ULTRas

Slúži na odstránenie starých a nepotrebných tém.

Moderátor: Moderátori

Považan
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 12.07.2009 13:23:37

ULTRas

Príspevok od užívateľa Považan » 12.07.2009 21:28:20

Dufal som ze nikdy v zivote sa nebudem registrovat na tuto uzasnu stranku ale no po vcerajsku mi neda, Chcel by som sa opytat par otazok na pana SVATEKA ako medialneho HOvorcu tochto klubu, by mi mal na ne vediet odpovedat, kedze vcera som bol potuzeny alkoholom ako mi povedal, podelim sa s vami o pikosky z dielne AS a dufam ze prostrednictvom tohto fora nam objasni skvelu pracu vedenia klubu, som si isty ze na to je viac ludi zvedavych nielen ja.

1-SEKTOR, po nasom poslednom stretnuti u kozla, par tyzdnov pred koncom sutaze kde ste boli aj s Luborom ste sa pan Svatek skoro rozplakali, ako nas potrebujete, ako hraci potrebuju nasu podporu aby sme postupili do grcon ligy a o vasich viziach ako sa vsetko zmeni ked postupime. To bolo ked ste nas potrebovali az do vcera , zacala sa nova sezona a Vas postoj sa zmenil o 180 stupnov, arogantny bez pokory, suverenny, opat nas nieje treba, pockame si do konca sezony opat?... dohodli sme sa na pravidlach, vlastne len na jednom a tou bolo neosahavacky pri vstupe, a od nas ze nebudeme pouzivat pyro, co sme dodrzali, prakticky vsetky nase poziadavky, ktore sme uviedli ste nedodrzali –sektor-boli sme ochotny vyuzivat len spodnu cast tribuny, ani toto nam nebolo povolene, a dalej pouzitie pyra, pricom sme navrhli pouzitie pyra napr. len pri vacsom chorei to jest napr. kazdy druhy zapas, riadene odpalovanie, vsetkeho sme sa vzdali a po dojemnom stretnuti sme sa rozhodli ze podporime chalanov – hlad po fandeni bol obrovsky tak ako aj vcera.....
Ceresnickou na torte bola moznost vybavenie vynimky na odpalenie pyra na poslednom domacom zapase,to sa da??? Dabl L to zacvaka
Horucou temou vsak ako vzdy bol sektor, vraveliste ze podla statickeho posudku z roku 2005! su ochozi rozbite a nesmu sa vyuzivat! Nekryte casti boli oznacene C-eckom a kryta B-eckom, cize sa moze vyuzivat ,
Aj ked som len sprosty fanusik ale kazdeho teraz napadne doba od roku 2005 do doby kedy ste uzavreli a vyhlasili tieto priestory za zakazane , znamena ze ste riskovali zivoty nas fanusikova pustili ste nas tam to znamena ze mozeme na vas podat zalobu???? Nemylim sa nahodou opravte ma.
So statikou ste prisli vy a nasr.li ste si tym riadne do huby, ako potrebujete tak ziskavate posudky, ktore neexistuju, a rozne vynimky, jedneho dna budeme mat vynimku fandit z hradnej veze.
Dalsi experti na statiku prisli pred zapasom s Prievidzou, chvala bohu stihlito ako to je mozne, ze sektor hosti v momente spristupnili, a hned bol aj stumpel vybaveny, AKO JE TO MOZNE, ako je mozne ze ste ziskali odbornikov v stavebnej cinnosti, ktori to sprevadzkovali, ako je mozne ze nedokazali stary sektor, je mozne ze by to dokazali ???
Cize to mam chapat ako medialnu vojnu medzi vami a mestom –zelerom alias obalkarom, ktory perie len tak nepusti, a nepusti-bohuzial v strede tejto prestrelky sme my sprosti fanusikovia, Co vam prekaza v tom pustit stavebnych expertov do starej trybuny, statika v tom nie je to uz vie cele mesto, a neklamte

Bod cislo 2: ako je mozne ze vcera boli na vstupe osahavacky som myslel ze toto mame uz dohodnute, bohuzial s novou sezonou asi prestali platit nase stare pravidla, alebo ste uz na ne zabudli?

