Liga národov
Moderátor: Moderátori
Re: Liga národov
S Hanckom pocitaju aj vo Fiore na lavej obrane.
- baki
- Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
ano, mas pravdu. aj na transfermarkte pisu, ze jeho hlavna pozicia je lavy obranca. len mi trochu nesedi ta jeho vyska (188 cm). dost nestandardna na krajneho obrancu.
Zapas s cechmi bol ako cez kopirat ked vidim nasu hru.
Najviac prihravok v zapase dal Skrtel, to hovori za vsetko.
Najviac prihravok v zapase dal Skrtel, to hovori za vsetko.
Hlavne nebyt Skrtelovho vybehnutia, mozno nedostaneme gol. Ale co uz.
Chybal Stano. Gregus po prvej zlej prihravke sa rosypal a uz nehral poriadne. IDe sa dalej.
"Boh je laska" 1Jn 4:8
- baki
- Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
Škrtel, Hubočan a Nemec končia reprezentačnú kariéru. Myslím si, že je to správny krok. Škrtel ako náš najznámejší "produkt" predlalingovskej éry bol asi najlepším reprezentačným stopérom posledného desaťročia, aj keď tých kariet a vlastných gólov bolo z jeho strany viac, ako by sa patrilo. "Africká" generácia odchádza. Báť sa ale nemusíme. Je tu Hapalova 21 so Škriniarom a Lobotkom. Verím, že na minimálne jeden šampionát sa dostanú.
https://sport.sme.sk/c/22059695/skrtel- ... ml?ref=trz
https://sport.sme.sk/c/22059695/skrtel- ... ml?ref=trz
Posledné 2 zápasy (ČR i Izrael) - strach a hrôza kam ten slovenský futbal speje .............
. A bohužiaľ sa podmienkam a priebehu zápasu prispôsobili i Stano s Matúšom .........
![axe [smilie=axe.gif]](./images/smilies/axe.gif)
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
Stano proti CR jednoznacne najhorsi hrac. Uplne mimo hry, vsade neskoro. Ta Nizlova ho dobre znicila.
Proti Izraelu ovela lepsi vykon ale iba cca do 60 minuty. POtom sa vytraqtil.
Jednoducho prestup do Neapola bola zla volba.
Matus proti Izraelu bol tiez dobry ale kondicka nejak zaostava.
Nechapem toho Hapala. Mal tych chalanov v 21tke a aj tak tlacil divny system.
Nuz a proti Izraelu najhorsi hrac asi Mihalik.
Proti Izraelu ovela lepsi vykon ale iba cca do 60 minuty. POtom sa vytraqtil.
Jednoducho prestup do Neapola bola zla volba.
Matus proti Izraelu bol tiez dobry ale kondicka nejak zaostava.
Nechapem toho Hapala. Mal tych chalanov v 21tke a aj tak tlacil divny system.
Nuz a proti Izraelu najhorsi hrac asi Mihalik.
Tak fackovací panák postúpil ..... Aj keď včera sa stretli dvaja rovnakí jednookí .......... Ale v konkurencii Španielska, Poľska a Švédska si urobíme akurát čárečku za účasť ..........
Ked som bol maly, bol som namyslený. Teraz uz nemam ziadnu chybu ![alien [smilie=alien.gif]](./images/smilies/alien.gif)
Strasne nieco, ako sa Stano dodrbal. 4 roky dozadu mal na top klub, prial som mu Barcu. Momentalne hra asi tak ako Achraf. Uz len to prirovnanie k Achrafovi je pre Lobotku hanba.
Uplny suhlas, akonahle isiel do Neapola, isiel brutalne dole. Dufam, ze v zime odide niekam, kde mu opat daju prilezitost.
Jeden poznatok k zápasu na Cypre - v niečom sa to (naša hra SVK) hooooodne podobalo na aes ......, bez nápadu, zodpovednosti, chcenia, dozadu, zmeny rytmu, hasenia v bráne a pod.