Pohodu....?! :lol:Luboš napísal:Kto chce príde na futbal a kto nechce, pôjde na Pohodu....tomu sa hovorí slobodná voľba.... 8)
A skúste hádať, čo si vyberiem ja... 8)
1.kolo : AS Trenčín-Ružomberok B 5:2
Moderátor: Moderátori
Pred zápasom
Znovu treba konštatovať, nasaďte si reálne okuliare a nesnívajte. Neviem, ale ak v mužstve nie je lekár, tak to značí , že nerobíme profesionálne. ak má byť súperom nejaké B - čko hrávajúce v dedinke Ľubochňa, tak corgoň ligista by mal hovoriť o gólovom rozdieli. No a samozrejme chýba mi GALA - niečo, lebo tradícia je tradícia. A nie je gen. menežér na dovolenke? Už nič nehovorí, alebo dostal zákaz gala-táraniu?
Pohoda vs. AS - Ruža B
Tak túto tému neriešim.....
Kto chce isť na Pohodu nech ide..... Ja idem jednoznačne na futbal.
A "Béčka" sú zradné... ale pokiaľ chceme postúpiť tak musím vyhrať... aj keby len 1:0.
Kto chce isť na Pohodu nech ide..... Ja idem jednoznačne na futbal.
A "Béčka" sú zradné... ale pokiaľ chceme postúpiť tak musím vyhrať... aj keby len 1:0.
tak dnes sa ide na to!!!! pocasie super, dufam, ze sa nepokazi. proti nam budu hrat laurinc, dovicovic, stevko :oops: opravujem svoj povodny tip teraz si myslim, ze vyhrame 2:1. tito traja nam budu robit velke problemy :? potesila by ma 2000 navsteva, uvidime...
JEDINE TRENCIN DO TOHO(aj v druhej lige)!!!!!
JEDINE TRENCIN DO TOHO(aj v druhej lige)!!!!!
Pekne, takýto výsledok som nečakal. Bol však veľký rozdiel medzi prvým a druhým polčasom, v prvom sme jasne dominovali a v druhom to bola tragédia :oops: Teda ani nie tak tragédia ako béčko Ruže efektívne.
V zápase sa mi celkom páčil Csaba Horváth, úlohy pravého beka sa zhostil dobre, stále behal po lajne čo sa mi páčilo, a však niekedy by mal radšej vystreliť ako centrovať. Ďalej sa mi páčil Hlohovský, ten hral parádne. Nepáčil sa mi Bubenko, pripadal mi taký, ehm, nepohyblivý tučniak, a však hral len krátko takže nemôžem úplne objektívne hodnotiť jeho výkon.
V zápase sa mi celkom páčil Csaba Horváth, úlohy pravého beka sa zhostil dobre, stále behal po lajne čo sa mi páčilo, a však niekedy by mal radšej vystreliť ako centrovať. Ďalej sa mi páčil Hlohovský, ten hral parádne. Nepáčil sa mi Bubenko, pripadal mi taký, ehm, nepohyblivý tučniak, a však hral len krátko takže nemôžem úplne objektívne hodnotiť jeho výkon.