Vidim ze sa s Vami neda absolutne na nicom dohodnut , ustupili sme vsetkym bodom ale tomu je koniec, Bavit sa s clovekom ktory mi povie, citujem FUNGUJE TO V ANGLICKU , PRECO BY TO NEMALO AJ TU – tento vyrok nepotrebuje fakt komentar, vcera pred zapasom som pocul dalsie vyroky toho bezpecaka, ktory vravel opat citujem- riaditel si to tak zela a takto aj bude on to videl v holandsku a chce to zaviest aj tu, Bravóóó-slunce seno rybnicek, no nas nazivaju fetaci ale mne sa zda ze vy tam frcite na nejakom prachu chlapci

A este mi neda na zaver-Vcera som prisiel po zapase na stadak kde ste boli Vy a jeden svihak sa tam ohanal dvojruckou TG s lebkou, vraj je zakazana ci co a podobala sa na totenkopf - vrcholom vecera bola odpoved na vasu otazku kde idete stou vlajkou- idem ju zahodit, to ako prepacte ale nie je to nahodou niekoho majetok , ako si moze nieco taketo dovolit, mal som co robit aby som sa udrzal a este ste ma pobavili vy pan svatek ked ste zistovali co to TG vlastne znamena, je mi z vas do placu, nech ludia vedia ako poznate vlastnych fans, ako som povedal uz nebudete mat snami problemy pretoze tam nebudeme, verny fanklub [smilie=bow.gif] vas bude i nadalej podporovat, a dvojruky ci jednoruky, nebojte sa tie tam tiez nebudu, ked nad tym tak rozmyslam tak tyce su zakazane, cize mame tu opat vynimku?
Nezda sa vam to tak trosku trapne vsetko?

Tymto sa telenovela este len zacina, o sektoroch , vlajkach, pripravach chorea, vstupnom, priestoroch pre nas na stadione i o plote ala Džurasik park, o tom vsetkom po prvej odpovedi pana Svateka

Vopred dakujem za odpoved

Teraz budeme my piskat a vy budete tancovat

CONTRO IL CALCIO MODERNO BEJBY

Užívateľov profilový obrázok
nesto
Príspevky: 341
Dátum registrácie: 03.12.2008 17:17:36
Bydlisko: Brezina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa nesto » 13.07.2009 08:40:32

pán Svátek, teším sa na vaše postrehy.
ANDY RULES!

Užívateľov profilový obrázok
nesto
Príspevky: 341
Dátum registrácie: 03.12.2008 17:17:36
Bydlisko: Brezina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa nesto » 13.07.2009 08:41:46

a ľuboš, snáď ma nevymažeš len za to, že mám v avatare TG [smilie=yay.gif]
ANDY RULES!

marco
Príspevky: 243
Dátum registrácie: 03.08.2007 10:28:04
Bydlisko: GALANTA

Príspevok od užívateľa marco » 13.07.2009 09:59:41

Fajn, tak poďme na to...

Zo stretnutia u Kozla som mal dobrý pocit. Akosi si síce nemôžem spomenúť na tlačiace sa slzy, ale v každom prípade máš pravdu, že sme jednoznačne deklarovali náš veľký záujem o podporu fans. Všetkých. Spomínam si aj na to, že sme sa bavili o tom, že ak postúpime, pokúsime sa vyriešiť aspoň nejakým spôsobom situáciu miest pre ultras. Žiaľ postup nevyšiel, napriek tomu sme hľadali cestu ako Vás umiestniť niekde mimo hlavnej tribúny. V rámci dostupných možností sme riešenie našli v podobe sektoru, kde ste boli proti DK.

O pyre sme sa u Kozla bavili krátko predtým, ako zväz pristúpil na veľmi prísny režim. Navyše som povedal, že klub Vám jednoducho nemôže povoliť jeho používanie počas zápasov.

Postoj fans a Vaše plnenie si dohody o nepoužívaní pyra a ďalších dohodnutých vecí si veľmi vážim. Súhlasím, všetko je o dohode, o všetkom sa dá diskutovať. V pokoji, bez emócií. Mrzí ma, že sme sa nestretli pred zápasom, mohli sme opäť nastaviť nejakú dohodu o sbs, priestoru pre Vaše vlajky a ďalších veciach.

Po sprísnení požiadaviek na organizátorov zápasov sme si od mesta vyžiadali statický posudok. Aj na jeho základe sme sa rozhodli uzavrieť všetky tribúny okrem hlavnej. Po tom ako sme nepostúpili a bolo nám jasné, že žiadne veľké financie na renováciu tribún nezískame, oslovili sme jednu z partnerských firiem, aby nám pomohli nájsť sektor pre fans. Po nejakých úpravách nám odporučili otvoriť vyššie uvedený sektor čo sme veľmi radi urobili. V súčasnej situácii je to zrejme jediné riešenie.

