Bero:"Tréner Kozák ma privítal a povedal,aby som ukázal,že do tejto spoločnosti patrím."
Pýtam sa,je to rovnaký prístup?
![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)
Moderátor: Moderátori
Ešteže si Pečovského nespomenul, lebo to by tam bol hotový starobinec.snapshot napísal:Ano mame tam aj mladych, ale gro tvoria hraci, ktori sa blizia k zenitu ak su neni za zenitom.
Pecovsky, Mucha, Kozacik, Skrtel, Durica, Pecovsky, utok ani radsej nespominam.
So zsotavou suhlasim, kde na miesto Maka nastupi Pecovsky a budeme hrat rovnako ako proti Spanieslku bez utocnikaGULIVER napísal:Je lepšie že Matúš nejde, lebo by si aj tak nezahral, takto si aspoň oddýchne a pripraví sa na novú sezónu. Jediný kto tam je podľa mňa navyše je Šesták, ja by som zobral radšej Zreláka namiesto neho.
Zostava bude stále ;
Kozáčik - Pekarík Skrtel, Durica, Hubočan/Švento - Hrošovský - Kucka, Hamšík - Weis - Duriš - Mak.
Striedať budú Pečovský, Duda, Stoch. ked sa nebude darit tak Nemec.
Ostatok si moc nezahrá
...... porazili Nemecko "B" až "C" aj keď história sa na to pýtať nebude ........ a nebude spomínať ani terén, ktorý vyhovoval našej "hre"baki napísal:http://www.profutbal.sk/clanok208550-Sl ... _video.htm
asi nemozeme nic hovorit. sestakovci, nemcovci, pecovski a podobne "africke" skameneliny porazili nemecko...