Igor Šemrinec
Moderátor: Moderátori
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Re: Igor Šemrinec
Tak toto nasmu vedeniu asi neodpustim !!! Nielen ze mu nevysli v ustrety dvojrocnou zmluvou ale Igor mal vybornu formu a aj spravny brankarsky vek. Karma je zdarma, jeho absenciou uz utrpel a asi aj utrpi nas klub. Lebo ked vidim ako ZM potrapilo ZA v barazi, tak my sme tam na umelej trave mohli byt uspesnejsi a byt v EL (bez EL nasich hracov dobre nepredame). Lenze to sme nemohli vybuchnut v ZM znovu kvoli brankarskemu postu (a aj kvoli tomu ze na hrot nedali Hamzu, i ked bol na odchode).
Aj ja chcem podakovat Igorovi za dvakrat double, za Feyenoord ... za to aky bol srdciar pre klub a prajem mu vela zdravia a uspechov v novom posobisku. V tom druhom roku, co ti nechceli dopriat u nas - tak po postupe do 1.ligy by mnohym fans ani nevadilo ak to tu vychytas s cistym kontom.
Úplne sa stotožňujem s Lubošom aj Hammerom!Hamer napísal: ↑26.06.2021 11:06:27Tak toto nasmu vedeniu asi neodpustim !!! Nielen ze mu nevysli v ustrety dvojrocnou zmluvou ale Igor mal vybornu formu a aj spravny brankarsky vek. Karma je zdarma, jeho absenciou uz utrpel a asi aj utrpi nas klub. Lebo ked vidim ako ZM potrapilo ZA v barazi, tak my sme tam na umelej trave mohli byt uspesnejsi a byt v EL (bez EL nasich hracov dobre nepredame). Lenze to sme nemohli vybuchnut v ZM znovu kvoli brankarskemu postu (a aj kvoli tomu ze na hrot nedali Hamzu, i ked bol na odchode).
Aj ja chcem podakovat Igorovi za dvakrat double, za Feyenoord ... za to aky bol srdciar pre klub a prajem mu vela zdravia a uspechov v novom posobisku. V tom druhom roku, co ti nechceli dopriat u nas - tak po postupe do 1.ligy by mnohym fans ani nevadilo ak to tu vychytas s cistym kontom.
Aj mne bude Igor chýbať a pripájam sa k poďakovaniu aj želaniu!
IBA VŠETCI SPOLU TO DOKÁŽEME !!!
ako nechcem byt nevdacny, ale to video na rozlucku so Semrincom moholo byt ovela lepsie. Ved bol pri vsetkych nasich uspechoch.
"Boh je laska" 1Jn 4:8
1.zápas - 1. šataut
https://www.flashscore.sk/zapas/4YASXBx ... su/zostavy
![thumbsup [smilie=thumbsup.gif]](./images/smilies/thumbsup.gif)
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
MFK Skalica, vitaj v lige Šeďo
https://sport.aktuality.sk/c/1qs5uR9/ne ... u-tam-ale/
Radšej by som ho videl u nas kludne aj ako dvojku ako sem tahat neznamych brankarov typu Vozinha
Radšej by som ho videl u nas kludne aj ako dvojku ako sem tahat neznamych brankarov typu Vozinha
JEDNA Z VELKYCH KKTín ČO UROBILO VEDENIE KLUBU. IGOR NECHCEL VIAC PEŇAZÍ. CHCEL LEN ZMLUVU NA 2 ROKY. KKti.
CHCEL BY SOM VIDIET KUKUČKOV PLAT A HLAVNE VOZIŇOV PLAT !!! AKO PADLI BY STE NA RIŤ.
CHCEL BY SOM VIDIET KUKUČKOV PLAT A HLAVNE VOZIŇOV PLAT !!! AKO PADLI BY STE NA RIŤ.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?