Vsetko ohladne Fanklubu
Moderátor: Moderátori
- Horrorshow2
- Dátum registrácie: 24.09.2007 15:20:22
- Kontaktovať užívateľa:
Vsetko ohladne Fanklubu
Takze, kedze mi stale Lubos odstranuje vsetky prispevky, lebo sa nehodia, diky Lubos, tak je tu mix, sem hadzte vsetko, na co nieje spravena tema !!!
Napriklad padaju tu reci o tom, ze by sa mal kotol presunut za branku oproti sektoru hosti ??? Co si o tom myslite ???
Drobné úpravy.
Luboš
Napriklad padaju tu reci o tom, ze by sa mal kotol presunut za branku oproti sektoru hosti ??? Co si o tom myslite ???
Drobné úpravy.
Luboš
- Horrorshow2
- Kontaktovať užívateľa:
...
presun nie je dobra vec... kričať do Váhu bez ozveny od tribúny... ved by to nikto nepočul... skôr by som navrhol zavrieť tribúnu, keď je takmer prázdna, parádne sa to ozýva :D
btw... hlasoval som za presun, lebo som si s mojim IQ otázku ani neprečítal...
ešte by sa dalo presunúť veda sektoru hostí a skúsiť ozvenu hradnej skaly...
:roll:
btw... hlasoval som za presun, lebo som si s mojim IQ otázku ani neprečítal...
ešte by sa dalo presunúť veda sektoru hostí a skúsiť ozvenu hradnej skaly...
:roll:
stahovat to nie je dobry napad pre dovody ktore tu padli. teda ozvena od tribuny, prehlad o hre (tam kde sme sme najblizsie k ihrisku a je najlepsi vyhlad, za brankou je to fakt daleko) no a historicky to tiez nie je naj napad, ten "kotol" je tam uz odnepamati...
Ked nam postavia novy stadion, potom mozeme zaujat tradicnu poziciu za brankou :D
Mimochodom tiez som hlasoval za, potom som sa zamyslel a uz bolo neskoro :)
Ked nam postavia novy stadion, potom mozeme zaujat tradicnu poziciu za brankou :D
Mimochodom tiez som hlasoval za, potom som sa zamyslel a uz bolo neskoro :)
ak by mal niekto záujem prispieť na ultras aktivity,
ultras účet: 520700-4200532579/8360
vďaka
ultras účet: 520700-4200532579/8360
vďaka
- Forrest
- Administrátor
- Dátum registrácie: 04.08.2007 18:09:41
No pokial si dobre pamatam, tak kotol byval kedysi este pod legendarnym gastanom :lol: To boli casy :)
..cize moj navrh - zasadit novy gastan na povodnom mieste, pockat kym vyrastie do pozadovanej velkosti a potom sa mozeme opat presunut pod neho :) Komu sa nechce cakat, tak sa tam moze postavit uz najblizsi zapas...
..cize moj navrh - zasadit novy gastan na povodnom mieste, pockat kym vyrastie do pozadovanej velkosti a potom sa mozeme opat presunut pod neho :) Komu sa nechce cakat, tak sa tam moze postavit uz najblizsi zapas...
- Horrorshow2
- Kontaktovať užívateľa:
- Horrorshow2
- Kontaktovať užívateľa: