Slovan. Nech sa Ti tam darí. Verím, že sme z toho vytrieskali aspoň 1 milión a pomôže to stabilizácií klubu. Pre neho je v podstate dobrý krok. Konkurencia je pre neho len Tolič, takže ligu si zahrá a od novej sezóny v prípade predaja Toliča sa má šancu presadiť aj do základu. Som zvedavý na jeho výkony v lige, nakoľko jeho spoluhráči budú na úplne inej úrovni. Samozrejme nejaké minúty dostane aj v LM.
Je veľká škoda, že sme ustúpili z našich dočasných pozícií. Mohol ísť za trojnásobok niekam na západ. Na druhú stranu tento prestup možno pomôže vybudovať futbalový trh aj v našej lige.
Najviac ma mrzí, že sme bývali majstri v inom systéme v Európe. Teraz už aj Slovenský majster ma v podstate istú skupinu minimálne KL aj prejde cez prvé predkolo LM.
Treba veriť, že nám tie prachy pomôžu sa znova dostať na úroveň DAC, TT a ZA.
Ešte Ibrahima niekam predajte ! Kľudne aj zadarmo, hlavne nech tu nezaberá miesto.
Artur Gajdoš
Moderátor: Moderátori
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Re: Artur Gajdoš
Čo sa týka Ibrahima ani ja ho nemusím len on je typ hráča čo sa zráža vela a aj vybojuje dosť lôpt a takych potrebuješ v mužsvte. On ma nevyhodu že je smerom dopredu slaby . Aj prihravky aj technika bieda..
AS trencin
Zial u nas bol hviezdou a hral by kazdy zapas. V Slovane to bol tazky podpriemerný vykon. Zial dalsi z mnohých...
"Boh je laska" 1Jn 4:8
Artur bol v Bavme sa o lige. Ale veľmi ťažko sa ho počúvalo, mal by potrénovať komunikáciu.
https://www.youtube.com/watch?v=eHHSKM1zab4
https://www.youtube.com/watch?v=eHHSKM1zab4
Na 20 rocneho chalana bez velkych skusenosti v mediach, spovedaný 4 futbalovymi fachmanmi to bolo celkom dobre i ked dlha relacia. Artur zazil toho v mladeznickych i seniorskych muzstvach dost a mna zaujalo, ze z hladiska trenovania najviac vyzdvihoval Stolicu. Na ktoreho tu niektori na diskusii nadavali a posielali listky do Srbska, a dočkali sa.
Ja chapem, ze my sme potrebovali predat, ale myslim, ze spravil zle rozhodnutie. Nikdy nebude Weissova trvala prva volbaHamer napísal: ↑07.12.2024 12:12:13Na 20 rocneho chalana bez velkych skusenosti v mediach, spovedaný 4 futbalovymi fachmanmi to bolo celkom dobre i ked dlha relacia. Artur zazil toho v mladeznickych i seniorskych muzstvach dost a mna zaujalo, ze z hladiska trenovania najviac vyzdvihoval Stolicu. Na ktoreho tu niektori na diskusii nadavali a posielali listky do Srbska, a dočkali sa.
"Boh je laska" 1Jn 4:8