16.kolo : AS - Lučenec 0:0

Slúži na odstránenie starých a nepotrebných tém.

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Etrox49
Príspevky: 307
Dátum registrácie: 06.08.2007 06:32:00
Bydlisko: Trenčín

Príspevok od užívateľa Etrox49 » 08.11.2009 08:22:01

Vazeni, prestanme sa uz v zapasovych reportazach skryvat za absolutne nemiestnu frazu "od augusta nepozname chut prehry", je to detinske a uraza to kazdeho, kto este vydrzi sledovat trenciansky futbal! Takymto sposobom mozu snuru remiz prijat v Sali ci Kubine, kde sa sklonuje zachrana. Zabudame s kym sme hrali a ako sa nase vysledky rodili, Kriste, ved kazda z remiz, ktoru sme tento rok uhrali je pre nas de facto prehrou a pripomienkou prehajdakanych bodov!!! Spamatajte sa!

K vcerajsku. Napriek prestavke, kedy bol idealny cas vygruntovat si to v hlavach, sme nastupili v krci a hrali neskutocne komplikovane. Futbal, ktory predvadzal super bol jednoduchy a mal aspon zakladnu myslienku, nech sa niekto opovazi tvrdit, ze to prisli zabetonovat, to uz na nasom ihrisku asi nerobi nikto. My sme prvu polku neucelne nakopavali lopty, o nejakej suvislej akcii nemoze byt ani reci, nakolko bol zazrak ak niekto dokazal odovzdat presnu loptu. Utok bol opat impotentny. Depetris si asi vzal k srdcu porekadlo "kto nic nerobi, nic nepokazi", skutocne som ho prvy polcas nevidel pri nicom podstatnom. Mazan kazil jeden prechod do utoku za druhym, neucelne soloval ked mal prihravat, niekolko prilezitosti na lavej strane zarezal uz v naznaku vdaka svojej spupnosti. Aldo opat ukazal viac bojovnosti jak futbalu, nie ze by vyrobil nejaky vaznejsi kiks ale cakal som od neho viac, vecna skoda za sa zlakol svojej prilezitosti a nevystrelil vtedy ked mal. Z nasej strany tym padom stoji za zmienku fakt len to brvno po zavare v 16-tke, okrem toho sme neukazali nic. Naopak lucencania, mali jednu tutovku a hoci zle kopnutu ju skvelo zlikvidoval opat spolahlivy Milos. Ten mal problemy aj s neprijemnym, rotujucim projektilom, ktory mu takmer prepadol cez ruky do brany, mali sme stastie. Tak ci onak, super mi v prvom polcase pripadal lepsi, futbalovejsi a co je najsmutnejsie, ukazal aj vacsiu chut po bodoch!

Druha polka isla kvalitativne este viac dole, my sme sa dalej trapili a ako uz byva na Slovensku zvykom, hostia vyklidili pole a zacali hrat sku4venu, trapnu zdrzovanu na 0:0. Bohuzial, arogantny ksindl v zltom im v tom vydatne pomahal a minutky nam ubiehali rychlejsie nez sa zdalo. V utoku opat bieda a utrpenie, na samu hranicu stravitelnosti sa vcera dostal Kubik, ktory predviedol asi svoj najhorsi vykon za ten cas co ho u nas vidim pobehovat. Centre z pravej strany bud prepalil za 16-tku alebo pre istotu rovno daval za ciaru, o strelbe sa v jeho pripade neda hovorit. Jeden ostudny vykon! A tak sme v druhej polke okrem nudy a krcu videli jedinu prilezitost. Center do cistej sance vsak hlavickou slendriansky zahodil neschopny Depetris. Tomu sezona vobec nevychadza, akoby ho futbal prestal bavit a mam pocit, ze ho uz nic nemotivuje aby za nas strielal goly.

Este par slov k veciam nefutbalovym, cize nebavime sa o vykonoch muzstva. Pani La Ling, Rybnicek, de Bot, Schlesinger ci Svatek, za co a preco vlastne platime tych 2,50 €?

1) Odidena svetelna tabula samozrejme nie je konec sveta, no na druhej strane dalsi dokaz, ze na stadione riesime veci zasadne po funuse, ked si uz po rokoch nadsluhovania povedia dost!

2) Chapem ze je chladno ale vcera som urcite nebol jediny, kto by na tribune uvital pivo a nakoniec preco nepodavat caj, po pripade varene vino a pod.. Je to pri tej armade nezamestnanych taky problem, splasit 2-3 ludi?! My sa nemozme ist zohriat do utulnych VIP priestorov a obcerstvit sa napojom ci oblozenym chlebickom, nie, my stojime ako idioti pri bufete na dazdi, kde si obsluha s usmevom na tvari zapyta dalsie euro za pivo! Po takejto skusenosti mam s piveckom radostne odskackat k nedalekemu stanku a kupit si dres Luba Knappa?! Ved je to tragikomedia!!!

3) Sme klub, ktory chape vyznam slova marketing, ponukame pestru paletu suvenirov, na zapasy pozyvame prostrednictvom regionalnych novin, billboardov, miestnej TV, isty cas sme mali aj vlastny casopis, venujeme sa charite a celej plejade mimosportovych aktivit - toto vsetko chvalim!!! Co si vsak pomysli clovek, ktory si povedal "dobre, idem" a dorazi na mestsky futbalovy stadion? Uvazujme. Nas clovek je navstevnik - novacik, nevie ako to u nas chodi. Nezainteresovana pani dochodkyna na brane mu predala listok a on, neznajuc pomerov a v snahe vyvarovat sa konfliktnej situacii chce zaujat presne to miesto, ktore ma na listku. Co cert nechcel, po prichode na miesto ho caka zdesenie - jeho miesto je doslova obsrane kilami zapachajuceho a rozkladajuceho sa vtacieho trusu. Nas navstevnik, v snahe zachranit situaciu hlada riesenie. Na vedlajsej sedacke su evidentne pozostatky zaschnutej, blizsie neidentifikovatelnej tekutiny, o ktorej povode nema najmensiu chut uvazovat a ktora sa tu uspesne rozklada od posledneho domaceho kola! Pokial nas fiktivny navstevnik nema slaby zaludok a nepozvracia dochodcu v hubertuse, sediaceho o radu nizsie, tak potom je skalopevne presvedceny, ze toto je jeho posledna navsteva na stadione. Niekomu to moze prist smiesne, niekto to berie ako prkotinu. Ale chcem tym len povedat, ze tych 312 divakov na vcerajsom zapase ma aj svoje odovodnenie. Naco investujeme do reklamy, ked samotny produkt je nevalnej hodnoty?

Pise sa tu o tom dookola, ta posledna 300-400vka vernych, ktora bude asi chodit aj keby tu bola 4. liga, nechce ziadne astronomicke poziadavky. Nexcem tu obtazovat frazami ale je kriza, ludia ziju v neistote a obracaju kazde euro tak prosim, pochopte uz konecne termin zakladna ucta a to aj k tomu najposlednejsiemu divakovi, ktory vcera prisiel v novembrovom hnuse, vedomi si toho, ze neuvidi ziadne velke futbalove divadlo, no zalezi mu na trencianskom futbale a chce ho povzbudit!!!
Willkommen in der Wirklichkeit!

red47
Príspevky: 279
Dátum registrácie: 26.06.2009 09:57:16

Príspevok od užívateľa red47 » 08.11.2009 09:30:29

Etrox, skvely a trefny clanok. S tym vstupnym je to fakt brutal, za take vykony a infrastrukturu na stadione je to obrovska odvazlivost... Este si vypytaju 2,5 eura aj ked idete len na druhy polcas, ved to je vsade zadarmo preboha... Bol som v Puchove, vstup 1e+krasny farebny bulletin... v TN som take nieco nikdy nevidel..Mne nechyba vobec tych 2,5e, ale clovek za to nieco ocakava.... a to je vysledok, ten pocet ludi na tribunach.. ZOBUDTE SA KOMPETENTNI, taketo mesto si zasluzi viac....

