Štadión AS Trenčín
Moderátor: Moderátori
Re: Štadión AS Trenčín
Martin, iba taka otazocka. Naco su nam super velke obrazovky ked na nich nic ineho ako cas a vysledok nejde. Preco tam nie su aspon zostavy, strelci golov, striedania, pripadne opakovanie sanci (golov) ale to uz by som asi moc chcel. To prve by stacilo. Aspon zaklad kedze ozvucenie je tiez na dve veci kedze nic zrozumitelne pocut nie je.
zachytil som, že to bolo vysvetlené na klubovom FB, kde padla rovnaká otázka, aj na ozvučenie a siete za bránami
![arrow2 [smilie=arrow2.gif]](./images/smilies/arrow2.gif)
svetelné tabule sme spustili v základnom režime, ich kompletná funkčnosť bude spustená po inštalovaní reklamného perimetra, s ktorým bude implementovaný aj ovládací software, do jarnej časti nainštalujeme stály zvukový systém, kde používame núdzové ozvučenie, rozšírenie priestoru je alternatívou, o ktorej vieme, musí to však byť ekonomicky rentabilné, teda, je to spojené s pravidelnou návštevnosťou, siete zostávajú aktuálne v danom stave, je možné že časom vyriešime systém, ktorý ich počas zápasov zdvihne, úprimne povedané, ideme krok za krokom a riešime vždy dostupné riešenia a prioritné veci, vďaka za podporu
Ako ďalej so štadiónom ? Viem že je ťažká doba , ale môžete fanúšikom dať vedieť aká je situácie ohľadne dostavby hlavnej tribúny ?Nemali sme nejakú výnimku ,čo sa týka hlavnej tribúny do konca roka ? Za hocijakú informáciu ďakujem.
Deje sa niečo v interiéroch?
Keď bude nový štadión, budú ľudia chodiť na futbal ...........
. 26.4.2022 : Diváci | 376
![clown [smilie=clown.gif]](./images/smilies/clown.gif)
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
-
- Dátum registrácie: 15.03.2015 11:02:25
Ano a do konce roku 2021 začneme dělat interiér hlavní tribuny..
pokiaľ nedokončia hlavnú, alebo aspoň zatiaľ nesprístupnia starú aj pre ľudí -nielen pre médiá a papalášov, tak bude chodiť stále len len pár stoviek
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Asi sa čaká na koniec sezóny nech môže predať jediné čo sa dá a to je Kadák
To stacit ani zdaleka nebude hlavna tribuna v nedohladne a tu si ludia odvykli od futbalu a este tie kraviny s kartami a podobne nezmysli to dorazaju nadobro
Karty su len spicka ladovca. Este by som si povedal fajn, budem platit tou kartou. Ale Aby som ju nemohol kupit na staione normalne? Prisiel som na futbal. Dam si reku nieco. Nemam kartu. Boli tam take slecny ze za 10eur mi daju, teda pardon predaju. Ja v penazenke 50. Teraz co? Slecny nevydavaju.
To fakt ked uz mam kupit kartu, neviem ju kupit platobou kartou cez terminal? Alebo dat na stadion menicku penazi? Nuz o kvalite ciganskej pomlcim uplne
"Boh je laska" 1Jn 4:8
Mal si si dať klobásku, tá bola dobrá :-)
Veď kartu môžeš mať aj virtuálnu v mobile a dobiješ si to cez net..
Tribúna by mala byť do konca roka, ak sa podarí nový akcionár a predať aspoň 2 hráčov...
Veď kartu môžeš mať aj virtuálnu v mobile a dobiješ si to cez net..
Tribúna by mala byť do konca roka, ak sa podarí nový akcionár a predať aspoň 2 hráčov...
IBA VŠETCI SPOLU TO DOKÁŽEME !!!
Jednoznacne ze nemame ziadne peniaze...
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
Podľa ponuky permanentiek na buducu sezonu sa zrejme opäť nepocita s otvorenim novej hlavnej sezony
keby do času otvorenia novej dali aspoň permanentky na starú - a to za ľudskú cenu a nie len pre pánov papalášov - vraj za 500,-EUR!!! ako som počul
![wall [smilie=wall.gif]](./images/smilies/wall.gif)
![axe [smilie=axe.gif]](./images/smilies/axe.gif)
![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)
![wall [smilie=wall.gif]](./images/smilies/wall.gif)