by TTS neskoncil tak ako skoncil. Bohuzial na ukor fabriky, ktorej tie koruny chybali a bol to zaciatok konca znacky kde kedysi pracovalo cca 4000 ludi. Otazka je ci by fungovala v dnesnej Cinskej konkurencii.
Takze, po vojne kazdy general, ale TN kraj je mrtvy na busniess a tym padom aj na relativny uspech v sporte... A je jedno ci je to futbal alebo hokej.
A TTS nema nic spolocne so sucasnym klubom AS Trencin.
TN patriot, nemáš dobré informácie. Posun ODu bol aj zásluhou armády, bez nej by to absolútne nešlo. A Hozlár vtedy keď sa postupovalo vyššie s výnimkou ligy nevedel, že futbal sa hrá na tráve. Futbal je kolektívny šport a bez symbiozy armády, fi OZETA , iných subjektov by úspech nebol. A mimo iného v OZETE pracovalo kedysi aj 6000 ludí
6000 zamestnacov a 4000 šičiek :-) keď spočítame závody v TO, HC, Tornali, Zlatníkoch, NM nV... tak ich bolo určite aj viac.
A podpora armády áno, hral som vtedy za TTS a VTJ sa presťahovalo zo Serede to TN lebo bola dohoda o spolupráci s Ozetou.
V podstate je to jedno, AS je pokračovateľom Ozeta Dukla a nie TTS, ani Jednoty... to som chcel tým povedať Erik
A podpora armády áno, hral som vtedy za TTS a VTJ sa presťahovalo zo Serede to TN lebo bola dohoda o spolupráci s Ozetou.
V podstate je to jedno, AS je pokračovateľom Ozeta Dukla a nie TTS, ani Jednoty... to som chcel tým povedať Erik
AS je pokračovateľom Ozeta Dukla a nie TTS, ani Jednoty... - s Tým s Tebou plne súhlasím, len sa mi zdá, že v priestoroch VIP tribúny na zápasoch sa viac objavujú hráči a tréneri a funkcionári TTS a Jednoty ako Ozeta Dukly. Ale to je vec názoru, asi si ich netreba vážiť. Aj história sa dá poprekrúcať.
-
- Dátum registrácie: 30.08.2010 20:08:24
stale sa na tom pracuje. plati, ze to bude stadion s kapacitou 12 000 a stadion, ktory nebude vyuzivat tribuny, ktore maju v senici. dnes vsak pracujeme na lige a EL, takze sa tomu venuju povereni ludia a verime, ze v najblizsich tyzdnoch sa aj v tomto smere posunieme.legolas380 napísal:pokial si dobre pamatam tak na predsezonnej tlacovke bolo spominane ze do konca mesiaca pride klub s projektom noveho stadiona. uz to je hotove? viem ze stavat sa tak lahko nebude ale ale som zvedavy :D
Ak bude klub predvadzat podobny futbal, namiesto kvality pride dalsia kvalita a o chvilu mozno aj hotovy hrac, ci hraci... klub bude pravidelne bojovat o poharove miesta v lige aspon raz za dva roky posobit v eu poharoch tak nevidim problem preco by nechodilo 12 000 ludi na fotbal, ja mam skor pocit ze to bude pri zachovani mojich uvah aj malo...martin napísal:to aj ja...
Sú aj dôležitejšie veci ako futbal...
vsak ono bolo asi myslene, ze ten pozemok sucasneho stadiona za nejaku symbolicku korunku by mal prejst pod klub, aby mohol budovat novy stadion. Netvrdim ze je to tutovo pravda,preto som sa pytal teba ;)martin napísal:?? dnes sa riesi stadion na sucasnom mieste, ostatne alternativy su teoretickechlebo napísal:pekne :) pocul som,ze sa klubu podarilo ziskat pozemok, martin mozes potvrdit ci to je pravda alebo len reci? :)
- baki
- Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
trencania taky velky stadion nenaplnia. tu je na mieste otazka, ci chce byt AS regionalnym klubom, teda aby chodili na zapasy ludia minimalne z TN okresu. to sa musi trochu zmenit politika. ja ako skalny budem chodit aj vtedy, ak sa budu hraci rozpredavat do skuBy, alebo druhej tureckej ligy. lenze vela ludi nebude chodit na 18-rocnych odchovancov. a samozrejme zlepsit marketing etc. inak bude na 12-tis. stadion chodit 2000 ludi tak ako teraz, a to by bola skoda.
ja myslim ze nie je rozhodujuce ci hraju 18 rocni odchovanci alebo 23 rocni legionari, podstatne je aky sa hra futbal ake su vysledky, ci sa hra pravidelne o EL resp. LM, ci sa v tychto sutaziach objavime o x rokov, treba mysliet ze ten stadion sa bdue robit no minimalne na 10-20 rokov, problem nebude ked pride 2000 ludi ale ked pride 15000 a nebude ich kam usadit