Ako a čo v tejto sekcii.
Moderátor: Moderátori
Ako a čo v tejto sekcii.
Na tuto sekciu sa vstahuje nove pravidlo c.10. Inymi slovami - mozete tu inzerovat a nasledne dokonca drazit vsetko spojene s futbalom, ale bez loga ineho klubu. Ak mate predsa len vyrobok 'kupeny' z ineho klubu, pred jeho inzerciou kontaktuje moderatorov alebo mna, inak bude vas pokus zmazany.
Vopred vas upozornujem, ze si za svoju inzerciu zodpovedate sami, pocinajuc cenou konciac dohodnutim sa na mieste a case predaja. Je na vas ci sa rozhodnete vyrobok predat za vopred stanovenu cenu, alebo sa ho pokusit vydrazit. Ak chcete do temy umiestnit fotografie vyrobku a neviete ako na to, kontaktuje niekoho z moderatorov - alebo tieto fotografie posielajte rovno mne na mail: lubo1uk@yahoo.co.uk.
Tiez vam doporucujem napisat miesto a cas predaja len kupcovi formou SS, nepisat to verejne.
Ak mate otazky, pytajte sa tu.
Vopred vas upozornujem, ze si za svoju inzerciu zodpovedate sami, pocinajuc cenou konciac dohodnutim sa na mieste a case predaja. Je na vas ci sa rozhodnete vyrobok predat za vopred stanovenu cenu, alebo sa ho pokusit vydrazit. Ak chcete do temy umiestnit fotografie vyrobku a neviete ako na to, kontaktuje niekoho z moderatorov - alebo tieto fotografie posielajte rovno mne na mail: lubo1uk@yahoo.co.uk.
Tiez vam doporucujem napisat miesto a cas predaja len kupcovi formou SS, nepisat to verejne.
Ak mate otazky, pytajte sa tu.
Inak vidite ze tato sekcia je zbytocna nakolko sa tu objavy jeden inzerat za rok ... a preto by som navrhoval tuto sekciu obohatit o inzeraty tykajuce sa vsetkeho ... Aj fanusikovia su ludia a potrebuju vselico nielen loga a dresy ..ktore ako vidite .. vsak vobec nepotrebuju nakolko inzeraty na ne nie su takmer ziadne ...
HM...???
HM...???
pravda sa zle počúva
absolutne suhlasim...D.R.House napísal:Inak vidite ze tato sekcia je zbytocna nakolko sa tu objavy jeden inzerat za rok ... a preto by som navrhoval tuto sekciu obohatit o inzeraty tykajuce sa vsetkeho ... Aj fanusikovia su ludia a potrebuju vselico nielen loga a dresy ..ktore ako vidite .. vsak vobec nepotrebuju nakolko inzeraty na ne nie su takmer ziadne ...
HM...???
Ako pisu kolegovia nado mnou tak to vidim ze tato tema je tu zbytocna .
Skor by sa tu malo povolit inzertovanie aj ostatnych veci nielen klubovych .
Ozaj ako si mam vysvetlit slovicko "kupeny" to akoze Vy tu chcete podorovat predaj, nakup, vymenu nakradnutych veci :?: :?: Hmm to som zvedavy ktory idiot si tu vyhodi inzerat s predajom ukradnuteho sala alebo vlajky ked Vy viete jeho IP a cez IP aj normalnu adresu . :!: :!:
Skor by sa tu malo povolit inzertovanie aj ostatnych veci nielen klubovych .
Ozaj ako si mam vysvetlit slovicko "kupeny" to akoze Vy tu chcete podorovat predaj, nakup, vymenu nakradnutych veci :?: :?: Hmm to som zvedavy ktory idiot si tu vyhodi inzerat s predajom ukradnuteho sala alebo vlajky ked Vy viete jeho IP a cez IP aj normalnu adresu . :!: :!: