To myslis vazne? Ak je to pravda, tak Petovi prajem skore uzdravenie.Mikulenka napísal:este ani nezacala zimna priprava a jeden hrac uz je mimo...Klescik zlomena noha
Prípravné zápasy ZIMA 2012/2013
Moderátor: Moderátori
tak ja som mu ju nezlomil..je to v dnesnom denniku Sport..vraj unavova zlomenina..minuly rok mal takto zlomenu druhu nohu a pauzoval 3 mesiace..taktiez zelam skore uzdravenieboxo2 napísal:To myslis vazne? Ak je to pravda, tak Petovi prajem skore uzdravenie.Mikulenka napísal:este ani nezacala zimna priprava a jeden hrac uz je mimo...Klescik zlomena noha
http://www.mskzilina.sk/index.php?url=c ... il&id=3021
Gula po sezone do MSK ?????
PAIN IS ONLY TEMPORARY, VICTORY IS FOREVER !!!
Krása...a s nim urcite aj polovica muzstva.vsak nech posilnime konkurenciuDiReg napísal:http://www.mskzilina.sk/index.php?url=c ... il&id=3021
Podla mna jedna z tychto moznosti : Zimen hlavny,Sevela s Hodym asistenti...pripadne Nosicky hlavny....ale skor si myslim,ze daju sancu Zimenovi.ak teda moze byt hlavny papierovomatt-666 napísal:ak je to pravda, je smutne ze sa to zase dozvedame z inych zdrojov ako z nasich oficialnych .. som zvedavy ake su dovody odchodu, a kto bude nahrada, ci daky zahranicny exprd alebo niekto domaci
- 18dominik18
- Dátum registrácie: 23.11.2012 15:47:04
- baki
- Dátum registrácie: 30.05.2012 19:03:29
martin napísal:jedine, co mozem povedat je, gula je do konca sezony trenerom as. ak sa nieco zmeni, budeme o tom informovat. stanovisko p. belanika je minimalne nestandardne, kleb odchodom gulu nekonci ako neskoncil po odchodoch horvatha, gergela, hlohovskeho, salinasa........
moze mat gula podpisanu zmluvu s dvoma klubmi sucasne, aj ked hraju rovnaku sutaz? nie je to porusenie zmluvy s AS? martin, vsetci vieme, ze slovensky futbal je rozdeleny medzi stredoslovensku a bratislavsku mafiu a nas klub nema nikto rad, lebo robi futbal inak, ako je u nas zvykom, ale ak sa citite byt podvedeni, mali by ste sa branit.