Užívateľov profilový obrázok
martin
Administrátor
Príspevky: 1796
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:40:09
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa martin » 08.11.2009 10:07:50

Etrox49 napísal:Vazeni, prestanme sa uz v zapasovych reportazach skryvat za absolutne nemiestnu frazu "od augusta nepozname chut prehry"...
tazko proti dalsim veciam nieco povedat, ale poprosim, aby si cital vety do konca... "Zverenci trénera Vladimíra Koníka síce už od augusta nepoznajú chuť prehry, ale v piatich ligových kolách v rade nedokázali bodovať naplno."

;)

november dorazimä a v decembri premyslime ako dalej [smilie=beer.gif]

Užívateľov profilový obrázok
TNpatriot
Príspevky: 315
Dátum registrácie: 28.11.2007 12:49:23
Bydlisko: Trenčín

Príspevok od užívateľa TNpatriot » 08.11.2009 10:28:24

Etrox49...pekný report ale nebuď taký kritický.

Tebov menovaní "poskokovia" robia všetko preto aby mali svoju prácu, mesačnú mzdu. Klub... veď nemáme štadion, planovaný stred tabuľky uhráme tak načo niečo riešiť...

A tým 312 fanušikom by som vrátil vstupné...

Ja od pamätného útoku na našich fans nechodím takže neprichádzam ani o zasrané sedačky a pivo za 1€.

Užívateľov profilový obrázok
Newstedko
Príspevky: 211
Dátum registrácie: 20.08.2007 12:08:15

Príspevok od užívateľa Newstedko » 08.11.2009 11:09:54

etrox vynikajuco napisane :)..v podstate si zhrnul vsetko to, co sme si po zapase vydiskutovali pri pive.
Suhlasim s tym, ze Lucenec bol prvy polcas lepsi. Hral kombinacnu jednoduchu hru v nasom obrannom pasme a boli z toho 2 ci tri obrovske sance. Nase ozivenie prislo snad az na konci polcasu, ked sa hralo z jednej strany na druhu, dali sme brvno a prisli aj emocie v podani vacsieho mnozstva faulov.
Druhy polcas tragicky. Kubik a Mazan mali ist dole. Lebo v podstate len zbabrali vsetko k comu sa dostali. Po prichode Knappa, Hlohovskeho a nakoniec aj Adiho sme si vybojovali ako taky tlak. Skoda tych premrhanych sanci. Kto to vlastne vykopaval loptu z Luceneckej brankovej ciary ??

Moj predzapasovy tip na pocet divakov bol 550 ludi. Mylil som sa :-D.
Ked uz ste vcera zazali umele osvetlenie, neplanujete dat posledny domaci zapas na nejaku normalnejsiu hraciu hodinu ??napriklad 17:00 ?? takto pride na PD este menej divakov ako bolo vcera.
Invaders must die

Užívateľov profilový obrázok
Etrox49
Príspevky: 307
Dátum registrácie: 06.08.2007 06:32:00
Bydlisko: Trenčín

Príspevok od užívateľa Etrox49 » 08.11.2009 11:13:07

martin napísal:Zverenci trénera Vladimíra Koníka síce už od augusta nepoznajú chuť prehry, ale v piatich ligových kolách v rade nedokázali bodovať naplno."
Martin, uistujem ta, ze skor nez som sa vyjadril tak som si reportaz precital se vsim vsudy, vratane zvyrazneneho dovetku. A v tom duchu som aj napisal svoj nazor. Myslim, ze AKAKOLVEK odvolavka na nasu kvazi neporazitelnost nema otvarat report zo zapasu, ktory nepotesil ani herne ani vysledkovo, je to len zlahcovanie nasich biednych vysledkov. A ked sa bavime o nasej 3-mesacnej neporazitelnosti: 1 cenna vyhra v Ruzomberku, 2 povinne vitazstva proti Sali a Michalovciam a k tomu 5 remiz, resp. 10 stratenych bodov, ktore sme presustrovali v zaveroch pripadne v zapasoch kde sme mali bodovat naplno.

Clanky, na ktore reagujem citam do konca a v plnom zneni... [smilie=book.gif]
Willkommen in der Wirklichkeit!

Užívateľov profilový obrázok
Balrog
Príspevky: 928
Dátum registrácie: 07.08.2007 13:08:46
Bydlisko: jedine TRENČÍN:)

Príspevok od užívateľa Balrog » 08.11.2009 12:18:58

Etrox, veľmi dobre napísane, nedá sa nič iné než len súhlasiť.
Naozaj neviem pochopiť, čo sa tu s futbalom ešte chce robiť?! Naše najväčšie doterajšie úspechy odkedy pán z Holandska vstúpil do klubu, je snáď iba odchod Csabu do lepšej ligy (z toho vyplývajúca jeho miestenka aj keď iba ako náhradníka repre) a možno ešte fakt, že máme v kádri troch repre hráčov do 21 rokov. Len v prípade Kleščíka to dosť dobre nechápem - ako môže tréner nechať sedieť repre hráča na lavičke a dávať do zápasu ešte mladšieho Vallu??? a ako môže byť niekto reprezentant keď v prvej lige sedáva na lavičke? Trocha paradox, ale asi je jasné, kto z týchto dvoch pánov trénerov do toho vidí viac! Mám taký pocit, že v tomto klube to vôbec nešlape ani z ďaleka tak, ako by malo... od vrchola pyramídy až po jej spodok! Výsledok toho všetkého môžeme potom vidieť na trávniku, tak ako včera. Miestami nulový záujem o hru, a veď načo aj, keď o postup sa nehrá! Že by pre divákov? To isto nie! Veď oni prispejú iba nejakými úbohými dvoma eurami a čo tam po nich, že budú nas*aní, keď o týždeň to prehrmí, zabudne sa, túto vec prekryje nejaká iná väčšia, skrátka klasický slovenský postoj voči všetkému! Ešte horší však bude, keď si na takýto prístup ľudia zvyknú! Mňa už naozaj nebaví tu stále riešiť, prečo hráči, vedenie skrátka celý klub, pristupujú k zápasom, ku všetkému ako takí diletanti! Prečo sú im ľudia chodiaci na zápasy ukradnutí! Naozaj mám pocit, že s týmto klubom to ide rok od roka dolu vodou a nenájde sa jedného schopného človeka, ktorý by to aspoň skúsil zastaviť!
Ale aj k zápasu, ten včerajší si nezaslúžil vyhrať nikto, ani Lúčenec za druhý polčas, ani my za prvý a časť druhého. Výhra jedného alebo druhého by bola viac ako nespravodlivá. Raz ktosi múdry povedal, že futbal neoklameš, čo mu dávaš, to sa ti vracia! Z toho mám pocit, akoby včera na ihrisku tomu futbalu nedal nikto viac, ako dávali naši povzbudzujúci fans, alebo nadávajúca väčšina na tribúne!
Fandiť AS! That´s the spirit we need!

Užívateľov profilový obrázok
martin
Administrátor
Príspevky: 1796
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:40:09
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa martin » 08.11.2009 14:43:02

ok, respect... kazdy v tom vidi, co chce... po takychto zapasoch sa ani nedivim, ze niekto vidi "rudě"

ale mozno niekedy treba citat aj medzi riadkami, nemyslim to biele miesto...

leonardo1
Príspevky: 126
Dátum registrácie: 25.02.2008 16:03:33

Príspevok od užívateľa leonardo1 » 08.11.2009 16:40:44

Ak niekto ešte stále nevidí,že tu nejde o futbal už len tým,akí neschopní ľudia sú vo vedení AS,tak potom neviem.
Mňa to trápiť nemusí,lebo na futbal pod vedením RR,ale i v podstate IŠ by som v živote nešiel.Ale čo Vy,naivní fandeniachtiví mlaďasi???

