22.kolo : AS - Banská Bystrica 3:1
Moderátor: Moderátori
22.kolo : AS - Banská Bystrica 3:1
Pondelok 17.03.2014 18.30
Naposledy upravil/-a Luboš v 17.03.2014 21:25:12, upravené celkom 1 krát.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
Ziadny super nebude lahky.
Vsimnime si napr. posledne vysledky a aj hru Nitry aj DS.
Aj kluby zdola tabulky zlepsili svoju hru a mozu kazdemu muzstvu narobit problemy.
Slovan vcera vyhral (i ked TT fanusikovia ci trener maju pocit krivdy na rozhodcu) a vyzera to tak, ze nebude len tak lahko stracat body.
Ak my nechceme stratit kontakt s celom tabulky tak musime vyhrat aj dnes.
Nielen kvoli nasim fanusikom ale fakt i vacsina ostatnych fanusikov na SK nam drzia palce aby to Slovan nemal take jednoznacne a aby sme ligu zdramatizovali.
Proti BB vacsinou nevieme zahrat a toto muzstvo minule vyhralo nad nasim prenasledovatelom Senicou ale verim, ze si vypracujeme a premenime nejake sance a ziskame 3 body.
Aldo sa pravdepodobne vrati do muzstva ale netreba to precenovat.
Lebo vseobecne sa v kolektivnych sportoch stava ze po navrate opory sa muzstvo vnutorne uspokoji a moze sa to odrazit sa to na vykone v zmysle - ze teraz to pojde uz lahko.
A velka smola je zranenie Gina - fakt aj ja som na tu tvrdu hru dubnicanov v priprave nastvany.
Ze sa hra v pondelok nie je ziadne terno - neviem, ci pride aj teraz 3 tisic fanusikov - ale mala vyhoda je menej uprsane pocasie ako bolo v sobotu.
Vsimnime si napr. posledne vysledky a aj hru Nitry aj DS.
Aj kluby zdola tabulky zlepsili svoju hru a mozu kazdemu muzstvu narobit problemy.
Slovan vcera vyhral (i ked TT fanusikovia ci trener maju pocit krivdy na rozhodcu) a vyzera to tak, ze nebude len tak lahko stracat body.
Ak my nechceme stratit kontakt s celom tabulky tak musime vyhrat aj dnes.
Nielen kvoli nasim fanusikom ale fakt i vacsina ostatnych fanusikov na SK nam drzia palce aby to Slovan nemal take jednoznacne a aby sme ligu zdramatizovali.
Proti BB vacsinou nevieme zahrat a toto muzstvo minule vyhralo nad nasim prenasledovatelom Senicou ale verim, ze si vypracujeme a premenime nejake sance a ziskame 3 body.
Aldo sa pravdepodobne vrati do muzstva ale netreba to precenovat.
Lebo vseobecne sa v kolektivnych sportoch stava ze po navrate opory sa muzstvo vnutorne uspokoji a moze sa to odrazit sa to na vykone v zmysle - ze teraz to pojde uz lahko.
A velka smola je zranenie Gina - fakt aj ja som na tu tvrdu hru dubnicanov v priprave nastvany.
Ze sa hra v pondelok nie je ziadne terno - neviem, ci pride aj teraz 3 tisic fanusikov - ale mala vyhoda je menej uprsane pocasie ako bolo v sobotu.
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
- 18dominik18
KÄMPA SHOWAN
KÄMPA SHOWAN - Nazis attacked feminists in Malmö, Sweden, with knives
Fans, potesili ste... AntiFA
Fans, potesili ste... AntiFA
- baki
- Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
dnes som spokojny len s vysledkom a poslednymi 10 minutami. inak cele zle.druhy zapas sme vyhrali o gol v samom zavere a vo vsetkych troch sme hrali zle. je to akesi bez napadu, kostrbate, nezazivne.nam nestaci, ked vyhrame, my musime aj pekne hrat, co na jar nerobime. mozno je to aj neskusenostou niektorych chalanov, mozno nezvladaju pribudajuci tlak s bliziacim sa koncom sutaze. kazdopadne sa nemozeme spoliehat na to, ze zapasy budeme vyhravat v poslednych desiatich minutach. treba to zlepsit. 9 z 12 bodov je doma. este ta nitra. je to posledny tim ligy, ale nemozeme to podcenit. posilnili sa.
Naposledy upravil/-a baki v 17.03.2014 22:08:47, upravené celkom 1 krát.
- 18dominik18
- 18dominik18