2.kolo : AS Trenčín - Podbrezová 3:2
Moderátor: Moderátori
2.kolo : AS Trenčín - Podbrezová 3:2
sobota, 26.7., 18.00 hod..........to bude iný súper ako Ruža B
Naposledy upravil/-a Luboš v 26.07.2008 20:50:16, upravené celkom 1 krát.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
-
- Dátum registrácie: 03.08.2007 09:50:06
hmmmm
no vznikla diera v obrane tak tipujem
TN - Podbrezova 1:2
ako vravite , velmi dolezity a tazky zapas, moj tip 1-0 8)
KTO TRENCANOM SA CITI
NECH SAL AS CHYTI
A DO HLADISKA NA SIHOT SI STANE!
verim, ze odchod kapitana tim este viac vzomkne a bude chciet ukazat, ze aj bez najlepsieho hraca chce aspirovat na popredne priecky
KTO TRENCANOM SA CITI
NECH SAL AS CHYTI
A DO HLADISKA NA SIHOT SI STANE!
verim, ze odchod kapitana tim este viac vzomkne a bude chciet ukazat, ze aj bez najlepsieho hraca chce aspirovat na popredne priecky
Naposledy upravil/-a ikotn v 24.07.2008 15:38:37, upravené celkom 1 krát.
Re: hmmmm
Ak má hrať Čogley v obrane ja nejdem ani na futbal !Ten .......... nám prehral v corgoň lige 3/4 zápasov , súperi už vedeli ako na nás. Jasné , že cez "snaživého Peťa". Peťo ........ sa na futbal choď robiť gymnastiku.janoas napísal:Aká diera? Pravého beka bude hrať Čogley.... :lol:rudlaizihno napísal:no vznikla diera v obrane tak tipujem
Vidím že si tu nový...naštuduj pravidlá, práve si porušil pravidlo č.1...osočovanie, za čo môžeš byť okamžite vylúčený...
Luboš.
grcalek,
co to prosim ta trepes??? minulu sezonu tam boli hraci ktori toho pokaslali daleko viac... daj mu cas a priestor, som si isty ze bude patrit medzi opory
ale k teme na podlipovu :lol: sa tesim, lebo to bude zapas pravdy s jednym s najhlavnejsich aspirantov na postup a ako som sa docital na profutbale tak aj s talianskym kormidelnikom - takze to bude super s uplne ineho cesta ako Becko Ruze...treba hrat disciplinovane a aspon tak ako prvy polcas proti Ruzi lebo inak si mozeme paradne vylamat zuby :idea:
co to prosim ta trepes??? minulu sezonu tam boli hraci ktori toho pokaslali daleko viac... daj mu cas a priestor, som si isty ze bude patrit medzi opory
ale k teme na podlipovu :lol: sa tesim, lebo to bude zapas pravdy s jednym s najhlavnejsich aspirantov na postup a ako som sa docital na profutbale tak aj s talianskym kormidelnikom - takze to bude super s uplne ineho cesta ako Becko Ruze...treba hrat disciplinovane a aspon tak ako prvy polcas proti Ruzi lebo inak si mozeme paradne vylamat zuby :idea:
Hm mladým treba davat priestor ? videli sme ako to dopadlo ked sa daval priestor mladym , myslim teraz posobenie v corgon lige! urcite je tu kopec ludi co by mi dali za pravdu !...
Skus pouzivat moznost "uprav" namiesto viacerych prispevkov po sebe.
Snazte sa drzat temy - toto uz je dost offtopic.
Forrest
Myslim ze keby si si popozeral videa zo zapasu pri kolkych goloch bol Petko :Dmarco napísal:
grcalek, nespomínam si ani na jeden zápas, ktorý by nám Čegy prehral. Skús mi osviežiť pamäť...
Skus pouzivat moznost "uprav" namiesto viacerych prispevkov po sebe.
Snazte sa drzat temy - toto uz je dost offtopic.
Forrest
Kazdy zapas je iny ...Vsetko je mozne .. Staci sa obzriet dozadu na zapas s petrzalkou kde si vsetci mysleli ze chytime minimalne 5 kusov no opak bol iny...I ked sme viac branili ako hrali bol to dobry a odovzdany vykon.
Netreba podcenit ani toho najslabsieho supera. S RK to bolo super.. Prvy polcas sa urobil naskok a druhy sa len dohral.. Je treba este na tomto popracovat ... Ak by bol rozdiel len o tri goly a nie o pat tak to mohlo byt este dost zle .. Treba zapas dohrat do konca.. Kazdy zapas je zaroven aj velke poucenie. Podbrezova nebude lahky super no ak chceme postupit tak ziaden zo super pre nas nie je lahky.
Chalani zacali dobre je nutne to udrzat a hrat naplno celych 90 min.
Aj ked niekto vypadne myslim ze ten kader by uz mohol byt v takkom stave ze ten vypadok nie je problem nahradit.. Musi existovat aj rivalita medzi hracmi .. ten spravny suboj o to dostat sa do zakladnej zostavy ..
Verim ze si pripiseme dalsie 3 body a posunieme sa opat vyssie ..
Netreba podcenit ani toho najslabsieho supera. S RK to bolo super.. Prvy polcas sa urobil naskok a druhy sa len dohral.. Je treba este na tomto popracovat ... Ak by bol rozdiel len o tri goly a nie o pat tak to mohlo byt este dost zle .. Treba zapas dohrat do konca.. Kazdy zapas je zaroven aj velke poucenie. Podbrezova nebude lahky super no ak chceme postupit tak ziaden zo super pre nas nie je lahky.
Chalani zacali dobre je nutne to udrzat a hrat naplno celych 90 min.
Aj ked niekto vypadne myslim ze ten kader by uz mohol byt v takkom stave ze ten vypadok nie je problem nahradit.. Musi existovat aj rivalita medzi hracmi .. ten spravny suboj o to dostat sa do zakladnej zostavy ..
Verim ze si pripiseme dalsie 3 body a posunieme sa opat vyssie ..
pravda sa zle počúva