Obsah fóra AS Trenčín - fórum AS Trenčín - fórum
Diskusné fórum priaznivcov trenčianskeho futbalu na stránke astrencin.sk

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Nový tréner slovenskej hokejovej reprezentácie?

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra AS Trenčín - fórum -> Rôzne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto by bol podľa teba najlepší kandidát na reprezentačnú stoličku?
Glen Hanlon
0%
 0%  [ 0 ]
Andy Murray
33%
 33%  [ 3 ]
Miloš Říha
11%
 11%  [ 1 ]
mal by ostať Ján Filc, lebo je to správny muž na správnom mieste
44%
 44%  [ 4 ]
niekto iný
11%
 11%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 9

Autor Správa
ikotn

Založený: 15 január 2008
Reputácia: 1229
hlasov: 9

PríspevokZaslal: 02.03.2010 10:18:31    Predmet: Nový tréner slovenskej hokejovej reprezentácie? Odpovedať s citátom

v poslednych dnoch sa hovori o moznej vymene reprezentacneho trenera hokejistov. podla dennika sport su v hre 3 kandidati a bez sanci na zotrvanie nie je ani jan filc. tak, hokejisti, prezradte, kto je vasim favoritom a preco... mojim tipom je urcite z ponuky sportu andy murray. tri razy bol na ms a vzdy ich vyhral. aj ked nie sme kanada, silu mame na to, aby sme s touto generaciou predsa len este nieco ziskali. navyse murray uz vela rokov nesetri chvalou na slovensky hokej.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Forrest
Administrátor

Založený: 04 august 2007
Reputácia: 683
hlasov: 2

PríspevokZaslal: 02.03.2010 12:38:54    Predmet: Odpovedať s citátom

hmm..neviem ci je spravnym krokom povolavat kanadskeho trenera, ktory by sa nasim vysostne technickym hracom pokusal vstepit kanadsky styl hokeja. To mi pride ako dost kontraproduktivne, "ucit" ich nieco, co ich cele mladeznicke posobenie ucili inak. A ked zoberieme do uvahy, ze odteraz budu reprezentovat vacsinou mladi hokejisti, tak tato zmena filozofie moze byt pre nich nepredstavitelna a neviem, ci by slavila uspech.

Moze sa to osvedcit v timoch ako je Bielorusko (Hanlon), kde doteraz reprezentacna uroven nebola na ktovieakej urovni a da sa tam zacat s niecim "novym". Ale u nas by to bola obrovska zmena. A ked si k tomu zoberiem, aky nehorazny plat by mu schvalili STBaci zo zvazu, tak mi z toho vychadza jasne NIE pre Kanadu.. Tieto peniaze by sa dali pouzit urcite na rozumnejsie veci a nemyslim si, ze potrebujeme preplacat nejakeho Kanadana na poste repre trenera.

PríspevokZaslal: 02.03.2010 13:10:10    Predmet: Odpovedať s citátom

forrest, v nedelu sa era "nech boze da, ved mi na to mame" definitivne skoncila. hraci typu palffy, stumpel, demitra, satan... koncia, chara, visnovsky... to maju za par a hossa s gaborikom sami dvaja nic nevyhraju. co nam ostalo? halak, budaj, o par rokov janus, sekera, meszaros, jurcina. to su vsetko defenzivni hraci. podla mna by sme mali prebudovat system hry. v utoku by sa na velkych podujatiach mohol objavit s hossom a gaborikom tomas tatar, mozno nieco bude z panika a viedenskeho. oni asi uroven magahviezd nedosiahnu, tatar ma sancu. na utocny hokej musis mat hracske typy. tie uz nie su. bohuzial, budeme musiet hrat defenzivne, ak nieco chceme dosiahnut. ako si spravne podotkol, slovenski hraci branit nevedia, lebo ich to nikto neuci. a to je chyba, ze vsetci frfni chcu byt hossa, gaborik, demitra... acko je len vrchol ladovca, ked bude hrat defenzivne, nikde nie je napisane, ze mladi chcalani pod nim nemozu hrat ofenzivne, ak na to samozrejme budu mat. ja sa obavam, ze nebudu. kapitalisticki chcapci po roku 89 totiz casto tahaju za sebou vagon prachov miesto schopnosti a talentu. je to osuchana fraza, no pravdiva.
Návrat hore
martin
Administrátor stránok as.tn

Založený: 03 august 2007

Reputácia: 510
hlasov: 5

PríspevokZaslal: 03.03.2010 08:08:22    Predmet: Odpovedať s citátom

ani ti zamorski treneri nie su dementi, urcite to nebudeme hrat uz len preto, ze kanadan bude na lavicke ako Phila... a hanlon ukazal dobru pracu v bielorusku...
Návrat hore
ikotn

PríspevokZaslal: 05.03.2010 11:55:22    Predmet: Odpovedať s citátom

tak andyho nam corkli helvetski zlodeji. vraj sa medzi kandidatov dostal ralph krueger.

HN pisu, ze je to dohodnute s hanlonom, len to nie je oficialne

my nakoniec skoncime s golonkom, lukacom, selvekom a libom angry
Návrat hore
Forrest
Administrátor

Založený: 04 august 2007
Reputácia: 683
hlasov: 2

PríspevokZaslal: 05.03.2010 14:43:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Ked Krueger, tak jedine Freddy! judge

Založený: 24 november 2007
Reputácia: 242
hlasov: 1

PríspevokZaslal: 10.03.2010 19:46:04    Predmet: Odpovedať s citátom

Forrest napísal:
hmm..neviem ci je spravnym krokom povolavat kanadskeho trenera, ktory by sa nasim vysostne technickym hracom pokusal vstepit kanadsky styl hokeja. To mi pride ako dost kontraproduktivne, "ucit" ich nieco, co ich cele mladeznicke posobenie ucili inak. A ked zoberieme do uvahy, ze odteraz budu reprezentovat vacsinou mladi hokejisti, tak tato zmena filozofie moze byt pre nich nepredstavitelna a neviem, ci by slavila uspech.

Moze sa to osvedcit v timoch ako je Bielorusko (Hanlon), kde doteraz reprezentacna uroven nebola na ktovieakej urovni a da sa tam zacat s niecim "novym". Ale u nas by to bola obrovska zmena. A ked si k tomu zoberiem, aky nehorazny plat by mu schvalili STBaci zo zvazu, tak mi z toho vychadza jasne NIE pre Kanadu.. Tieto peniaze by sa dali pouzit urcite na rozumnejsie veci a nemyslim si, ze potrebujeme preplacat nejakeho Kanadana na poste repre trenera.

jaj no a mal by ostat filcak,javoraka by som dal do mladeznikov,mozno,no...

to je cisto otazka pristupu,jednoducho musis zvolit nieco a v tomto pripade tiez neviem,kazdopadne hokej je niekde uplne inde ako pred rokmi a generacia jagrov hossov pomaly ale isto vymiera,su na rade taky isti sikovni hraci len o nieco rychlajsi a to je to,co dnes v hokeji akoze rozhoduje,rychlost a nie ceska vycuranost...
Návrat hore
ikotn

PríspevokZaslal: 24.03.2010 10:38:56    Predmet: Odpovedať s citátom

tak je to hanlon. je velmi zaujimave, ze v ankete neziskal ani jeden hlas blush . je to obranar, takze asi budeme hrat nezazivny hokej, stavajuci na prehuśtovani stredneho pasma a "kazenia" hry. ale dolezitejsie su urcite vysledky. ked uz nie murray, tak aspon hanlon. som spokojny tak na 80 percent book
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra AS Trenčín - fórum -> Rôzne Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: