9.kolo : AS - Myjava 3:2
Moderátor: Moderátori
9.kolo : AS - Myjava 3:2
Sobota 15.09.2012 17.30
Naposledy upravil/-a Luboš v 15.09.2012 19:14:48, upravené celkom 1 krát.
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
-
- Dátum registrácie: 30.08.2010 20:08:24
legolas380 napísal:podla toho co bolo vcera v sporte, tak by hrat nemal ani jeden...
no ale zober si ze uzavierka vcerajsieho sportu bola vo štvrtok večer a rozhovor s trenerom mohol byt robeny najneskor v ten den ak nie aj skor takze papiere este mali cas príst , ale to je len moja hypotetická úvaha
-
v dnesnom zapase, s infarktovym zaverom, sa ukazala futbalova spravodlivost, 3 body vybojovalo muzstvo, ktore drelo cely zapas a hralo vyborny futbal, myjava ziskala zasluzene nulu za tu ich betonarcinu, natahovanie a neschopnost si prihrat, tie 2 goly im padli vdaka chybam nasho golmana, co ma privadza k myslienke, ze je cas skusit niekoho z lavicky .. za dnesny bojovny vykon treba vyzdvihnut vsetkych, no hlavne Alda a Cogleya
slovanisticke vitazstvo, pfujmatt-666 napísal:v dnesnom zapase, s infarktovym zaverom, sa ukazala futbalova spravodlivost, 3 body vybojovalo muzstvo, ktore drelo cely zapas a hralo vyborny futbal, myjava ziskala zasluzene nulu za tu ich betonarcinu, natahovanie a neschopnost si prihrat, tie 2 goly im padli vdaka chybam nasho golmana, co ma privadza k myslienke, ze je cas skusit niekoho z lavicky .. za dnesny bojovny vykon treba vyzdvihnut vsetkych, no hlavne Alda a Cogleya
Sú aj dôležitejšie veci ako futbal...
Musu, neviem ako toto môžeš napísať... Áno, nebolo všetko s kostolným poriadkom, penalta mala aj nemala byť, je to na polemiku, ale napísať tu že slovanistické víťaztvo keď naši vyhrali, tak to je trošku na zamyslenie. Sa pozri ako hrá Slovan (skoro vždy) celý zápas, nehrajú nič, iba nakopávajú a hrajú na štastie a náhodu a teda vždy na konci to nejako ukopu do víťazného gólu buď z penalty alebo hocijako inak... Naši hrali pekne od prvej do poslednej minuty, každý podal 100% výkony a chalani si zaslúžili vyhrať. Možno Miloš mohol chytiť viac, ale čo má robiť brankár ktorý sa za zápas dotkne lopty 5x ? To je niekedy ťažko aj na fyzičku aj psychicky, hlavne keď obrana prepadne z brejkov súpera ktorý ich mal možno 5 a aj to už som prehnal. Treba byť optimistický, aj takéto výhry bývajú a stávajú sa, každý vie že náš klub nemá možnosti ani schopnosti ako Slovan dotláčať rozhodcov k tlaku alebo dať im pričuchnúť pekné euríčka za odpískanie v ich prospech, v Trenčíne sa robí poctivý futbal aj na tréningoch a aj v zápasoch...
Jerry napísal:Musu, neviem ako toto môžeš napísať... Áno, nebolo všetko s kostolným poriadkom, penalta mala aj nemala byť, je to na polemiku, ale napísať tu že slovanistické víťaztvo keď naši vyhrali, tak to je trošku na zamyslenie. Sa pozri ako hrá Slovan (skoro vždy) celý zápas, nehrajú nič, iba nakopávajú a hrajú na štastie a náhodu a teda vždy na konci to nejako ukopu do víťazného gólu buď z penalty alebo hocijako inak... Naši hrali pekne od prvej do poslednej minuty, každý podal 100% výkony a chalani si zaslúžili vyhrať. Možno Miloš mohol chytiť viac, ale čo má robiť brankár ktorý sa za zápas dotkne lopty 5x ? To je niekedy ťažko aj na fyzičku aj psychicky, hlavne keď obrana prepadne z brejkov súpera ktorý ich mal možno 5 a aj to už som prehnal. Treba byť optimistický, aj takéto výhry bývajú a stávajú sa, každý vie že náš klub nemá možnosti ani schopnosti ako Slovan dotláčať rozhodcov k tlaku alebo dať im pričuchnúť pekné euríčka za odpískanie v ich prospech, v Trenčíne sa robí poctivý futbal aj na tréningoch a aj v zápasoch...
Mám rád AS Trenčín...ale je to to najdôležitejšie v živote ?
-