Petko ani sa nerozculuj, trenciansky futbal upada na 100% mozno pridu posili, mozno bude niekedy dobre, ale co TERAZ, ku*** sak ja chcem ist na futbal, pozriet si futbal a nejake goliky, ale to co sa deje momentalne na stadione na sihoti je katastrofa !!!!!!!!!!!Etrox49 napísal:tu uz dochadzaju akekolvek slova... :? nema cenu nic komentovat. Strucne, jasne a vystizne: 6-0 :?: :!:
Ja osobne pojdem na futbal az ked budu vysledky a nejake posili + dobra hra, a nech mi niekto nehovori, ze som chrapun a ze nestojim za klubom, kde stoji klub a kde stojim ja ? Ja som bol doteraz hrdy na to ze som fanusik AS, ale akosik ma to prechadza, lebo z AS sa stava len dalsia farma pre panov z Holandska a najtalentovanejsi pojdu do **** a nam zostanu oci pre plac, myslel som ze to nikdy nevyslovim, ale v momentalnej situacii bol lepsi este aj ten pan z CZE ako tento pan z HOL :?
Posledny zapas jednoznacne bojkotujem ako aj vsetci koho poznam, verim ze na stadione bude 100 - 200 ludi ak uz aj to nebude vela!!!
Zlata dobra ozeta, preco to vtedy mohlo fungovat a teraz sme na smiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to totalna hanba, blamaz a odrbavanie fanusikov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
STALE hovorim, zatial, pretoze v kutiku duse stale verim....... ale dokedy budem veriaci? Kolko takych veriacich este zije v Trencine 500? 1000?
David: Vsetci budeme vediet ze si nahnevany a sklamany aj ked budes pisat slusnejsie :idea: