![bananadance [smilie=bananadance.gif]](./images/smilies/bananadance.gif)
Martin Škrtel
Moderátor: Moderátori
Martin Škrtel
Takze Fenerbahce Istanbul.... ![bananadance [smilie=bananadance.gif]](./images/smilies/bananadance.gif)
![bananadance [smilie=bananadance.gif]](./images/smilies/bananadance.gif)
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
Nevidim problem v jeho prestupe., dostane 7.5miliona + bonusy za 3 roky a ten futbal je lahsi, nie tak narocny ako PL a este bude aj v LM zrejme.
Repre ma istu, tak aky problem. Keby siel do Ciny tak ano je to zvlastne, ale potrebuje zarobit na dom nad tehelnou predsa nedovoli, aby mal Hossa krajsi dom :D
Repre ma istu, tak aky problem. Keby siel do Ciny tak ano je to zvlastne, ale potrebuje zarobit na dom nad tehelnou predsa nedovoli, aby mal Hossa krajsi dom :D
"Boh je laska" 1Jn 4:8
http://sport24.aktualne.atlas.sk/futbal ... kazom.html
Martin, aj kratkou ironickou poznamkou sa da povedat vela, mas respekt vacsiny fanusikov za to ze sa nebojis vyslovit svoj nazor. Drzime ti palce v sportovom aj osobnom zivote.
Martin, aj kratkou ironickou poznamkou sa da povedat vela, mas respekt vacsiny fanusikov za to ze sa nebojis vyslovit svoj nazor. Drzime ti palce v sportovom aj osobnom zivote.
Re: Martin Škrtel
No uvidime ako to bude. Pribeh sa otvara opat:
11:52
Martin Škrtel po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s Istanbulom Başakşehir, pre zranenie by si do konca sezóny už nezahral. Jeho budúcnosť je neistá, dlhšie sa však rozpráva, že by 36-ročný obranca na sklonku kariéry mohol hrávať za Spartak Trnava. (rtvs)
11:52
Martin Škrtel po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s Istanbulom Başakşehir, pre zranenie by si do konca sezóny už nezahral. Jeho budúcnosť je neistá, dlhšie sa však rozpráva, že by 36-ročný obranca na sklonku kariéry mohol hrávať za Spartak Trnava. (rtvs)
"Boh je laska" 1Jn 4:8