Ďakujem
Klub...vízie...budúcnosť...
Moderátor: Moderátori
Re: Klub...vízie...budúcnosť...
Handel díky za link.
Z prečítaného je zrejmé, že chýbajú prachy. Pokiaľ nebudú, budeme sa motať tam, kde sa motáme.
Keď nie je na výplaty pre trénerov pri mládeži, tak ten problém bude asi väčšieho rozsahu.
Z prečítaného je zrejmé, že chýbajú prachy. Pokiaľ nebudú, budeme sa motať tam, kde sa motáme.
Keď nie je na výplaty pre trénerov pri mládeži, tak ten problém bude asi väčšieho rozsahu.
-
- Dátum registrácie: 30.08.2010 20:08:24
Zilina dnes aj proti BA ukazuje ake dolezite je mat Bcko a ze co je vystupom. neviete inac kolko este musi AS splatit za stadion?
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
-
- Dátum registrácie: 30.08.2010 20:08:24
Pokiaľ nebude o tomto klub transparentne informovať na štadión nepôjdem. Už ma to dlhodobo nebaví sledovať tuto nočnú moru o ktorej nikto nechce povedať kedy skonči. človek by im aj tie prestupy odpustil keby vie kam tie peniaze idú a koľko chýba na splatenie štadióna.
to sa nikdy nedozvieš !
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
Na internete (IG: futbalovezakulisie) sa uz otvorene pise o tom, ze hraci nemaju vyplatenie vyplaty za viac mesiacov, co je tazko pochopitelne kedze sa za tento rok predalo dost hracov a na travnik prisla dotacia.
Trener dookola splieta o tom, ako je dolezite, ze hraju a zaucaju sa mladi hraci, co by mala byt uloha B timu.
Akoby to uz bolo cele vsetkym jedno.
Odpovede sa nedockas a nezabudaj ze maju velke dlhy za stadion a to ich nici ianak s tym stadionom to prepisjli na trencin stacil aj taky ako je v nitre alebo v poprade zlate casy su nenavratne prec a ak zbali la ling tak je tu s fotbalom konec
A to sa tu aj na FB vsetci hrdili ze treba pre viac ludi, ze aj Juznu tribunu prerobit.
Dufajme, ze sa najde nejaky spozor ktory by to podchytil.
"Boh je laska" 1Jn 4:8
- 18dominik18
- 18dominik18
Novy akcionari v klube kupili 40% predtym vstupovali do nitry vraj.
Dlžné mzdy by mali byť doplatené.
AS trencin
mas viac info? Nejako sa mi to nepozdava, na Slovensku novi alcionari nikdy nevestili nic dobre.18dominik18 napísal: ↑29.12.2024 15:19:13Novy akcionari v klube kupili 40% predtym vstupovali do nitry vraj.
- 18dominik18
Mali by byť z Kyrgystanu. Viac info zaťial nie sú. Som zvedavý či bude ale zazraky ani boj o tituly by som nečakal, ale mzdy by mali byť doplatené.
AS trencin
![cigar [smilie=cigar.gif]](./images/smilies/cigar.gif)
Povod vlastnikov ma nenaplna optimizmom18dominik18 napísal: ↑31.12.2024 09:23:11Mali by byť z Kyrgystanu. Viac info zaťial nie sú. Som zvedavý či bude ale zazraky ani boj o tituly by som nečakal, ale mzdy by mali byť doplatené.
![cigar [smilie=cigar.gif]](./images/smilies/cigar.gif)