ikotn
Príspevky: 1200
Dátum registrácie: 15.01.2008 11:01:13

Príspevok od užívateľa ikotn » 10.11.2009 08:36:52

uz vazne neviem, co napisat. predco hrame defenzivny futbal? ano, je pekne, ze mame druhu najlepsiu obranu v lige ale co z toho, ze nehrame o postup. preco je hlohovsky len striedajuci hrac? lebo nema kondicku? a od coho tu mame kondicneho trenera reprezentacie, co ho konik naverboval? o tom bol tusim pocas jesene jeden clanok na stranke. aj ostatni hraci sa hybu ako lemry. mne sa zda, ze neutocia preto aby sa nemuseli vracat do obrany, ked stratia loptu. ved ak hra nejde, treba bojovat, napadat, behat, pritvrdit v osobnych subojoch. to som od odchodu ivana galada v nasom time nevidel. a co ta specialna strava, vedecky pristup, specialne cvicenia na rychlost, silu, vybusnost, koordinaciu, co tralalak slubuje uz 3 roky? kde su? preco sa s nimi nepracuje? kde su tie zazraky, co podla nich cvicia a trenuju van der vaart, sneijder, huntelaar ci kto vsetko este? ked to ucinkuje na nich, musi to aj na nasich hracov ci?...

Užívateľov profilový obrázok
sammy
Príspevky: 220
Dátum registrácie: 03.08.2007 13:38:24

Príspevok od užívateľa sammy » 10.11.2009 13:38:09

- na mancaft, ktory nema zaujem vyhravat a postupit sa bude chodit pozerat iba blazon
- nehovoriac o kulturnom prostredi stadiona
- kde su ti "odbornici," co oslavovali galadov odchod?
- uz vidim opakovanie minulorocneho scenara: jesenna cast slaba (treba ziskat dostatocny odstup od lidra), jarna cast akoze velky comeback a nahananie lidra, ktore sa nepodari len o chlp. smola (ci zamer?), ale divaci nas zas budu mat radi, ze sme do toho dali vsetko..

[smilie=yucky.gif] [smilie=yucky.gif] [smilie=yucky.gif]

Užívateľov profilový obrázok
Balrog
Príspevky: 928
Dátum registrácie: 07.08.2007 13:08:46
Bydlisko: jedine TRENČÍN:)

Príspevok od užívateľa Balrog » 10.11.2009 18:59:27

Hm, tak som sa dnes náramne pobavil pri čítaní denníka Šport. Na otázku redaktora, prečo vyzeral prvý polčas (podľa mňa aj druhý polčas) zo strany AS tak ako vyzeral, tréner Koník odpovedal: Na otázku prečo tomu tak bolo, by som vedel odpovedať veľmi jednoducho. Sú to však veci, ktoré by sa vedeniu určite nepáčili, lebo oni majú na vec iný názor ako ja.
Dosť zaujímavé vyjadrenie. Každý nech si urobí úsudok sám... ja som si už spravil!
A aby toho nebolo málo tak na profutbale je rozhovor aj s GM AS (http://www.profutbal.sk/ligy/svk2/?clanok=82714) resp. tam odpovedá spolu s ďalšími na pár otázok. Čo ma trocha zaráža, že akosi často skloňuje slovíčko peniaze... niečo som už zachytil pred pár mesiacmi, tak že by to bola pravda, že v AS vysychá kohútik?
Ech mám taký pocit, že nás ešte čakajú veľmi "radostné" momenty a časy [smilie=closedeyes.gif]
Fandiť AS! That´s the spirit we need!

boxo2
Príspevky: 182
Dátum registrácie: 14.02.2008 16:53:20

Príspevok od užívateľa boxo2 » 10.11.2009 19:22:45

Balrog, ty si tam kde cital o peniazoch???

boxo2
Príspevky: 182
Dátum registrácie: 14.02.2008 16:53:20

Príspevok od užívateľa boxo2 » 10.11.2009 19:40:06

Beriem spet, nedocital som cast "Peniaze hýbu svetom".

leonardo1
Príspevky: 126
Dátum registrácie: 25.02.2008 16:03:33

Príspevok od užívateľa leonardo1 » 11.11.2009 00:24:09

Myslí GM aj na niečo iné ako na peniaze?Sa len pýtam...

Napísať odpoveď