O sektore hostí som ti hovoril na štadióne. Máme 2 možnosti. Buď sedem fanúšikov Prievidze pustíme na hlavnú tribúnu, čím odblokujeme prakticky tretinu jej kapacity, alebo ich pustíme do hosťovského sektora. Pri hľadaní menšieho zla sme sa rozhodli pre druhú možnosť.

Na otázku ako je možné, že sme získali povolenie o sprístupnení tribúny pod hodinami a nie tam, kde ste fandili v minulosti, ti konkrétne odpovedať neviem. Človek, ktorý nám robil obhliadku mi vysvetľoval niečo o korózií betónu na mieste, kde ste fandili v minulosti (boli tam šatne, sprchy a toalety), ako aj o tom, že tribúny na sedenie sú v podstatne lepšom stave a po menších úpravách sa dajú sprístupniť. Stavebnej problematike ale absolútne nerozumiem, takže do nejakých odbornejších názorov sa púšťať nebudem.

Viesť vojnu s mestom určite nechceme. V minulosti sme poukázali na havarijný stav štadióna. Keďže sme toho názoru, že aj verejnosť by mala byť o týchto záležitostiach informovaná, vydali sme koncom roka závažné vyhlásenie. Žiaľ nič sa v tejto veci nezmenilo a v najbližšej budúcnosti budeme mať sakramentské problémy splniť požiadavky SFZ.

Pred zápasom som sa s členmi sbs nerozprával. Aj ja som akosi prirodzene predpokladal, že po dobrých skúsenostiach zo záveru minulej sezóny, budú pokračovať v benevolentnejšom kontrolovaní. Myslím si, že tento bod by sme mohli od najbližšieho zápasu pokojne vrátiť do koncosezónnych koľají.

K tej vlajke. Počas zápasu ma delegát vyzval, nech mu vysvetlím význam vlajky so šabľami a pirátom, nakoľko mal pocit, že môže vyvolávať negatívne vášne. Po zápase som bol za ním v kancelárii a vysvetľoval som mu, že fans AS Trenčín určite nie sú násilní a že vlajka nezobrazuje nič zakázané. Delegáti majú svoje pravidlá, my ich musíme rešpektovať. Po vysvetlení bol delegát spokojný a Vaše fandenie a vlajky pochválil. Stačilo iba vysvetlenie.

Arogantný a suverénny prístup? Nezvyknem vystupovať v takomto duchu. Na štadióne si po mne hučal, že ti je tam na grcanie a že sa cítiš lepšie u Kozla, tak som ti povedal, aby si sa netrápil a aby si zápasy trávil tam, kde ti je lepšie. Sme radi každému návštevníkovi zápasu. Dúfam, že aj teba časom presvedčíme, že na tribúne je ten zápas predsa len o niečom inom ako u Kozla.

leonardo1
Príspevky: 126
Dátum registrácie: 25.02.2008 16:03:33

Príspevok od užívateľa leonardo1 » 13.07.2009 21:25:52

Považan,
čakal si nejakú inú odpoveď?To je presne úloha takýchto týpkov,volajúcich sa PR manažér,veľa rozprávať a nič nepovedať.
Vám to,chlapi,dochádza až teraz,že ste im vlastne úplne ukradnutí?
Niekde tu sú videá z Poľska,plné štadióny,obrovské vlajky,pyro schow...
Aký je rozdiel medzi Poľskom a Slovenskom?Tam už s korupciou zamietli...

Považan
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 12.07.2009 13:23:37

Príspevok od užívateľa Považan » 13.07.2009 22:01:53

Dobre podme po poriadku , vela si toho napisal, ale nic nove som nezistil tak znova,

Idem od vrchu dole, klub nam nemoze povolit pyro?? Vcase ked sme mali stretnutie bol, nejaky zlomovy moment na zvaze kedy sa pristupilo k velmi prisnemu pristupu k pouzivaniu pyra??? Mysleli ste mozno zapas v nitre? Kde sa nasa skorumpovana banda rozhodla zrusit jedine poriadne slovenske derby? Pred tymto stretnutim ste mali akoze miernejsi postoj k tomuto, to nemyslite vazne, pri prvom kole ste odobrali sbskou pekny arzenal, vas postoj bol stale rovnaky, a sa nezmenil, stale sa vyhovarate na sfz ci ulk, pritom vy aj ja velmi dobre vieme ze hlavne slovo v tomto ma vedenie.

