Nový tréner
Moderátor: Moderátori
vecer 20.1 2008 a ja stale nepocujem nic o trenerovi,dalsich posilach ani o nicom...nebolo by vhodne aby sa trocha castejsie nieco davalo na hlavnu stranku nech mam aspon co citat ked d.....i vedeny Lingom z nas robia neviditelnych? :evil:
Mierni sa vo vulgárnych výrazoch, nie sme na ne zvedaví.
Luboš
Mierni sa vo vulgárnych výrazoch, nie sme na ne zvedaví.
Luboš
stale by chcel kazdy meno trenera a meno posil... Povedzme si realne... Hracov az takych zlych nemame, dokonca si aj trochen rozumeju, co sa tyka kombinacnej hry. Teraz este posily nie je az tak treba, najprv nech sa zachrania a potom sa moze uvazovat co dalej. V prvom rade by sa mal trencin vratit tam, kde patril, ked sa dostal do prvej ligy... Ked sme trnave dali 4 kusky doma... to boli casy...
You'll Never Walk Alone
-
- Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:06
presne tak to meno uz to bolo par krat spomenute, uznavany trenerský svetobeznik, byvali hrac najznamejsich Europskych klubov proste dych vyrazajuci trener, ktory kvoli AS Trencin odmietol ponuky velkoklubov pan sir Ancič ::)))))))))) :lol: ha ha haLuboš napísal:Nie, post trénera už nie je prekvapenie, to meno už tu dávno padlo...Borat napísal:Ale tento tyzden uz ako naozaj by mohli avizovat nejake dalsie prichody do klubu.Aj tak podla mna sa prekvapenie na poste trenera konat asi nebude :?
P.S Ak zostane tento trener tak dufam ze pan Rybnicek bude chodit ka...mi.
rudlaizihno,
myslím si, že nemáš pravdu, ale konečná situácia sa môže vyvinúť rôzne...Hnevať sa na p.Rybníčka je zbytočné, určite robí, tak ako ho ja poznám a jeho spolupracovníkov /zdravím marco/, čo môže a čo mu sily stačia, ale znovu opakujem, on nie je väčšinový majiteľ klubu. Niečo sa dá ovplyvniť a niečo sa nedá ovplyvniť.
Takže jedovaté sliny by som nepúšťal... 8)
myslím si, že nemáš pravdu, ale konečná situácia sa môže vyvinúť rôzne...Hnevať sa na p.Rybníčka je zbytočné, určite robí, tak ako ho ja poznám a jeho spolupracovníkov /zdravím marco/, čo môže a čo mu sily stačia, ale znovu opakujem, on nie je väčšinový majiteľ klubu. Niečo sa dá ovplyvniť a niečo sa nedá ovplyvniť.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
-
- Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:06
nemyslim si ze by bol len "tiskovym hovorcom klubu" a len slepo tlmocil vyjadrenia majitelov :shock: ..... toto sa mi nezda a ze by len tak od brucha strialali terminy ak klub pracuje na profesionalnej serioznej urovni.... toto nie.Luboš napísal:rudlaizihno,