Ponuka fanshopu
Ponuka fanshopu
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
dresy
Rozmýšľam už asi rok, že si kúpim originál dres AS Trenčín, ale pýtať za to 60 eur? To si môžete nechať...
Tie ceny vo fanshope stanovil Ling, alebo kto?
Originál dres AS Trenčín 60 eur, fanúšikovské tričko 40 eur, fanúšikovský detský dres 38 eur? Neviem, kde žijú tí páni z vedenia. Pozrite si stránku MŠK Žilina. Originál dresy z minulej sezóny, ale aj nové na sezónu 2016/2017 za 20 EUR!! Ak by som chcel dres s menom a číslom 25 eur!!
Tie ceny vo fanshope stanovil Ling, alebo kto?
Originál dres AS Trenčín 60 eur, fanúšikovské tričko 40 eur, fanúšikovský detský dres 38 eur? Neviem, kde žijú tí páni z vedenia. Pozrite si stránku MŠK Žilina. Originál dresy z minulej sezóny, ale aj nové na sezónu 2016/2017 za 20 EUR!! Ak by som chcel dres s menom a číslom 25 eur!!
Cyklodres
Už som to kedysi písal v inej téme, ale musím to zopakovať.
Chcelo by to cyklodresy v našich farbách, aby som mohol AS reprezentuvať na svojich častých jazdách v blízkych i vzdialenejších končinách Slovenska i Moravy
Chcelo by to cyklodresy v našich farbách, aby som mohol AS reprezentuvať na svojich častých jazdách v blízkych i vzdialenejších končinách Slovenska i Moravy
Pravý Trenčan si svoje mesto váži, neznečisťuje ho.
Re: Cyklodres
už dva roky to máme v pláne, ale stále vychádzajú náklady na výrobu vysoko, ale ja mám v tom osobný záujem, tak to opäť potlačím :)marťas napísal:Už som to kedysi písal v inej téme, ale musím to zopakovať.
Re: Ponuka fanshopu
Bolo tu dlho ticho ....aj keď je to skôr na zamyslenie (ťažká aplikácia na Slovensku ) - ukážka ako sa robí marketing https://sportky.zoznam.sk/c/273111/vide ... o-je-dovod
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu