Skusme tu osietkach na branach :Dmartin napísal::) tak to je na mňa ťažká otázka, radšej tú o štadiónesnapshot napísal:Martin,
mám otázku,ako môžem v jednej reakcii pridať viaceré citácie?
Ďakujem a prajem pekný deň!
No kazdej musis dat nizsie kody, len meno das ake chces a medzi to vlozis citovany text
Kód: Vybrať všetko
[quote="meno"] [/quote]
Pripomienky či sťažnosti k fungovaniu fóra.
Moderátor: Moderátori
"Boh je laska" 1Jn 4:8
Mám otázku pre správcov fóra:
Nedalo by sa,keď otvorím nejakú tému na fóre,že by sa zobrazovali naopak stánky,najskôr najnovšie a potom postupne až k najstarším?
Neviem ,či je to technicky možné,ale už mi to hovorili viacerí ľudia,že ich to odrádza od čítania fóra...
Nedalo by sa,keď otvorím nejakú tému na fóre,že by sa zobrazovali naopak stánky,najskôr najnovšie a potom postupne až k najstarším?
Neviem ,či je to technicky možné,ale už mi to hovorili viacerí ľudia,že ich to odrádza od čítania fóra...
IBA VŠETCI SPOLU TO DOKÁŽEME !!!
- Axel Wers
- Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pripomienky či sťažnosti k fungovaniu fóra.
No konečne nové fórum ![cool2 [smilie=cool2.gif]](./images/smilies/cool2.gif)
![cool2 [smilie=cool2.gif]](./images/smilies/cool2.gif)
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)
zatiaľ to vyzerá OK, funkcionalita je podobná ako bola doteraz, určite je to lepšie ako ten divný typ fóra čo ste skúšali pred časom ![thumbsup [smilie=thumbsup.gif]](./images/smilies/thumbsup.gif)
![thumbsup [smilie=thumbsup.gif]](./images/smilies/thumbsup.gif)
Na všetko si zvykneme, ale toto je dôležité ???? Meniť furt štruktúru fóra ![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)
![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
štruktúra fóra zostava na 100% nezmenená
verím, že trochu inú grafiku sa bude dať zvyknúť
pre všetkých, ktorí sa na fóre pohybujú dlhodobo to bola nevyhnutná zmena
stará verzia fóra už nemala technickú podporu, preto sme radi, že sa podarilo dohodnúť upgrade
druhou alternatívou bolo zaradenie fóra ako má hc sparta, čo komunitu veľmi nezaujalo
stará verzia fóra už nemala technickú podporu, preto sme radi, že sa podarilo dohodnúť upgrade
druhou alternatívou bolo zaradenie fóra ako má hc sparta, čo komunitu veľmi nezaujalo
Upgrade je urcite krokom vpred!martin napísal: ↑05.02.2018 10:37:59štruktúra fóra zostava na 100% nezmenená
![thumbsup [smilie=thumbsup.gif]](./images/smilies/thumbsup.gif)
Ano toto je dolezite, stare phpbb bolo treba vymenit
"Boh je laska" 1Jn 4:8
- Axel Wers
- Dátum registrácie: 22.09.2007 21:04:05
- Kontaktovať užívateľa:
Ešte treba logo upraviť, nech to nevyzerá ako u sedliakov.
VICTORIAE AVGVSTORV(m) EXERCITUS QVI LAV GARICIONE SEDIT MIL(ites) L(egionis) II DCCCLV (Marcus Valerrius) MAXIMIANUS LEG(atus) LEG (ionis) II AD(iutricis) CVR(avit) F(aciendum)
Aby to nebolo úplne sedlácke
idem skúsiť s tým zabojovať
Nové fórum hlavne zaujalo kadejakých -ujov !!!!!!!! Nedá sa to hneď mazať a blokovať prístup ?????
A inak - upgrade bol nutný - môj názor, že je tu výrazne menej fans ako doteraz ...........
![shoot [smilie=shoot.gif]](./images/smilies/shoot.gif)
![shoot [smilie=shoot.gif]](./images/smilies/shoot.gif)
A inak - upgrade bol nutný - môj názor, že je tu výrazne menej fans ako doteraz ...........
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
No ak sa nepodarí zabrániť zasieraniu fóra všelijakými spambotmi, tak som tiež radšej za návrat k starému dobrému fóru. Tam bol myslím jediný problém tá občasná spomalenosť po odoslaní príspevku. Ale stačilo byť trpezlivý, chvíľu počkať a neodosielať to znovu a bolo to OK.