Takisto ako aj sektoroch, nic nove som sa nedozvedel,ale aspon to ostatnym trosku objasnilo situaciu.
„Po sprísnení požiadaviek na organizátorov zápasov sme si od mesta vyžiadali statický posudok“
Mozem sa spytat, kedy ste si vyziadali tento posudok, a mohli by ste tu ukazat- upnut len cast tohto posudku , kde je vidiet aspon peciatku napr, kontrolora a datum , myslim si ze je to vec verejna a mohli by sme pomali uzvaret tuto temu, podotykam posudok zo soboty, ktory ste mali so sebou na sektor pod hodinami ma nezaujima!
Cize pod tribunou ako ste mi vraveli boli sprchy , ktore skorodovali – poskodili tuto cast, Ako je potom na tom cast od sokolovne, kde su bufety a ziadne hajzle, takisto sektor hosti
Co sa tyka navstev – Vraveli ste ze si neviete predstavit ze by ste postupili a dosli napr trnavaci, no myslim si ze keby sme uhrali grcona, tak by ste bez problemov pustili aj 2000 trnavakov do tohto sektora, bez problemov, ved ked treba v slovenskom futbale ide vsetko, napr, aj zrusit klub akym je /bol/ inter /a vela inych/, ved logicky nie je uz jednoci je tam 7 z Prievidze alebo 2000 z trnavy ved principialne je to uz z vaseho pohladu jedno! Ved Statika nepustí!


„V najbližšej budúcnosti budeme mať sakramentské problémy splniť požiadavky SFZ“
Ano a tu je koren urazu SFZ, mafia slovenskeho futbalu, a na druhej strane klub as trencin ktory na zvaze tak vsetci nenavideli, ale to ste uz napravili a trvalo vam to rekordne kratky cas, mne to pripada ze za posledny rok ste sa predrali v rebricku lezenia do Ri_i SFZ na druhu priecku, na prvej je trnava s ich skvelym vedenim, to len tak po mimo.
Tymto vsetkym corobite si pripravujete podu aby ste nemali v buducnosti tolko prace so zabezpecenim zapasu, a pripravou tohto vsetkeho, to jest plotiky, kamery, zachranky a neviem co este, lebo stale nikto nevie kolko tu sefko vydrzi, a ak odide tak nam bude dobre aj to co je.

Vlajky na tyciach ako som uz vravel a mozno aj pisal su zakazane , prakticky tak isto ako aj sektor, pyro a ostatne zalezitosti cize odkazte panovi delegatovi nech si zaramuje posledne fotky zo sektora do rodinneho albumu, ked sa mu tak velmi pacili.

A na grcanie je mi hlavne z vas -vedenia, u kozla maju aspon topolcany, urpiner moc nemusim

Užívateľov profilový obrázok
martin
Administrátor
Príspevky: 1796
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:40:09
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa martin » 14.07.2009 09:46:36

nechcem vstupovat do debaty, ale co tak skusit riesit aktualnu situaciu na slovensku globalne a nie sa utapat v topvare, ktory uz aj tak nie je tym co byval...

lekari, smetari, hraci, kluby, obuvnici a dalsi maju svoje unie, komory, asociacie, ktore su prakticky lobbystickymi skupina... zastupuju zaujmi urciteho segmentu voci vladnej a statnej moci... je jasne, ze vzdy viac dosiahne "ultras skupina" ako jednotlivci, a viac dosiahne Komora futbalovych fanusikov ako ked sa budu snazit fankluby ziliny, slovana, bb a trnavy nieco dosiahnut... co tak sa spojit a vytvorit silnu asociaciu so svojimi zastupcami, zborom pravnikov a vlastnymi mediami?

potom by sa dalo mozno presadit zaujimave veci a myslim si, ze silna asociacia by sice nerozhodovala a slovenskom futbale ale vedela by svojim lobby pomoct k zmene, ktora sa okola nas vsade deje... otazkou iba zostava, kto to po Laurincovi preberie, dalsia baaabka? to je vsak mimo temy...

samozrejme je to o tvrdej praci a velkych kompromisoch...

len jedna poznamka: odvolavka na zapas NT - TT je demagogiou alebo neumyselnou chybou, zapas NT - TT bol uz iba dosledkom noriem, ktore boli uz skor prijate a to vo velmi skratenom konani a bez akehokolvek pripomienkovania zo strany fans skupin, kedze tie su zatial bez vplyvu a roztriestene...

a predsa len mi neda... este skor ako prisiel tvoj prispevom som na klube povedal, ze SBS bola az prilis pedantna, ba priam otravovala, ked som videl ako kontrolovali vstupenky pri odchode zo sektora (videl som iba jeden pripad), tak mi to uz pripadalo ako buzeracia... dohody by samozrejme mali platit, ale treba ich pre kazdy cyklus obnovit... aj mam dobre info, niektory s ludi, ktory bol na stretnuti dostal v tyzdni pred ligou ziadost na kratku diskusiu ohladom pravidiel pre jesen... myslim, ze komunikacia by mala byt na partnerskom principe a nie, aby sa jedna strana doprosovala druhej a jedno v akom to je poradi

howgh

marco
Príspevky: 243
Dátum registrácie: 03.08.2007 10:28:04
Bydlisko: GALANTA

Príspevok od užívateľa marco » 14.07.2009 10:13:16

Klub pyro počas zápasov povoliť nemôže. Naopak, musí robiť všetko pre to, aby sa pyro výrobky do hľadiska nedostali. Je to úlohou sbs, ktorá pred prvým minulosezónnym zápasom odobrala viacero veľmi dômyselne ukrytých vecí. Zväz pristúpil na tieto pravidlá a postupne začal v ich kontrolovaní pritvrdzovať. Ako účastník celoslovenskej republikovej súťaže rešpektujeme povinnosti, ktoré nám z rozhodnutí SFZ vyplývajú. Aj preto sa snažíme udržať situáciu v hľadisku bez dymovníc a svetlíc. Rovnako ale rešpektujeme aj fans. Preto opakujem, že o veľa veciach sa dá dohodnúť. Všetko, čo je povolené radi podporíme.

Na dátum, od kedy máme statický posudok si presne nespomínam. Predpokladám že to bola neskorá jeseň minulého roka. Posudok bol vypracovaný v októbri 2005. Všetky detaily zistené v ňom nájdeš v archíve - december 2008 v Závažnom prehlásení AS Trenčín. Sú tam vymenované niektoré body z posudku. Ak samozrejme budeš mať záujem, kedykoľvek si k tomu posudku môžme sadnúť a pobaviť sa o ňom. Odporúčam ale mimo dňa zápasu.

Skutočne si neviem predstaviť, ako by sme na štadióne v tomto stave mohli poskytnúť miesta dvom tisíckam fanúšikov hostí. Asi by sme boli nútení pristúpiť k veľmi nepopulárnemu kroku a fanúšikom súpera by sme vyhradili iba určitý počet miest. Nie som si celkom istý, ale mám pocit, že domáci klub musí vyhradiť priaznivcom súpera minimálne 5% z celkovej kapacity štadióna. Keďže momentálne máme kapacitu cca 3.500 miest, počet fans hostí by nepresiahol 200. Bolo by to nešťastné riešenie, ale nič lepšie by sme asi nevymysleli. Alebo by sme fakt museli rozdeliť hlavnú tribúnu, čím by sme jej kapacitu pre našich divákov znížili o cca 1/3 a pustili by sme ich tam. Neviem, možno by sme uvažovali o miestach pod hodinami, s ktorými ty nie si spokojný... V tejto chvíli ti neviem s určitosťou povedať ako by sme túto situáciu vyriešili, ale určite by sme na niečo prišli.

Neviem odkiaľ máš informácie, že by AS Trenčín na zväze niekedy niekto nenávidel. Neviem o tom nič. A už vôbec neviem ako si prišiel na to, že si pripravujeme pôdu na určité úľavy smerom k SFZ.

