Klub...vízie...budúcnosť...
Moderátor: Moderátori
-
- Dátum registrácie: 24.08.2021 21:01:37
Re: Klub...vízie...budúcnosť...
Moje info je ze z Kazachstanu
Jedno lepsie ako druhe. Taka Nitra mala podobnych investorov.
Vedenie nic?
Priprava kedy startuje?
Superi su?
Tu uplne skapal pes.
Vedenie nic?
Priprava kedy startuje?
Superi su?
Tu uplne skapal pes.
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Generalka na ligu proti Béčku Ostravy. Da sa klesnut este hlbsie?
Ja neviem. Viem, ze Nitra si presla vselicim, ale Kazachstan alebo Kyrgystan alebo akykolvek stan si tam nepamatam. Mozno Ukrajinu hej.
Jednoznacne to vesti iba odchod LL, pomaly ale isty
"Boh je laska" 1Jn 4:8
Myslím, že už treba ukončiť to trápenie a radšej padnúť o ligu nižšie ako byť na posmech celému svetu...
Citácia z Twitteru, ako náš klub vníma okolitý svet:
čím kvalitnější a serióznější je česká liga, tím víc mi chybí takovýhle věci. hráč co hraje jenom proto, že je jeho táta šéf kyrgyzský kgb? miluju to! ešte lepší než hráč, co hrál jenom proto, že je slavnej v indonésii a klub potřeboval peníze z youtube, aby oddálil bankrot
Sme na posmech. Kam Ste nás to doviedli?
Citácia z Twitteru, ako náš klub vníma okolitý svet:
čím kvalitnější a serióznější je česká liga, tím víc mi chybí takovýhle věci. hráč co hraje jenom proto, že je jeho táta šéf kyrgyzský kgb? miluju to! ešte lepší než hráč, co hrál jenom proto, že je slavnej v indonésii a klub potřeboval peníze z youtube, aby oddálil bankrot
Sme na posmech. Kam Ste nás to doviedli?
- nesto
- Dátum registrácie: 03.12.2008 17:17:36
- Kontaktovať užívateľa:
ANDY RULES!
"Filozofia klubu sa nemení. Ako menší klub na Slovensku stále hľadáme partnerov, najmä kvôli investícii do štadióna. Aktuálne rokujeme s FC Muras z Kirgizska, ktorý ma prekvapil svojím progresom a spoluprácou s FC Barcelona. Okrem vzájomnej spolupráce diskutujeme aj o ich 10 % minoritnom vstupe do klubu. Zmluva je takmer hotová a očakávame jej finalizáciu do 15. Marca."
@TKotlarik
![clown [smilie=clown.gif]](./images/smilies/clown.gif)
@TKotlarik
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
Sa mi pači vyjadrenie Galada na tlačovke
absolutne neveri tomu tímu a o posilach hovoril len tak aby dačo povedal.. keby mal povedať čo si mysli zajtra by tu nebol už

AS trencin
Pozrel som si tu pol hodinku ako tam Sefko krasne rozpraval a za pol hodinu nepovedal ani chuja. NIC
-
- Dátum registrácie: 15.03.2015 11:02:25
Vlastne jednu vec som si zapametal, maju v kirgisku 96% lesov a krasne hory.LuckyLoser napísal: ↑04.02.2025 16:07:20Jak každý rok respektive půlrok.. po první jsem si to ani nepustil a děj se vůle boží