Vyjazd na zapas Slovan - Trenčín; 11. 8. 2007 19:30
Moderátor: Moderátori
- Forrest
- Administrátor
- Dátum registrácie: 04.08.2007 18:09:41
Vyjazd na zapas Slovan - Trenčín; 11. 8. 2007 19:30
Ludia, ktori chcete povzbudit nasich futbalistov na Slovane sem piste predbezny zaujem.
noces: hej hej..vsak ja by som ta rad opat videl na vyjazdoch :) schopnych ludi vzdy treba.. na Slovan ides? ja verim, ze sa nazbierame..
noces: hej hej..vsak ja by som ta rad opat videl na vyjazdoch :) schopnych ludi vzdy treba.. na Slovan ides? ja verim, ze sa nazbierame..
Naposledy upravil/-a Forrest v 09.08.2007 21:09:41, upravené celkom 2 krát.
Vám to jebe sa vobec nahlas rozpravať o vyjazde na SSlovan nech tam ide ten čo nevie čo ma čakať, ako šanca že prežiješ je asi tak 40% ale riskovať sa mi nechce ešte chcem isť aj na tu ligu majstrov niekedy :D
Možno sa tam dostaneme tak za dva roky keď nás bude o 4 viacej :D ale radšej keby nás bolo o 400 viacej to by som kľudne išiel aj po vlastnej osi
Možno sa tam dostaneme tak za dva roky keď nás bude o 4 viacej :D ale radšej keby nás bolo o 400 viacej to by som kľudne išiel aj po vlastnej osi
Forrest : to určite by som si nechal ujsť taký výjazd som idiot šak určite by som išiel ale keď tam ísť tak v takom počte ako sa išlo na Vifon Zlate Moravce. A btw už som to niekde písal treba nám viacej vlajek jedna je málo a zvlášť na takýto výjazd, po tej zlej stránke sa nemôžeme moc prezentovať tak aspoň po tej Ultras by tam nebolo na škodu
- Forrest
- Administrátor
- Dátum registrácie: 04.08.2007 18:09:41
pidzej: no uplne s tebou suhlasim. Tiez si to predstavujem tak, ze by to chcelo aspon paradny support ako prezentaciu. A tiez by ma tesilo, keby nas bolo tolko ako v ZM, ale to je asi nerealne... Chcelo by to lepsiu propagaciu - vtedy to bolo aj na hlavnej stranke, co je teraz uz asi nemozne a aj bus bolo vdaka TNPatriotovi zdarma. A vlajok mame podla dost - hlavne teda obojrucky a ostatne na mavanie, takze o tuto prezentaciu by som sa nebal.. Ale chce to teda hlavne tych ludi. Tak ak o nejakych vies, tak im daj vediet, nech sa nazbierame.. ;)
No Hej Forrest ale na výjazd tipu Slovan sa pripravuje choreo dlhšiu dobu ako týžden a obojručky síce sú ale kedže vedenie sslovanu je s USP jedna ruka tak ich tam nedostaneš "kvôli bezpečnosti" a tam sa je treba odhodlať pretože ako hovoril Svätopluk jeden prút zlomíš ľahko ale sedemdesiat prútov v jednom zväzku len tažko s problémami
A btw už je neskoro niečo dať dokopy možno nabudúce :x
A btw už je neskoro niečo dať dokopy možno nabudúce :x