Musu
Príspevky: 1683
Dátum registrácie: 03.08.2007 15:19:05

Príspevok od užívateľa Musu » 14.07.2009 11:03:26

Futbalovy klub AS Trencin urcite potrebuje vacsiu podporu a vacsiu pozoronost zo strany fanusikov ako po minule roky. Vedenie AS sa snazi pruzne reagovat na vzniknute situacie, ktore nastavaju v slovenskom futbale zo strany unie klubov, alebo zo strany sfz, ktore sa chce velice podobat vyspelej Europe. Podmienky sa vsak velmi lahko urcuju horsie to uz je ked ma niekto na seba prevziat zodpovednost. Sfz v ramci svojich aktiv riadi len legislativne veci, zaujem o vytvarenie futbaloveho prostredia na stadionoch je nulova. Ich zaujem o podporu klubov v regions je nulova. Kluby by sa mali o seba starat same, tu sa vsak tlaci do pozornosti dalsi fenomen a to je podpora klubu zo strany mesta ci regionu. Ak chce niekto klub podporovat urcite potrebuje ku klubu nieco citit a vazit si aj futbal a ludi lebo pre nich sa ten futbal robi. vsetky tieto veci Potomac rozdeluju klub a fanusikov, pretoze nie je dolezite kto ale co, vinnik sa uz potom lahko hlada... Nie vzdy je vsak hnev miereny spravne. Predstavme si situaciu ze mesto prenajme sucasny stadion klubu AS na 100 rokov za podmienok vybudovania novych parkovacich miest, hotela... Spristupnit stadion pre potreby mesta ako rozne predstavenia kongresy ci ine rozne kulturne udalosti. Myslím že klub by bol spokojný, teda majiteľ veď v utrobach by vzniklo mnoho zariadeni od reštaurácii cez puby či fan shop alebo sien slávy trenčianskeho futbalu. ale nie mesto nebude súhlasiť pretze z tohto biznisu nebude mat v hotovosti nic. Naklady spojene s touto realizaciou ale prebera najomca, osoh bude mat z toho cele mesto, nove parkovacky,pracovne miesta...
Lenze zijeme na slovensku kde peniaze hybu ľudmi a dohodnúť sa býva veľký problém.
Potom trpime všetci, od klubu až k fanúšikom.
Nebudme ku sebe neuctivi, respektujme určite zásady nezabudajme na dohody, vážme si jeden druhého...
Tak ako sú fans hrdí na svoj klub je aj klub hrdý na nich, samorejme vzajomny respekt a ochota spolupracovat musi byt stale posilnovana...
Sú aj dôležitejšie veci ako futbal...

Užívateľov profilový obrázok
martin
Administrátor
Príspevky: 1796
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:40:09
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa martin » 14.07.2009 11:09:29

az na " žien slávy trenčianskeho futbalu" ;) RESPECT!!!

vidim jednu cestu, ak by si nasiel p. Primator spriaznene firmy, ktore by dostali stavbu stadiona ako zakazku, urcite by sa naslo penazi v meste aj v kraji, hmm

pozrime len CR, kto staval stadiony, kluby??? v tomto smre nie su silne ani tak mesta ako kraje!!! len u nas........ ako pishe Musu...

Užívateľov profilový obrázok
TNpatriot
Príspevky: 315
Dátum registrácie: 28.11.2007 12:49:23
Bydlisko: Trenčín

Príspevok od užívateľa TNpatriot » 14.07.2009 11:41:19

Písal som že končím s príspevkami ale nedá mi...

Považan pekne napísané a najhošie že aj pravdivo. Ak je raz niečo statickým posudkom uznané za "kaput" tak je tak až kým sa to nezbúra a nedá sa to používať. Teraz vieme že je to taký istý bullshit ako aj s postupom do Corgoň ligy.

Klub postúpiť nechcel lebo nemá na to štadión. Si predstav že by tu hrala Trnava alebo Slovan, tak kde by boli na hlavnej miesto TN fans a divákov???

A ešte k pyru.... Na Slovane sa to môže a v Trenčíne nie???

Kecy o akadémii a dalších progresívnych krokoch pre rozvoj klubu sú asi takou pravdou ako Ficov socialny program....

Marek prestaň si už......do huby a povedzte pravdu. Resp. ty len tlmočíš čo ti povie management, bohužial amatersky.

erik
Príspevky: 331
Dátum registrácie: 25.06.2008 12:15:16
Bydlisko: Rázusa 15 Trenčín

Príspevok od užívateľa erik » 14.07.2009 12:39:45

To, že máme najhorší futbalový stánok aj v l. lige niet pochýb, pretože nik v lete nehrá na umeline a lahoda je vtedy ak aj slniečko trošku prikúri. Načo snívame o Corgoň lige, keď klameme sami seba.
Ak sa na to pozriem z iného uhla, tak potom bola umelina geniálny ťah, lebo za 5 rokov bude ihrisko zrelé na likvidáciu a po preklasifikovaní to môže byť dobrý stavebný pozemok

