Prestupové pohyby v kádri
Moderátor: Moderátori
-
- Dátum registrácie: 30.08.2010 20:08:24
zdeno štrba
Keď už príde Štyvar tak by mohol prsiť aj Zdeno Štrba. POdľa mňa by mohol dosť pomocť so všetkým v strede pola a priniesť kľud do hry a rozhrávky.
Za Štyvara som rád. Náš útok je biedny, pokiaľ Depetrisovi nejde, tak Malec končí zväčša ako nevydarená náhrada. Nemyslím si síce, že bude nastupovať do základu, ale ako striedajúci žolík by to mohlo výjsť. Samozrejme, keď vydrží zdravie.
Som zvedavý na Radanoviča. Toho krajného obrancu nutne potrebujeme. Holúbek aspoň bude môcť hrať v zálohe. A taktiež som zvedavý na posilu z AZ Da Silvu. Síce bol rok zranený, ale svoje kvality isto má a aspoň stúpne konkurencia aj na stopérskych pozíciach. Godál, Kleščík, Ševela, Diakite a Da Silva. Pekne.
Som zvedavý na Radanoviča. Toho krajného obrancu nutne potrebujeme. Holúbek aspoň bude môcť hrať v zálohe. A taktiež som zvedavý na posilu z AZ Da Silvu. Síce bol rok zranený, ale svoje kvality isto má a aspoň stúpne konkurencia aj na stopérskych pozíciach. Godál, Kleščík, Ševela, Diakite a Da Silva. Pekne.
Invaders must die
plus na stopera sa este skusa Hanzel a v hre je Mitrevski, Godal sa moze vratil vpravo... ten srb je RADOVANOVIČ, aj mne to trvalo, som sa pytal, ale nechcel zmenit priezviskoNewstedko napísal:Za Štyvara som rád. Náš útok je biedny, pokiaľ Depetrisovi nejde, tak Malec končí zväčša ako nevydarená náhrada. Nemyslím si síce, že bude nastupovať do základu, ale ako striedajúci žolík by to mohlo výjsť. Samozrejme, keď vydrží zdravie.
uvidime ako sa to uzavrie
Tak ešte sa rokuje :)afafan napísal:dnes bola v Sporte tabulka o prestupoch hracov a Baez a Peltier boli ako odchadzajuci z AS a prichadzajuci na Slovan...kristove oci kedy tieto nocne mory skoncia
http://www.youtube.com/watch?v=OnCosriv ... AAAAAAAAAA
-
- Dátum registrácie: 30.08.2010 20:08:24
Cele je to komedia, to by som uz LL vazne zapochyboval. Piplat hracov a nakoniec ich pustit hentym smerom?! "Krasna" perspektiva, to fakt radsej Ukrajina. Ked sme pri komediach tak v suvislosti s ich prestupom do Slovana sa mi akurat vybavuje reakcia Helenky Ruzickovej v Slunce, seno ked jej dcera oznamila, za sa vyda za Vencu Konopnika: "Nikdy, to te radsi zabiju"
Willkommen in der Wirklichkeit!