Kto tu vlastne zostane po sezóne ?
Moderátor: Moderátori
Kto tu vlastne zostane po sezóne ?
Ako vieme Volesak odchadza do Zizkova Jasurek chce ist ties prec z posil tu zostava jedine Depetris Sluijter...konecne sem niekdo dojde?som sam zvedavy ako to tu budE!
Ten kto má podpísanú zmluvu, ten zostane...komu končí zmluva po sezóne, ten buď odíde alebo ak bude obojstranný záujem sa dohodnúť, tak ostane.
Depetris a Baez majú 5-ročné, Slujiter mal podmienku pri zostupe odchod /to si dal on/, Chanti myslím len do konca sezóny.
A vieme, že Volešákovi končí zmluva....
Depetris a Baez majú 5-ročné, Slujiter mal podmienku pri zostupe odchod /to si dal on/, Chanti myslím len do konca sezóny.
A vieme, že Volešákovi končí zmluva....
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
je jasne ako to bude : pridu zase styria noví neznami futbalisti : Cortez z Kuby, Chan-tel-Nou z Ciny, van der Google z Holandska a N!xau z Ghany.
Ich prichod sposobi osial podobny tomu z poslednej zimy a uz vopred budeme jasni postupujuci a vy tu na fore opat budete ukoncovat prispevky hlupym heslom "jar patri AS" ---/teraz sa to pochopitelne zmeni na "jeseň patri AS/
no a po dvoch kolach pride vytriezvenie že na postup to nebude
snad sa mylim
Ich prichod sposobi osial podobny tomu z poslednej zimy a uz vopred budeme jasni postupujuci a vy tu na fore opat budete ukoncovat prispevky hlupym heslom "jar patri AS" ---/teraz sa to pochopitelne zmeni na "jeseň patri AS/
no a po dvoch kolach pride vytriezvenie že na postup to nebude
snad sa mylim
no pocul som ze deco chce odist z Barcelony....snad sem zamiery :lol: :lol: to by sme mali jednu posilu...ked slujter odide...mame za neho nahradu :lol: :lol: volešak...hm...tomu sa začalo darit...no lepsie ako keby tu mal ostat a opet sa zranit...žilina rozpusta kader...od tial by sme mohli nieco zobrat... :lol: :lol: a nebolo by to az take zle :lol: :lol: :lol:
hmmm... tak to je naozaj na zamyslenie, kam toto vedenie kraca co sa tyka hracskeho kadra... ked nemaju zaujem o hracov ktori boli jedni z najlepsich pocas jarnej casti a oni ich nechaju kludne ist - to si myslia ze Jaso a Thijs by nam v prvej lige naboli nic platni :?: :!: alebo maju za nich nahradu? alebo ako to mam(e) chapat?
- mattpro
- Dátum registrácie: 16.03.2008 17:38:53
- Kontaktovať užívateľa:
tak ja nevien ale to vedenie je fakt nejake divne, to snad neni pravda, ak tych hracov myslim slujtera a jasureka je aspon trochu interes zostat, tak preco s nimi nepodpisat nejaku rocnu zmluvu, fakt prestavam chapat toto vedenie, slujter je za posledne roky jeden z naj prestupov kt. as ucinil, a oni ho zase len tak nechaju odist. sak zozenu lepsich, urcite sa im do prvej ligy pohrnu ovela lepsi hraci :D :D :D
Jak u debilov..... :twisted: Fakt nemám slov, ja neviem či vo vedení sú dementi, ktorí v živote futbal nevideli alebo čo?! Fakt, za posledný rok sa tu robí jedna chyba za druhou! To, že AS je finančne zabezpečené má byť útecha? Čo z toho je, že máme peniaze keď to tu vyzerá tak ako vyzerá! Kua.... :evil:
No to som zvedavy, preco tych najlepsich nechali ist a tie dreva si nechali. Myslim, ze budu mat kopec prace, aby ich nahradili. Ako bolo povedane, Slujter bol najlepsi prestup. Skoda ze ho poslali. Vedel by som si predstavit v A time. Ale zbytocne sa nad tym rozculovat, aj tak to nezmenime.
"Boh je laska" 1Jn 4:8