nočes napísal:United? a s kym sme sa spojili ked mame byt United? Btw. znie to ako nazov nejakeho druholigoveho klubu v minifutbale alebo ineho amaterskeho klubu, ktori si davaju nazvy podla slavnych klubov :?
:lol: neeeeeeee
United ako Jednota...
Moderátor: Moderátori
Laugaricio patry medzi mojich adeptov no dufam ze by taky nazov malitelia zvolili no bolo by mozno zaujimave aj nejaky nazov od nichMusu napísal:Internationale Trenčín FC ( Inter Trenčín FC ) - uz ked je tu majitel z inej krajiny :-)
A nieco co by zostalo, by mohlo byt : Laugaricio Trenčín, za to som aj ja. Historicky veľmi dobré, a dalo by sa vyrobiť dosť slušné logo :-) niećo ako má ottawa v hokeji
:)
To by si musel ale zapriahnut jednotu aby bola sponzorom a ta uz nieje na takej urovni aby dokazala zasponzorovat prvoligove muzstvoTrenchEaglet napísal:ja som za Jednota Trenčín=tento názov má určitú históriu :idea:
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: čo? to s Coop Jednota nemá nič spoločné! Nemá a ani nemalo :!: Pre tvoju informáciu v tomto období zažíval trenčiasky futbal asi najlepšie časy :!: :!: :!: :!:Horrorshow2 napísal:To by si musel ale zapriahnut jednotu aby bola sponzorom a ta uz nieje na takej urovni aby dokazala zasponzorovat prvoligove muzstvoTrenchEaglet napísal:ja som za Jednota Trenčín=tento názov má určitú históriu :idea:
Musu napísal:Internationale Trenčín FC ( Inter Trenčín FC ) - uz ked je tu majitel z inej krajiny :-)
A nieco co by zostalo, by mohlo byt : Laugaricio Trenčín, za to som aj ja. Historicky veľmi dobré, a dalo by sa vyrobiť dosť slušné logo :-) niećo ako má ottawa v hokeji
:)
Etrox49 napísal: Takze som kludne za jednoduche FK, FC, MFC, FC '07 pripadne nejako inak zapojit do nazvu rok, v ktorom sa konecne prestalo experimentovat s nazvom klubu :lol: