Miloš Volešák do Viktorie Žižkov ?
Moderátor: Moderátori
Miloš Volešák do Viktorie Žižkov ?
v dnesnom sporte je clanok, resp. zmienka o tom ze Milos nepredlzil zmluvu s AS a teraz jeho manazer rokuje so Ziskovom. tak som zvedavy kto bude Roznikovi robit dvojku, alebo zeby on robil dvojku niekomu novemu?
Naposledy upravil/-a Balrog v 20.05.2008 07:47:30, upravené celkom 2 krát.
No teraz som to cital aj na profutbale tak to bude asi pravda . Milos sa tam vyjdril ze uz to riesi jeho manazer. Tak toto bude tazka strata pre AS aj ked sem tam mal Milos horsie zakroky ale vzdy ich dokazal vyvazit obrovskym mnozstvom vynikajucich zakrokov vid v Ruzomberku .
No co uz aspon nech sa mu dari a verim ze Zizkov bude iba prestupna stanica do niecoho vacsieho .
DAKUJEM Milos za to co si tu urobil .
No co uz aspon nech sa mu dari a verim ze Zizkov bude iba prestupna stanica do niecoho vacsieho .
DAKUJEM Milos za to co si tu urobil .
Ďalšia z mojich neoverených info zo včerajška sa potvrdzuje...dúfam, že tam Miloš pôjde ako jednotka alebo sedeť na lavičke...peniaze sú to asi lepšie ako v AS.....
A samozrejme treba riešiť sitku u nás...Rožník sa mi zdal trochu neistý, aj ľahká lopta mu vypadávala z rúk, no neviem...
A samozrejme treba riešiť sitku u nás...Rožník sa mi zdal trochu neistý, aj ľahká lopta mu vypadávala z rúk, no neviem...
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
ohladom kroku spat by som bol opatrnejsi... nie je to prilish jednoznacne a jedine zrejme je, ze Milosh pojde v oboch pripadoch do urciteho rizika... SAM si musi zvazit, ktore bude pre neho v jeho veku mensie... dlho nechytal, 2x sa dostaval z uplneho dna, a dalsi rok na lavicke by mu mohol velmi uskodit... ale aj nevydareny rok v I. lige moze uskodit, takze, volba je na nom a jeho skusenom poradcovi... hadam budu peniaze az druhorade :)... ked ist precz, tak iba tam, kde bude chytat... to je volba...
martin,
tak nejak ako píšeme obaja, sedieť na lavičke Viktorky alebo byť jednotka v AS...nie je to určite jednoduché...a povedať dopredu, či to je alebo nie je výhra je ťažké...to sa uvidí až o rok, o dva...len či si aj psa vezme so sebou do Prahy...
Ako príklad Čontofalský v Zenite...sedí na lavičke a je z neho veľmi, ale veľmi priemerný brankár...ale možno mu to za tie doláre stojí... 8)
tak nejak ako píšeme obaja, sedieť na lavičke Viktorky alebo byť jednotka v AS...nie je to určite jednoduché...a povedať dopredu, či to je alebo nie je výhra je ťažké...to sa uvidí až o rok, o dva...len či si aj psa vezme so sebou do Prahy...
Ako príklad Čontofalský v Zenite...sedí na lavičke a je z neho veľmi, ale veľmi priemerný brankár...ale možno mu to za tie doláre stojí... 8)
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
ake si to mal este neoverene info? aby som vedel na co sa mam pripravit :lol: inak je nieco nove ohladom Ivana G.? je to pravda ze sa uz upisal ZM? alebo to este stale nie je overene.Luboš napísal:Ďalšia z mojich neoverených info zo včerajška sa potvrdzuje...
BTW Presov by chcel Vaniaka zo Slavie to znamena ze Buchta by bol aj volny...takze brankarsku jednotku by sme mohli mat
prispevok z diskusie na profutbale
na to aby s teba vyrástol skvelý brankár reprezentujúci Slovensko, potrebuješ neustále chytať,chytať a chytať.Určite v tebe drieme veľký brankársky potenciál.Bolo by však škoda zabiť ho na lavičke v českej lige.Nechcených prerušení vyvoja tvojej nadejnej brankárskej kariery bolo pričinením nešťastných náhod už dosť. Tak dúfam,že neprispeješ ku ďalšiemu "hluchemu" obdobiu bez chytania tentokrát svojim neuváženým krokom.Držím palce!
na to aby s teba vyrástol skvelý brankár reprezentujúci Slovensko, potrebuješ neustále chytať,chytať a chytať.Určite v tebe drieme veľký brankársky potenciál.Bolo by však škoda zabiť ho na lavičke v českej lige.Nechcených prerušení vyvoja tvojej nadejnej brankárskej kariery bolo pričinením nešťastných náhod už dosť. Tak dúfam,že neprispeješ ku ďalšiemu "hluchemu" obdobiu bez chytania tentokrát svojim neuváženým krokom.Držím palce!
lenze Viktorka hra prvu cesku ligu, takze co sa tyka urovne je na tom isto lepsie... otazka skor je ci si tam Milos aj naozaj zachyta, lebo sedenie na lavicke mu isto v kariere neprospeje. u nas by bol jednotkou, ci bude jednotkou tam vie asi iba on a mozno ani on nie...D.R.House napísal: No a co sa tyka ostatnych veci myslim ze uroven ceskej II ligy je zrovnatelna z urovnou nasej CL..