B tím AS Trenčin sez. 25/26
Moderátor: Moderátori
Re: B tím AS Trenčin sez. 25/26
Nuž, očakával som, že B tím bude mať jednak nejakú mediálnu podporu, aby sa ľudia prišli pozrieť na zápasy (a minuli svoje peniaze za vstupenky a v bufetoch), ale hlavne, že to bude reálne B tím, teda hráči z áčka, ktorí aktuálne nenastúpia na víkendový zápas.
Výsledok s Galantou a vyjadrenie trénera o zložení tímu hovorí za všetko. Ťažko hrať seniorskú súťaž s juniorským kádrom. Snáď táto facka na úvod bude prospešná
Výsledok s Galantou a vyjadrenie trénera o zložení tímu hovorí za všetko. Ťažko hrať seniorskú súťaž s juniorským kádrom. Snáď táto facka na úvod bude prospešná
je to skoda. ked vidim, ze a-tim bude pokracovat v tej 'uzasnej' koncepcii ako doteraz a trajektorii smerom nadol, tak som myslel ze si kupim permu kvoli b-timu, kde bude aspon nejaka radost z futbalu, ale vidim, ze aj tam sa to snazia robit najhorsie ako sa len da. tak teda pockam kym klub zisti, pre koho sa ten futbal ma robit.
hmm, pekny vysledok, tak mozno si tu permu nakoniec aj kupim.
tak nie - nakup permy momentalne nie je mozny. kde to viazne, klub? zaujem o fanusika nic?
tak nie - nakup permy momentalne nie je mozny. kde to viazne, klub? zaujem o fanusika nic?