Užívateľov profilový obrázok
mi_ke
Príspevky: 228
Dátum registrácie: 03.08.2007 13:49:24
Bydlisko: Trencin

Príspevok od užívateľa mi_ke » 14.07.2009 13:23:39

Navstivil som niekolko zapasov Ligy majstrov a zaujimave, nikde nemali problem s osacovanim...tu zopar fanusikov to berie ako na cti utrhacstvo. Sam mam velky problem s tymto vedenim, ale zeby som im vycital, ze dodrzuju regule SFZ resp. UEFA a snazia sa chranit zdravie fanusikov, v tomto nemam co komu vycitat! Kludne sa mozte spojit s dementmi z Bratislavy, ci z Trnavy, aj pod vedenim pravnikov (ja by som vas teda urcite nezastupoval [smilie=laugh.gif]) nic nezmozete, jedine ze by ste si zalozili vlastnu ligu, s vlastnym vedenim a la nova formula 1! Prepac Mato, ale ako keby som cital 15 rocne dieta...
Ja vidim jedinu cestu a to vlastnym pricinenim a bojovnostou sa zasluzit o to, aby Trencin bol na futbalovej mape Slovenska...a aspon minimalne stazit pozicie Kmotrikovcom, Laurincom, Weissovcom, Miklosovcom a iny lotrikom ci zo SFZ urobili vyhodny biznis. Ale hadzanim svetlic to chlapci urcite nedosiahnete...
Mimochodom, Mato tu naznacil nejake pozadie Cellera na stavebne firmy. Tak len pre zaujimavost: V dozornej rade AS Trenčín je jeden z majitelov trencianskej stavebnej firmy, v predstavenstve donedavna sedel prokurista vyznamneho bratislavskeho developera, napojeneho aj na trencianske reality, v roku 2008 si sama AS Trencin as zalozila dve stavebne firmy...Zaujimave prepojenie na realitny biznis, co poviete?
Ked som videl prvy jesenny zapas za vedenia MC Donalda bolo mi jasne, ze tu nie je snaha muzstvo zachranit v lige...Vsetko zial nasvedcuje, ze snaha postupit tu nebola ani minulu sezonu...niekomu tu skratka vyhovuje dany stav! A uroven stadiona tomu len nasvedcuje....

KATEGORIE_C
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 01.06.2008 21:23:53

Príspevok od užívateľa KATEGORIE_C » 14.07.2009 13:34:28

marco: Tak prehladavcka bola myslel som ze uz nebude dohoda k nam bola porusena. Osobne sa citim ako zviera v klietke ked sa neustale niekto na mna pozera tak som sa citil aj v Michalovciach (kde sa sbs postavil vedla cloveka a kukal mu do tvare) no ale to bolo tam co je zle tak som sa citil uz aj teraz na Domacom zapase pri takychto pohladoch sa mi nechce ani fandit tak som sa zobral na druhy polcas prec nechapem preco sa mam na futbale citit ako nejaky zlocinec...marco ty si myslis ze takyto pristup zlepsi navstevnost aj amtosferu? prave atmosfera a futbal bolo to co ludi lakalo do kotlov... ked tam chodit nebudeme tak ako sa zlepsi atmosfera?...sfz nezaujma pre koho na slovensku sa bude futbal hrat je im to ukradnute dokaz TT-Slovan.

Užívateľov profilový obrázok
martin
Administrátor
Príspevky: 1796
Dátum registrácie: 03.08.2007 09:40:09
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa martin » 14.07.2009 13:55:16

mi_ke: nechcel som hovorit o realnosti a sile Asociacie fanusikov slovenska, ale je iste, ze by tam vstupilo vela vplyvnych ludi, mozno nie priamo Kmotrik, ale...

mal to vsak by skor nazor, ze ak nieco dosiahnut, tak u kozla to zrovna nepojde... tam je akurat ukradnuty ako tak pitelny topwar... a najhorise bude, ked sa kotol casom premeni a otoci extremne doprava... hmm

ale ako si povedal dymovnicou sa to nikam neposunie... takze treba najst inu cestu ako presadit svoje zaujmy... mozno to bolo naivne, ale aj naivita je hybnou silou pokroku :D

ostatne veci radsej nekomentujem, zatial nemam zle sny a bude dobre ak ani nebudu... wed najblizsi rok zas nieco ukaze...

Napísať odpoveď